• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar evde ne yakıyorsunuz soğukya ben ufo kullanıyorumbebeğe zararı olurmuki
nem cihazın var mı?
elektrikliler çok kurutuyor bebeklerin ciğerlerini diye biliyorum.
eşimin bir arkadaşının başına gelmişti. dikkat et. doktoruna danış bence

Tahin helvası gaz yapıyor demişlerdi bende yiyemiyorum dolapta duruyor

devamlı tahin helvası yiyorum. hiç yapmadı gaz. bana ve bebişe gazlı şeyler hemen dokunur hrm. bence ye nagihan. başka şeydir o gaz yapan. benim de sütüm az ben devamlı yiyorum baya faydasını gördüm. çok marka denedim.özellikle koskanınki yaradı bana.

selam kızlar
bebeğimin yüzünde sivilce gibi kırmızı noktalar var internetten baktım ilk zamanlar olurmuş ama geçmedi ne yapmalıyım

arkadaşlar spor yapmaya ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben kırkımın çıktığı 6 kasımdan sonra başlamayı düşünüyorum

ay siz soba yakmayamı başladınız?biz daha yazlıklarla geziyoruz burda

valla yusecım keske bızde orda olsak ..benım evım sobalı vede nevsehırdeyız.. burda hemenhemen ıkı haftadır ben soba yakıyorum kuzum için... soguk oluyor buralar..bebegımı üşütmeden hasta etmeden su donemı bı atlatsakkkk..

arkadaşlar spor yapmaya ne zaman başladınız yada ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz ben kırkımın çıktığı 6 kasımdan sonra başlamayı düşünüyorum

benımde aklımda sıkı bır spora baslamak duzenlı bıs ekılde tabı benımkı evde olacak..cunku burda ımkanım yok..bırazda bebegımın vede üç kişilik ev ortamımızın ıyıce bı duzene gırmessını beklıyorum zaten benı cok yoruyo.. evde hersey bana. kendıme bıle alel acele zaman ayırıyorum..benım de kırkıma az kaldı bende ondan sonra baslasam aslındaaaaaaaa......

bana dr mekik çekebilirsin dedi
doğum yapalı 58 gün oldu
plates cd alıp başlıycam
ebru şallı tv8 de var ama o saatte benim kız uyumuyor yapamıyorum
ama deniyim dedim plateste ki karın hareketlerini karnımacıdı biraz
şimdilik mekik ve bacak hareketlerini yapıyorum

bende pilates yapıcam çok faydası oluyor inanın hemde hiç yorucu olmuyor yaptıktan sonra dahada dinlenmiş hissediyor insan kendini

benimde spor yapmam acil sezaryan olunca acayip göbek kaldı gören üç aylık hamile sanacak :delphin:

valla bende ekmeği azaltıcam çok yiyorum
spora başlıcam bide korse alıcam zayıflatan korselerden hap olmaz diyet olmaz belki onun faydası olur

Back
X