• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bozocum sağol canım ben çalışıyorum ama madenin durumundan sonra izne çıkmaya karar verdim ztn riskli bir gebelik dönemi geçiriyorum iyice korktum.

bu arada made ile konuştum, cuma günü öğleden sonra hareketlerini hissetmemiş ertesi gün kontrolü varmış, dr bebeğin kalbinin atmadığını söylemiş, sezaryanla alınmış çok üzgündü, bebeği patalojiye göndermişler plesentadan da parça alıp gönderilmiş sonuçları bekliyorlar. diyecek birşey bulamıyorum allahım sabır versin çok üzülüyorum

bozocum sağol canım ben çalışıyorum ama madenin durumundan sonra izne çıkmaya karar verdim ztn riskli bir gebelik dönemi geçiriyorum iyice korktum.

bu arada made ile konuştum, cuma günü öğleden sonra hareketlerini hissetmemiş ertesi gün kontrolü varmış, dr bebeğin kalbinin atmadığını söylemiş, sezaryanla alınmış çok üzgündü, bebeği patalojiye göndermişler plesentadan da parça alıp gönderilmiş sonuçları bekliyorlar. diyecek birşey bulamıyorum allahım sabır versin çok üzülüyorum

dinlen canım

ben de çok üzüldüm çok etkilendim aklıma geldikçe gözlerim doluyor
Allah sabır versin

Bilgiler için çok teşekkürler pınarcım....
1500 diye bilgiyi bende almıştım ama içerisine neler dahil neler değil sormamıştım...
Ahh bu arada önceden çatı muayenesi yapacağını haber vermesi çok güzel yaa.. sevindim...
Bu arada ben aslında sezeryan istiyorum.... Normalden korktuğum için benim annem teyzeler falan hep çok kilolu bebekler doğurmuşlar, ve doğumlar çoook uzun sürmüş.. BU yüzden hiç cesaretim yok....
Dİğer bir yanım da sezeryan anormal olan bir durum bir ameliyat.. Riskleri var, dezavantajları normal doğuma göre daha fazla...
Kararsızım....

Bilgiler için çok teşekkürler pınarcım....
1500 diye bilgiyi bende almıştım ama içerisine neler dahil neler değil sormamıştım...
Ahh bu arada önceden çatı muayenesi yapacağını haber vermesi çok güzel yaa.. sevindim...
Bu arada ben aslında sezeryan istiyorum.... Normalden korktuğum için benim annem teyzeler falan hep çok kilolu bebekler doğurmuşlar, ve doğumlar çoook uzun sürmüş.. BU yüzden hiç cesaretim yok....
Dİğer bir yanım da sezeryan anormal olan bir durum bir ameliyat.. Riskleri var, dezavantajları normal doğuma göre daha fazla...
Kararsızım....

rica ederim ederim canım ne demek...ben de normal istiorum ama son ana kadar ne olucağı belli olmuo canım biliosun,,hepimiz için hayırlısı olsun inşallah bekleyip görücez...

bana doktorum 41 haftaya kadar bekleyelim sonra suni sanci verecez demisti. suni sanci cok zor diyolar.. :CüvCüv:

benimde 40 hafta 1 eylülde dolacak.bayrama kadar bekleriz gelmezse suni sancı veririz dedi.o da olmazsa sezeryan.ama ben bekleek istemiyorum.sona yaklaştıkça tedirgin oluyorum.bir de sonunda yine sezeryan olacaksa şimdi olsun istiyorum.öğleden sonra drla görüşücem.cumaya alsa ne güzel olur.

ben hala made nin etkisindeyim
çok korkuyorum kızlar
daha önce 2 kere karnımda bebeğim öldü ama 10uncu haftalarda
yine beni bulacak diye
tüm o kötü hatıraları tekrar yaşıyor gibiyim
aptal gibi oldum iice mafoldumben

kızlar bişey öğrenmek istiyorum kafama takıldı. normal doğum yapmak istiyorum. 2 günönce kontrolde dktrum bebeğin kafa çapının büyük old. söyledi. 99 sanırım 100ü geçerse zor olur dedi ki ben daha 36+5 de böyle çıktı büyük ihtimal geçer gibi. bu durumda olan varmı ya da bildiğiniz? sen bilirsin haftaya bi daha bakarız dedi dr. ama 100 ü geçerse 10 cmzla açılma olması gerekecek sANIRIM. KAFAM KARIŞTI

Birde günde ne kadar yürüyüş yapabiliyorsunuz ben 15-20 dakika zar zor yürüyorum.

selam kızlaaarrr...
geçmişi ancak bitirebildim...
dün görümcemde iftar açtık. gece de orada kaldık. az önce geldik eve. gece uykusu haram oldu artık :(
ne rahat edebiliyorum ne dönebiliyorum...
birde üstüne üslük gelirken otobanda gerizekalının biri önümüze kırdı direksiyonu,eşim mecburen ani fren yapmak zorunda kaldı. yoksa allah korusun kaza yapıcaktık. ama öyle bir ağrım oldu ki. şu an bile halen agrım var. inşallah bişey olmamıştır.
bebişimin hareketleri iyi gibi maşallah. 3 gündür de sürekli yürüyüş yapıyoruz eşimle.
sanki göbeğim dahada indi aşağı. bakalım ne zaman gelir kuzumuz...
rabbim hepimize bebişlermizi sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin... opuyorumnanaktan

kızlar bişey öğrenmek istiyorum kafama takıldı. normal doğum yapmak istiyorum. 2 günönce kontrolde dktrum bebeğin kafa çapının büyük old. söyledi. 99 sanırım 100ü geçerse zor olur dedi ki ben daha 36+5 de böyle çıktı büyük ihtimal geçer gibi. bu durumda olan varmı ya da bildiğiniz? sen bilirsin haftaya bi daha bakarız dedi dr. ama 100 ü geçerse 10 cmzla açılma olması gerekecek sANIRIM. KAFAM KARIŞTI

Birde günde ne kadar yürüyüş yapabiliyorsunuz ben 15-20 dakika zar zor yürüyorum.

ben evde bile zor yürüyorum
dışarıda çok nadir çıkıyorum 2 adımda bir duruyorum nerdeyse

canım açılmanın kolay olması için bol bol yürüyüş çok önemli...
benim doktorum bebek aşağı baskı yapsa dahi durmucaksın yürüceksin demişti.
çok önemli yürüyüş. ben yaklaşık 1-2 saat yürümeye çalışıyorum ama daha çok yürümem gerekli...
birde dün görümcemlere gittik. evleri 8. katta. ve asansör de yoktu. o merdiveni çıkıp inmek baya faydalı olmuştur diye düşünüyorum kaydirigubbakcemile3
2 defa indim 2 defa çıktım mecburen...

Doktorum bana kesinlikle yarım saatten fazla yrümeyeceksin dedi... YArım saat sabah yarım saat akşam 2 seans olabilir ama uzun süreli yürüyüzyarardan çok zarar veriyormuş....

Doktorum bana kesinlikle yarım saatten fazla yrümeyeceksin dedi... YArım saat sabah yarım saat akşam 2 seans olabilir ama uzun süreli yürüyüzyarardan çok zarar veriyormuş....

benim artık sonlarda oldugum için sanırım öyle dedi doktorum.
indirebildiğin kadar aşağı indir dedi bana.
yoksa 33-34 haftalarda bana da bol bol dinlen. çok yürüme demişti...
şimdi doğumun normal olması için demekki gerekli.
hatta kayınvalideme de dedi ki, gelinini oturtma al gezmeye çık,markete çık. bol bol yürüt demişti sempatiksalakcinni

offf kızlar ya moralim çok bozuk.zaten 2 haftadır herşeye ağlayıp duruyorum dün madenin yaşadığı talihsizlik aklımdan çıkmıyor bir türlü.Eşim de saçma sapan bir sebepten dolatı istanbula yola çıkacak birazdan 4 gün yok ona da çookkkkk kızdım tek başıma kalıcam evde adam hiç düşünmüyor ya.o yokken de dükkanda ben durucam offfffffffffff iyice sinirlerim altüst oldu artık

Back
X