Yaa kızlar çok sinirlerim bozuldu....
Eime 1 aydır her hafta sonu diyorum bak bi daha ki hafta ayarla 2 gün de olsa izin al... şöyle 3gece 4 gün biyerllere kaçalım....
Fuar dedi toplantı dedi seyahat dedi bi türlü ayarlamadı....
Ama şimdi telde konuştuk 10 gün izin amış beyfendi, temmuz sonu.. Annesinin ölüm yıldönümünde memleketine gitcekmiş... KAbir ziyaretne bi de kuran okutup yemek dağıtıcakmış....
10 gün çok değilmi dedim, arabayla gitcem 3 günü yolda geçcek zaten diyor...
Ben ne yapıcam dedim.. Sen de annenlere gidersin diyor...
Ohh ne ala kendi kendine program yapış..
Dedim ben senle tatil hayalleri kuraken 3 günlük de olsa kaçalım biyerlere kafa dağıtalım derken izin alamıyordun da bir anda köyüne gitmeye kalkınca nasıl oldu da 10 gün izin aldın dedim....
Kızdı... Annesini ziyarete gitcekmiş.... Ben de kızdım... Anneni ziyarete gitme demiyorum gideceksen de 10 günlük gitmenin bi manası yok 7 gün köy için izin al 3 gümü yolda geçsin 4 gün orda kalırsın dedim...
aldığın 10 günlük iznin 3 günün de başka zaman al biz beraber gidelim 3-5 günlük tatile dedim...
ıyi o zaman ağustosta gideriz dedi...
TAmam dedim tatilde de doğururum tam olur kafa mı buluyorsun benle dedm....
Sana 1 aydır söylüyorum izin alamam diyorsun dedim....
Sınirlendim kapattım telefonu....
Ağlama krizine girim yaa.....
Eime 1 aydır her hafta sonu diyorum bak bi daha ki hafta ayarla 2 gün de olsa izin al... şöyle 3gece 4 gün biyerllere kaçalım....
Fuar dedi toplantı dedi seyahat dedi bi türlü ayarlamadı....
Ama şimdi telde konuştuk 10 gün izin amış beyfendi, temmuz sonu.. Annesinin ölüm yıldönümünde memleketine gitcekmiş... KAbir ziyaretne bi de kuran okutup yemek dağıtıcakmış....
10 gün çok değilmi dedim, arabayla gitcem 3 günü yolda geçcek zaten diyor...
Ben ne yapıcam dedim.. Sen de annenlere gidersin diyor...
Ohh ne ala kendi kendine program yapış..
Dedim ben senle tatil hayalleri kuraken 3 günlük de olsa kaçalım biyerlere kafa dağıtalım derken izin alamıyordun da bir anda köyüne gitmeye kalkınca nasıl oldu da 10 gün izin aldın dedim....
Kızdı... Annesini ziyarete gitcekmiş.... Ben de kızdım... Anneni ziyarete gitme demiyorum gideceksen de 10 günlük gitmenin bi manası yok 7 gün köy için izin al 3 gümü yolda geçsin 4 gün orda kalırsın dedim...
aldığın 10 günlük iznin 3 günün de başka zaman al biz beraber gidelim 3-5 günlük tatile dedim...
ıyi o zaman ağustosta gideriz dedi...
TAmam dedim tatilde de doğururum tam olur kafa mı buluyorsun benle dedm....
Sana 1 aydır söylüyorum izin alamam diyorsun dedim....
Sınirlendim kapattım telefonu....
Ağlama krizine girim yaa.....