• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kpss sonucu bekleyen arkdaşlar inş en kısa sürede istediğiniz yerlere atanırsınız? ben iki yıl uğraştım sonunda istediğim yer oldu. bekleme süreci çok zordur. umarım gönlünüze göre olur

aminnnn cnmmm allahım bebeklerimizin kısmetine herkesin gönlüne göre verir inşallah:):):)

canım benim lilacım hadi hayırlısı,
canım benim kaç ay karnında taşıdın. sen merak etme hemen alıcak memeni. almazsada hiç üzülme. eninde sonunda tutacak. şu an tek bildiği emmek :)
lilacım küvezden çıktı mı rüzgar? hastaneden çıkaracak mısınız?

lilacım canım benim dualarım seninle çok heyecan verici olsa gerek..bizler içinde kokla rüzgarı ohh misler gibi...

Kızlaaar ben bu gün saat 12:30 da ilk kez Rüzgarı emzirmeye gideceeeeem !
ilk kez kucağıma alıcaaam....
ayyy çok heyecanlıyım dua edin kuzum emsin...
ilk buluşmamız....

gözünaydın canım sonunda kavuşuyosun meleğine Allah ayırmasın en kötü gününüz böyle olsun ayyy çok güzel ya Allahım bizede nasip etsin meleklerimizi kucaklamayı:Saruboceq:

canım günaydın,
terlemenle birlikte bol sıvı tüketmezsen sıvıda azalma oluyor. şunu söyliyim canım zaten son aylar amniyo sıvısı bebeğin büyümesi ile azalırmış. günde en az 2,5 3 litre su içmek gerekiyormuş. hamilelikten dolayı hepimiz çok terliyoruz canım aynı şekilde iki günde nevresim değiştirsek yeri ama bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ben. hem süt içinde çok iyi.

çok fazla suda içemiyorum ben ya bari maden suyu içeyim faydası olur herhalde

ilk buluşmamız....

canımmmm tüylerim diken diken olduuuuuuuuuu:):):) ben rüyamda görüyorum miniklerimi emzirdiğimiii o zaman bile ağlıorummm:):):)çok güzel bi duygudur eminim heycanın çok güzel bi heycan :):):) allahım hiöç ayırmasın sizi darısı da kucağına alıp yuvanıza getirmene olsun inaşllah:):):)

ilk buluşmamız....

CANIMMM ne guzel bır duygu olacak senın için..Allah bıda ayırmasın inşallah.... kuzumuzu anasından... bence de hemen emecek ....
dualarımız senınle ...

çok teşekkürler kızlar güzel dualrınız dilekleriniz için...
komşum geldi yazamadım kızlar.
yok daha çıkarmazlar deneme yapacaklar şimdi anneyi emebilecekmi diye.
bu gün 10. günümüz bir hafta falan kalır daha sanırım...
şimdi bol bol sıvı içiyorum sütüm olsun diye.
öğlende oğlumlayım Allahın izniyle...

günaydın kızlarrr lilacım gözün aydın inşallah bebibşinle ilk randevun güzel geçer cuk cuk cuk emer annesini inşallah :ecrin_bebek: :emir_bebek:

çok fazla suda içemiyorum ben ya bari maden suyu içeyim faydası olur herhalde

canım ben ne olursa içiyorum asitliler hariç. soda zaten magnezyum için de çok iyi. ayran harareti alıyor. akşam süt içiyorum hergün olmasada dinlendiriyor ve bebişin kilo alması için iyiymiş. limonata çok hoşuma gidiyor soğuk soğuk.
canım benim eminim sende o kadar terlemeye biryerden su ihtiyacını alıyorsundur. meyve sebze filan yiyorsundur. birde canım salatalık sadece sudan oluşuyormuş. haberin olsun canım

canım günaydın,
terlemenle birlikte bol sıvı tüketmezsen sıvıda azalma oluyor. şunu söyliyim canım zaten son aylar amniyo sıvısı bebeğin büyümesi ile azalırmış. günde en az 2,5 3 litre su içmek gerekiyormuş. hamilelikten dolayı hepimiz çok terliyoruz canım aynı şekilde iki günde nevresim değiştirsek yeri ama bol sıvı tüketmeye çalışıyorum ben. hem süt içinde çok iyi.

evet sıvı cok önemlıymıiş... ben gecen hafta tatıle gıdecem dıye bı devlet hast.kontrole gıttım orda doktor bana sıvın azalmış..hemen nts ye gıt dedı...benı bı telaşlandırdı...
bişi çıkmadı ama işe dönunce internetten baktım... bebğin boşaltım sıstemınde falan problem oluyormuş ondan azalıyormuş... bi ağladım bı kötu oldum kendı doktorumu aradım oda yok...dun kontrole gıttım bişi çıkmadı çok şükür ama şimdi devlettekı doktor her hafta kontrole geleceksın dedı...cumada kendı doktoruma gıdıcem tekrar bakıcaz bebişime ve suyuma ....
bende habıre su içiyorum bu sebeple....

oyy canım benim bol bol içsin inşallah kuzucuk..sen nasıl oldun dikişlerin falan aman dikkat et kendine..

canım ben ne olursa içiyorum asitliler hariç. soda zaten magnezyum için de çok iyi. ayran harareti alıyor. akşam süt içiyorum hergün olmasada dinlendiriyor ve bebişin kilo alması için iyiymiş. limonata çok hoşuma gidiyor soğuk soğuk.
canım benim eminim sende o kadar terlemeye biryerden su ihtiyacını alıyorsundur. meyve sebze filan yiyorsundur. birde canım salatalık sadece sudan oluşuyormuş. haberin olsun canım

çok sağol canım ya bende sıkcam artık kendimi biraz fazla alayım sıvıyı salatalık güzelmiş tşk. paylaşımın için inş.meleklerimize sağlıkla kavuşuruz

güvendiğin bi yerse git yüz canım ben hergün giriyorum ama sitenin havuzu bizim temizliğinden eminim gönlüm rahat...ama çok iyi geliyor yüzmek ve doğum içinde çok iyiymiş...

daha önce gitmediğim bir yer nasıl bilmiyorum cok kalabalık olmaz herhalde.
salı günleri bayanlara özelmiş

Canım rüzgar emer tabii inşallah:nazar: Bizlerin prensi o ..Az kaldı Kuru dutu kaynat ve iç çok artırıyormuş birde siyah üzüm ye hergün

Back
X