• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gullesu , muhtemelen bana 12.30 gibi sana da 15.00 gibi sıra gelir. belki karşılaşırız. üzerimde krem üzerine siyah benekli penye olacak :) beklerken sohbet ederiz de sıkılmayız.

angel, zaten rizede neredeye doktor kalmadı herkes gidiyor. inşallah biz doğurmadan Bülent bey bi yerlere kaççmaz. yarın sorucam zaten. inşallah sorunsuz kucaklarımıza alırız bebeklerimizi
tamam canım etrafıma bakıcamzemuszemus bu drda gıderse bende doğurmıycam yaaa o zaman Alah korusun yaa .hakikaten o kadar kalabalık oluyo değil mi orası artık bakalım
iyi akşamlar yeni geldik dr dan hemen size yazıp yatıcam,

çok ufak bir yerde kesede açılma var sızan az az gelen su bu yüzden, bazı durumlarda bu kendiliğinden kapanıyormuş bazı durumlarda su gelmeye deva mediyor kesedeki açılma büyüyüp doğuma neden oluyormuş 2 şişe serum yedim alttan muayene ettiler, sumu akıntımı diye bakmak için bişi verdiler kağıt gibi ama değil, eğer su ise bunun rengi değişiyomuş, gelenin su olduğunu böyle anladılar, yapacak hiç birşey yok bekleyip gözlemlicekler eğer su gelmeye devam ederse h. sonu sezaryana alınıcam çok üzgünüm moralim çok bozuk dua edin inş kapanır
canım dualarımız hep senınle ınsallah bebısın zamanında gelır ama sen ıse devam edersen nasıl dınleneceksın bence dogum ıznını alda evde bı guzel dınlen.

ya sabah sabah çamaşır suyu kullandım.banyoyu ovdum.boğazım acıdı.şimdi netten okudum zararı olabiliyomuş bebeğe.vicdanım sızladı ya.bişey olurmu kullanan varmı

ya sabah sabah çamaşır suyu kullandım.banyoyu ovdum.boğazım acıdı.şimdi netten okudum zararı olabiliyomuş bebeğe.vicdanım sızladı ya.bişey olurmu kullanan varmı

ben de bi kere kullanmıştım kızmışlardı soluma ,çok güçlü kimyasal diye. artık tülbenle maske yapıyorum kendime her türlü deterjan kullanırken.

gunaydin kizlar! nasilsiniz? biz iyiyiz cok sukur. bu arada gecen bir ara soylemistim bebegin asiri hareketi oksijen eskiskliginin belirtisi olabilir diye.. ben bir kac dokora sordum. evet olabilir diyorlar. annede kan eskikligi varsa, temiz hava cok alamiyorda bebekte oyle bunalma seklindeki asiri hareketlilik ortaya cikabiliyornus. ama tabi korkacak bisey olmaya da bilir. tek basina cok hareketlilik hic biseye isaret etmez. sadece bi belirti olabilir..

günaydınnnn kızlar.. çamaşır suyu kullanırken eldiven kullanılmalı ve size temas etmemeli diyo uzmanlar bide kullanılan yerin çok iyi havalanan bi yer olması tabi senin solumaman lazım:umursamaz: arkadaşın dediği gibi güçlü kimyasallar var içinde az kalmış seninde biraz daha sabret artıkzemuszemus

gunaydin kizlar! nasilsiniz? biz iyiyiz cok sukur. bu arada gecen bir ara soylemistim bebegin asiri hareketi oksijen eskiskliginin belirtisi olabilir diye.. ben bir kac dokora sordum. evet olabilir diyorlar. annede kan eskikligi varsa, temiz hava cok alamiyorda bebekte oyle bunalma seklindeki asiri hareketlilik ortaya cikabiliyornus. ama tabi korkacak bisey olmaya da bilir. tek basina cok hareketlilik hic biseye isaret etmez. sadece bi belirti olabilir..

hamilelik ne kadar zor dimi kızlar ya hareket etmemesi problem çok hareket etmesi problem:umursamaz: Allahım sağlıkla aldırsın bebişilerimizi kucağımıza opuyorumnanaktanAllaha emaanetiz artık

günaydınnnn kızlar.. çamaşır suyu kullanırken eldiven kullanılmalı ve size temas etmemeli diyo uzmanlar bide kullanılan yerin çok iyi havalanan bi yer olması tabi senin solumaman lazım:umursamaz: arkadaşın dediği gibi güçlü kimyasallar var içinde az kalmış seninde biraz daha sabret artıkzemuszemus

bidaha yapmam ya.tövbe.Allah hepimizin bebklerini korusun.

Back
X