Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dr bana cumartesı gun verecek suyum azaldıgı ıcın fazla bekletmek ıstemedı cok su ıcıyorum ama yınede faydası olmuyor gunde 3 lt den fazla su ıcıyorum heyecanla beklıom bakalım ne dıyecek
ıslanma cok nadır oluyor dr ultrasonda baktı olctu haftasına gore az cıktı
ben 42.haftada doğmuşum..hatta gelmek istememişim suni sancı vermişler..anne karnında biraz fazla kaldıgım için rengim mormuş..krem falan vermiş doktor geçmiş..bana çekerse yandım
mentos mrb cnm, gecmişi okudum senin bebeğinin de karın cevresi 3 hafta gerideymiş, pazartesi gitttiğimde ben de aynı durumla karşılaştım, devlet hastanesine gidiorum, ultrasonu bi radyolog dr cekio, onun verdiği rapor doğrultusunda kendi dr um degerlendirme yapıo.. pzt 36+6 ydım.. dr ölçümeri söylerken 33+ rakamlardan bahsetmeye başladı.. dedim ki ben 36 haftalığım.. çok değişir dedi, alete göre, dr a göre, aynı dr un 5 dk önceki cekimiyle 5 dk sonraki ölçümü de deiğişir dedi.. sonra tekrarladı.. baş 5 gün, uyluk 1 hafta, karın cevresi de 3 haftaya yakın geride cıktı bu sefer.. en degişkeni karın cevresidir dedi.. nefes aldığı anla verdiği an arasında bile farkeder dedi.. 12 günde sadece 100 gr almış kilo.. 2.400 dü 2.500 olmuş. neyse sonucu dr uma götürdüm, rahat davrandı, sıkıntılı bi durum değil, çok rahat bi doğumun olur küçük bebkle dedi.. az ve sık beslenmeye dikkat et, doğuma kadar 3 kilo olsun yeter dedi.. benm de bikaç gündür netim bozuktu, yapıınca gecmişi okudum senin de aynı durumda oldugunu görünce paylaşmak istedim.. şimdi devamlı yiyorum, güzel beslenmeye çalışıyorum ama içim rahat, panik yapmamaya çalıştım.. gerçi 2 gündür rüyalarımda ultrasona bakıp acaba büyümüş mü diye merak ederek uyanıyorum.. he bi de dr dedi ki son haftalarda bu değişiklikler çok oluomuş, son haftalarda genetik faktörler, hormonlar, beslenme büyüme oranını çok etkiliomuş, çok önmeli değilmiş yani.. ben büyük oranda ikna oldum sorun olmadığına.. sen de rahatla artık.. :)
bana doktorum 41 haftaya kadar bekleyelim sonra suni sanci verecez demisti. suni sanci cok zor diyolar.. :CüvCüv:
bebegımın hareketlrı cok sukur normal sayıyorum en az 15 kere hareket etmelıymıs gun ıcınde zaten sık sık hıckırık tutuyor rahatlıyorum![]()
canım ya çok sağol öğrendiğimden beri içim içimi yiyordu başka dr gittim o da 2 hafta gerilik var demişti ama hiç bu kadar açıklama yapmadılar bana o yüzden içim hep buruktu bişey olucak diye bi de beni her hafta nst ye çağırdı bugunde gidicem dr.izinde ama telle haber vericeklermiş sonucu inş güzel haberlere dönerim..sana çok çok tşk.ederim arkadaşımkaydirigubbakcemile3 paylaşımın içimi rahatlattı inş.sağlıklı sıhhatli gelir bebişlerimiz Allah hepimizin yardımcısı olsun kötü haberler aldırmasın inşşş..:Saruboceq:
bana doktorum 41 haftaya kadar bekleyelim sonra suni sanci verecez demisti. suni sanci cok zor diyolar.. :CüvCüv:
bende dr dan geldım az once arkadaslar tarıhımız bellı oldu bu cuma alınacak sezeryanla ıns
ama ben bır tuhafım sankı alınmasını ıstemıyor gıbıyım nebıleyım sersem oldum dusunemıyorum
bu kadar cabukmu kafam durdu sankı :S
bende dr dan geldım az once arkadaslar tarıhımız bellı oldu bu cuma alınacak sezeryanla ıns
ama ben bır tuhafım sankı alınmasını ıstemıyor gıbıyım nebıleyım sersem oldum dusunemıyorum
bu kadar cabukmu kafam durdu sankı :S
peki senin ilk bebiş mi sezeryan kendi isteğinle mi oluyo bana da 38+3 falan demişti 6 eylül gibi merak ettimm.
kızlar benim bebeimin hareketleri pazartesiden beri yavaşladı...öyle karnım pek yamulmuyor eskisi gibi sadece içerde pıtı pıtı dokunuyor okadar...normalmidir..cuma doktor randevumuz var
amin cnm, rica ederim.. beni de 3 günde 1 çağırdı nst ye, biraz baktım netten, rahimiçi gelişme geriliğinden şüphelendiklerinde 3 günde bi çağırıyorlarmış, hem beni panikletmedi ama hem de takip edicek yine de sanırım.. bir de düzgün çıkan bi nst bir haftalık garanti oluomuş çoğu durumda.. nst si düzgün çıkan bir bebek sonraki bir hafta içinde % 99 sağlıklı olur demekmiş, eş ayrılması, kordon dolanması gibi çok az görülen durumlar hariç.. o yüzden 36 haftadan sonra haftada bir genelde giriyormuşuz.. surda bir iki haftamız kaldı.. hepimiz hep güzel haberler alırız, sağlıkla sorunsuz bi şekilde kucagımıza alırız inş bebişlerimizi..
kızlar benim bebeimin hareketleri pazartesiden beri yavaşladı...öyle karnım pek yamulmuyor eskisi gibi sadece içerde pıtı pıtı dokunuyor okadar...normalmidir..cuma doktor randevumuz var