Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
made için allahtan sabır diliyorum
inanın şok oldum mafoldumben
ard arda defalarca okudum ama okudugum doğruymuş. rabbim kimseyi evladıyla sınamasın. çok zor cidden. rabbim yardımcısı olsun. aceba sebep neydi CADIARZU
doğumu 25 eylül olarak görünüyordu. birde her dr a gittiğinde nst ye bağladıklarını söylüyordu...
herşeyde bir hayır var...
bende sormuştum 5hafta önce filan banada normal de sezeryanda 500 dediler
ama normal epidural ne kadar bilmiyorum
biri yazmış ahmet yılmaza gidenlerde epiduralde 500 lr imiş yani
normal epidural 1000 lr imiş !!!! çok olmadı biri doğum yapmış 1000 lr ödedik yazmış
daha önce epidurale 100 lr diyorlardı
yani ozaman 600 yapacaktı neden böyle oldu anlamadım
sen daha önce fiyat aldıysan medicalin kendinden bize öyle fiyat vermişlerdi dersen
o fiyattan ödersin demişti ordaki bayan bilmiyorum artık nasıl olcak
ben de 250 diye doğum yapanlardan duymuştum kendim fiyat alsaydım gerçi ne kadar aslı var onu da bilmiyorum ama neyse
bakalım bu akşam tekrar kontrölüm var gitmeden yakalayabilirsem sorcam
epiduralde dahil mi değil mi diye
çünkü sezeryandada ya epidural ya narkoz verecekler oda 500 lr
bu neden 1000 lr olsun ki çok saçma bakalım
öğrenirsem yazarım sana
mrb kızlar nasılsınız ya made için çok üzüldüm ya benim bebişte bugün çok sakin yavaş yavaş vuruyo of bi yarın olsada doktora gitsem görsem kuzumu ya sizinde böyle yavaş vurduğu günler oluyomu kızlar
laf söz de dinlemezler öpme desen,,, önlükte fayda etmez... ay ben ameliyattan çıkana kadar çoktan tükürük banyosu yaptırırlar bebeğimi yaaaa... sanki çok katkısı olmuş gibi en çokta kaynanaya gıcık olacam herhalde... zaten biliyorum baya bi problem yaşayacam yaaaaaaaaaaa öfffffffff... allah korusun mikrop kaptırırlar bebeğime öpe öpe... ben hemşireyi mi tembihlesemkiiii....[/QU
kızlar bence korkmayın siz odaya gidene kadar kimse çöpmez.. küçücük olcaklar ya ben bile nasıl kucağıma alcamı düşünüyorum. onlarda kıyamaz heraldeeee![]()
evet canım mesela bugun benimde yavaş yavaş hareket ediyo birde madeyi duyunca iyice kötü oldum evhamlandım:gitme:
mentos madenin haftası bizimkine yakındı diye hatırlıyorum ay ne oldu acaba çok merak ettim