Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm sen gerçekten çoooook hayırlı bi şey için normal istiosun rabbim gönlüne göre verir inş hiç canını sıkma ne kadar güzel bi şey yapıosun annene bakıosun Allah sıkıntıda koymaz sizi inş
merhaba kızlar kızım hiç durmuyor sabah 5 kalkıyor saat 10 kadar 10 dakika aralıklarla uyuyor gri kalkıyor şimdide kucağa alıştı ancak o uyuyunca birşeyler yapabiliyorum rahata alışmıştım şimdi gün boyu deli gibi geziyorum kafamçokkarıştı
merhaba kızlar kızım hiç durmuyor sabah 5 kalkıyor saat 10 kadar 10 dakika aralıklarla uyuyor gri kalkıyor şimdide kucağa alıştı ancak o uyuyunca birşeyler yapabiliyorum rahata alışmıştım şimdi gün boyu deli gibi geziyorum kafamçokkarıştı
biraz hareketliydi şimdide öyle elleri aykları hiç durmuyor ablasıda öyleydi hala çok hareketli h,ç durmaz sürekli zıplar buda öyle olursa yandımcnm sana bişey sorucam hamileyken bebeğin nasıldı çok hareketli bi bebekmiydi.karnında çok hareketliyse çıkıncada aynı olur falan diyolar seninde öyle oluyomu.benmkide beni uyutmuyo mesela ne zaman yatsam uyandırıyo çıkıncada öylemi olcak acaba afacan oğlum benm![]()
benimde öyleydi ilk günler uyanmıyor diye kaygılanıyordum şimdi 1 haftadır uykusu azaldı 2 günden beride kakasını yapmıyor herhalde sıkıntısı ondan normalde her bezine kakasını yapıyorduayy yazık sana şans işi bu kiminin bebeği de bi emmek için uyanıo
normaldir benimde ilk günler öyleydi gün geçtikçe uykusu azalıyorbenim ki de çok uyuyor normal mi acaba
emzirmek için çok zor uyandırıyorum
bazen uyanmıyor mecbur bekliyorum uyanmasını emzirmek için
normaldir benimde ilk günler öyleydi gün geçtikçe uykusu azalıyor
1- Züleyha...........................................E
2- Lila...................................................E
3- Ayşe.20...........................................K
4- Mihri................................................K
5- Butterfly..........................................K
6- Eliznil...............................................K
7- Burcum24.......................................E
8- Sevsevil..........................................E
9- Achilias...........................................K
10- Tugen...........................................E................Normal
11- Pinkaya87....................................K...............Normal
12- Melekboz......................................K...............Normal
13- Zeynop..........................................E
14- Şekerpembe.................................K.................Normal
15- Srncr..............................................K
16- Yaren38.........................................E
17- Atk..................................................E
18- iipekk.............................................E
19- Dilek1971......................................K
20- Ceylan...........................................E
21- Mopsy...........................................K
22- Saltanat........................................K..................Normal
23- Nazarboncugum........................K...................Normal
24- Boden...........................................K
25- Bozo85.........................................K
26- Ayse_nev53.................................K
27- Gullesu.........................................K
28- Sevecen1.....................................E
29- Nevin.............................................K
30- Flam..............................................E
31- Gamzekelebek............................K
32- Hndcyln........................................K
33- Artemisiaa....................................K
34- Heroine.........................................K
35- oslm82..........................................K
36- Angel53.........................................K
37- İngilizceci......................................K
38- Kısmet...........................................K
39- Cornelia35....................................K
40- Suray...........................................E..........................6 Eylul
41- Mentos........................................K..........................6 Eylul
42- Aleyna_83..................................K...........................7 Eylul
43- Mavi1000....................................E..........................7 Eylul
44- Babyboy.....................................K..........................8 Eylul
45- A&S.............................................E...........................8 Eylul
46- Sanal...........................................E........................10 Eylul
47- Setup...........................................E........................13 Eylul
48- Makcakara.................................K........................20 Eylul
49- Demet_yaren.............................K........................22 Eylul
50- Cikolata86..................................E.........................23 Eylul
benden başka kimse yok forumda..nerdesiniz yaaa..doğurdunuz tabi bebişlerinizle uğraşıyorsunuzdur ne güzel..
ben daha doğum yapmadım bir şey soracam..doğum öncesi bir belirti oluyor mu? ben de bir belirti yok da sancı vs. mi olması gerekiyor yoksa hiçbir belirti vermeden aniden sancı ya da su gelmesi vs. mi oluyor?
öyle cnm aslında orası.ama nebileyim şuan herşeyden etkilenecek bi durumdayım.benm normal gibi bi şansım yok.sezryan olan arkadaşlarıma bile başınızdan kötü bişey geçtiyse anlatmayın bana diyorum sadece iyi şeyleri dinlemek istiyorum kendimi bu şekilde daha rahat hissediyorum çünkü.
Allah analı babalı büyütsün...Acısını yaşatmasın alkisalkisalkisgünaydın kızlar............. Allahım Allahım nasıl bir duygudur ki bu ifadesi olmayan......zorlu yollardan geçerek 3 eylül 2010 cuma günü 13:50 da güzel kızım dünyaya gözlerini açtı...çarşamba gündüz beklenen nişan gelmişti Annemleri aradım hemen gelmelerini istedim 12 saatlik yoldan belki de hiç yetişemeyebilirlerdi ;beklenen doğum tarihi 9 eylül diye henüz gelmemişlerdi.o günü sancısız ağrısız geçirdim perşembe günü gittikçe şiddetlenen bir bel ağrısı ,kasıklarıma vuran bir sancı kıvrandırıp durmaya başladı.Bir yandan ağlıyorum annem yanımda yok onsuz gidicem hastaneye diye diğer yandan sancıların verdiği endişeyle neler yapabileceğimi düşünüyorum...2 eylül perşembe gecesi sahur vakti kalktım ,karnım nasıl aç...ama sancıdan oturamıyorum kiii...eşime dedim üst komşulara haber ver hastaneye gidelim sancılarım 10 dkya düştü dedim..kalktı o sırada zil çaldı AMAN ALLAHIM GELENLER ANNEMLERDİİİ...tüm sancım adeta yok olmuştu ....sabah 8 e kadar zor dayandım ve sonunda hastanenin yolunu tuttuk..Nstye girdim muayene oldum ve beklenen an gelmişti ..Doğum başladı...........3 cm açılma ile yatışı yaptık Normal doğum yaparsın diye tutturan doktorum suni sancı verdi nasıl berbat bişey o... 3 saat o sancıyı çektim ama ancak 5 cm açılmam olmuştu ve muayeneden sonra bebeğin kanala inmediğini belirlediler(((nasıl sinir oldummm)))) o sancılardan sonra sezeryan oldum genel anestezi ile... 13:50 da meleğim doğdu 3010 gr 49 cm :) minik şeker şimdi mışıl mışıl uyuyor :) zorlu yolardan geçtik ama inanın herşeye değdi