benim de ellerimde kollarımda sabah uyuşma oluyor ama herhalde üstüne yattım diye düşünüyorum, çünkü gün içinde olmuyor. zaten ellerim klavye başında olduğu için uyuşmaya fırsatları yok :)
bu arada dün işyerime artık son haftam olduğunu, bu haftadan sonra çalışamayacağımı söyledim. 36 hafta olarak ayrılmak istediğimi. yerime bakacak kişiye de(şu an yurtdışında, cuma geliyor kısmetse) 1-2 gün içinde işleri gösterip ayrılmak istediğimi belirttim. "bakarız, konuşuruz" falan dedi patron. bence pek konuşacak birşey yok, o ne der bilemem :) doktor da artık dinlenmem gerektiğini söyledi dedim zaten. birşey diyeceğini sanmıyorum.
zaten 37.haftada kanun bana çık diyor, daha ne olsun değil mi.
bu arada eve geçince biraz dinlenmek ve biraz kendime vakit ayırmak istiyorum. çünkü hastanedeki tecrübeli anneler- çalışanlar dedi ki, "izini kendin için kullan, bol bol dinlen, sonra lohusa psikolojisi falan insan alt üst oluyor, bu nedenle o hengame başlamadan önce kendine biraz vakit ayır, biraz enerji topla". doğumdan sonra çok yorulacağımızı herkes söylüyor, hatta bugün burda da mayıs annesi gelmişti ve aynı şeyi yazmış o da.