• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bayramınız mübarek olsun.Uzun yıllar oldu bayram gibi hissetmeyeli sanırım gelen giden yada gidecek bayramlaşacak birileri olmadığından dolayı olsa gerek.

Doğum yapmış ve bebişlerine kavuşmuş bütün annişler,hayırlı olsun bebişlerinize maşallah :nazar:
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

iyi bayramalr arkadaslar :)
yarin sabah saat 8:30 da hastaneye yatiyorum bebegimin suyunun azalmasi ve gebel;ik alerjim oldugu icin suni sanci ile doguma baslaticak doktorum olmadi sorun olursa sezeryan lutfen dua edin bana tum korktugum seyelr basima geliyor galiba suni sanci dan cok korkarken basima gelicek cok korkuyorum insallah saglikla donerim araniza hepiniz hakkinizi helal edin kendinize iyi bakin arkadalasr :)

Canım benim,Allah yardımcın olsun,inşallah bir avazda kurtulursun ve bebişini sağsalim alırsın kucağına.Sakın kötü şeyler düşünme herşey çok güzel olacak inş.
Sende bol bol dua et ve bizide dualarında unutma sakın.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

herkese iyi bayramlar kızlar...sadoşum hadi allah yardımcın olsun sağlıkla alırsın yavrunu kucağına inşallahh..bakalım bizim kuzular ne zaman gelcekk ?

merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.ben yarın saat 8 de hastaneye yatıyorum sezeryanla bebeğime kavuşucam inş.dua edin bana.burada saadette yarın yatıyo galiba ona bana ve yarın doğum yapacak tüm annelerimze Allah yardım etsin.hayırlı haberlerle gelirim inş.

Canım,Allah yardımcın olsun,inşallah sağsalim alırsın bebeğini kucağına.
Dualarımız sizinle,sende bol bol dua et ve bizide unutma dualarında.
Güzel haberlerini bekliyoruz.

Saadet, her şey gönlünce olsun. Rahat ol. İnşallah her şey güzel olacak ve bir kaç gün sonra burada bebeğinin sağlıklı olduğu haberini paylaşacaksın bizimle.

merhaba kızlar hepinizin bayramı mübarek olsun.ben yarın saat 8 de hastaneye yatıyorum sezeryanla bebeğime kavuşucam inş.dua edin bana.burada saadette yarın yatıyo galiba ona bana ve yarın doğum yapacak tüm annelerimze Allah yardım etsin.hayırlı haberlerle gelirim inş.

amin inş cümlemiz sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Slm kızlar...biz hala köydeyiz..
eşim bebek gelsin diye arabayı dağ tepe demeden sürüyo..deli burda nerden bulacak ebeyi.. lülülülülülü

Saadet 3 gün daha bekleyemedin m?i 12 eylule doğsun istiyodun..allah yardımcın olsun..
inş suniye gerek kalmaz

1gün girmedim 2-3 doğum olmuş
Allah analı babalı büyütsün tüm bebeklerimizi!!! opuyorumnanaktan

Şuan dağ başında 3G ile bağlanıyorum..
evime ulaşınca yeni listeyi hazırlarım...

Özgeden haber varmı?

canim arkadaslarim bu gun tum gun kafam dagilsin diye temizlige vurdum kendimi abdestimi aldim duami ettim iyiki varsiniz hepinizi cok ama cok seviyorum guzel dilekleriniz icin cok teskkurler :)

Slm kızlar...biz hala köydeyiz..
eşim bebek gelsin diye arabayı dağ tepe demeden sürüyo..deli burda nerden bulacak ebeyi.. lülülülülülü

Saadet 3 gün daha bekleyemedin m?i 12 eylule doğsun istiyodun..allah yardımcın olsun..
inş suniye gerek kalmaz

1gün girmedim 2-3 doğum olmuş
Allah analı babalı büyütsün tüm bebeklerimizi!!! opuyorumnanaktan

Şuan dağ başında 3G ile bağlanıyorum..
evime ulaşınca yeni listeyi hazırlarım...

Özgeden haber varmı?

yusem keske bekleseydi bebek suni sanciyada gerek kalamzdi biliyosun 1 haftadir gebelik alerjisi olmustum hafif cildimde kizarikliklar vardi kasiniyordum ama feci sekilde kan almisti doktor sonuclarima bakti pazartesi bebekte hazirken alalim dedi kan sonuclarimi begenmedi konustu hastane ile yairn musaitmis yairn sabah gel dedi naisl gozleirm doldu hic beklemiyordum sok oldum ciktim hastaneden oturdum agladim bahcede sezeryanmi normalmi diye sordum doktora sunis anci ile normal sorun olmadikca sezeryan yapmiyoruz dedi sunis ancidan o kadar korkarken basima geldi keske 3 gun daha bekleseydide normal kendi sancisi ile baslasaydi gitseydim dua eidn bana lutfen korkuyorum sunis ancidan feci basima geldi ins saglikla atlatiriz hepimiz :)

slm kızlar.uzun zamandır giremiyordum.size bahsetmiştim normal doğumdan korkuyorum sezeryan olcam diye.26 ağustosta sezeryana randevu aldım.bir gün önce gittim tüm tahlilleri yaptırdım yatış işlemleri falan.adet sancısı gibi bi sancım vardı doktor muayene etti.4 cm açılma car doğum başlamış dedi ve 25 inde normal doğum yaptım.epidural yaptırdım imkanınız varsa kesinlikle epidural yaptırın.hemen ayağa kalktım dikişlerimdede ağrı falan olmadı.çok rahattı.doğum yapacaklara allah kolaylık versin.yapanlarınkide hayırlı olsun.

evet saadet cok korkuyordun suni sancıdan :( aklına daha kötü hiç bişey getirme çağırma yanı hep güzel şeyler düşün sunı sancı verilip 2 saat içinde doğum yapanları da biliyorum sen de öyle olcağını düşün...şimdiden hayırlı olsunn yarın sen de minik kızını alıcaksın kucağına bunu düşün sadecee

ins bende hemen dogum yaparim suni sancidan bu kadar korkarken basima geldi cidden ama hic iyi seyelr duymadim onunla ilgili ins basima gelmez bven abartiyorumdur normal tarihim pazar guinu idi kan tahlilimi doktor begenmeyince bebekte hazir baslatalim dedi :(
ins dualarinizla kolaylikla atlatirim arkadaslar..

slm kızlar.uzun zamandır giremiyordum.size bahsetmiştim normal doğumdan korkuyorum sezeryan olcam diye.26 ağustosta sezeryana randevu aldım.bir gün önce gittim tüm tahlilleri yaptırdım yatış işlemleri falan.adet sancısı gibi bi sancım vardı doktor muayene etti.4 cm açılma car doğum başlamış dedi ve 25 inde normal doğum yaptım.epidural yaptırdım imkanınız varsa kesinlikle epidural yaptırın.hemen ayağa kalktım dikişlerimdede ağrı falan olmadı.çok rahattı.doğum yapacaklara allah kolaylık versin.yapanlarınkide hayırlı olsun.

ayy canim gecmis olsun bebeginle mutlu bir omur dilerim normal dogum yapmissin daha iyi hemen ayaga kalkmissin masallah allah bebeginin sansini omur boyu acik etsin hayirli olsun bende yarin gidiyorum doguma ins bende senin gibi kolayca atlatirim iyi bayramlar bu arada :)

benim gece nişanım geldi düzensiz sancılarım var sancılarım artıp sıklaşınca hastaneye gidecez,inş. doğumum kolay,bebeğim sağlıklı olur dua edin..:)
saadet sen de doğuma gidiyormuşsun Allah kolaylık versin..

benim gece nişanım geldi düzensiz sancılarım var sancılarım artıp sıklaşınca hastaneye gidecez,inş. doğumum kolay,bebeğim sağlıklı olur dua edin..:)
saadet sen de doğuma gidiyormuşsun Allah kolaylık versin..

peny hadı gözün aydın inş.güzel ve kolay bir doğum olur hayırlısı olsun..allah doğumda yardımcın olsun

günaydın kızlarr

saadet şimdi hastanededir
Allah yardımcıları olsun bugün doğum yapıcakların

selam kızlar herkese iyi bayramlar diliyorumm..biz haka beklemedeyiz...pazartesiye kadar gelmesse minik kuşum büyük olsaılıkla suni sancı verilecek,suyumuz epey azalmış çünkü..heyecanla bekliyorumm...korku değil ama artık sabırsızlıktan vakit geçmek bilmiyor..

İYİ BAYRAMLAR ARKADAŞLAR
doğum yapan arkadaşlar gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
bende uykusuzluktan ölüyorum gözlerimi kırpımıyorum bile çok acıyor kızım sabah ezanıyla kalktı öğlen 12 kadar susmadı çıldıracaktım gündüzde hiç uyuyamam ama deniyecem şimdi banyo yaptırdım uyuyor bende uyumayı deneyecem kendinize iyi bakın opuyorumnanaktan

doğuma gidenler ve gidecek olanlar
allah yardımcınız olsun rabbim o yolda eylemesin
kolay doğumlar nasip etsin inş.......

Back
X