• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla canım benim gibi düşünenler varmış içim rahatladı ne bileyim acaba çok mu mantıksız düşünüyorum diyordum belki zararsız ama içime sinmedikçe koyamam ..Bende portbebe aldım..

muhakkak zararsızdır ana kucağı da ceylancım ama çok ağır olduğu da bir gerçek. ben ağır dış mekan ürünlerini sevmiyorum. bebek arabası da mesela. çok hantal dev gibi modeller vardı, ben 5,5 kg ağırlığında bir model aldım.

seninki de erkek sanırım, haydi hayırlısı :)
artık doğum haberleri peşpeşe gelecek sanırım. haftaya kesin doğuran birileri olur, bizde seninle peşpeşe doğururuz herhalde :) ama 14 eylülden önce doğacakmış gibi hissediyorum ben. eylülün ilk haftası diyor içimden bir ses. inşallah ağustosta gelmez, eylülü beklesin bana yeter zaten :)

hayır canım biz kız beklioruz, bakalım ne zaman gelir benim içime hiç bişey dogmuyo.. 12 sine kadar gelmesin ama annem bayramdan sonraya aldı biletini.. gerçi kayınvalidemler burdalar öyle yalnız kalamm ama herkes dio ki dogumdan sonra insanın gözleri hemen annesini ararmış.. çok ta gec kalmasın, 12 siyle 16 sı arasında izin veriorum ben kızıma, o tarihlerden birini seçsin :)

CANIM artık yawrular anakucağı denılen aynı zamanda oto koltuğu olarakta kullanılan...bebeğin 1,5 yaşına kadar kullandığı koltukta taşınıyor.... benım ablalarım o koltukla cok rahat ettıler evde heryere onunla göturdular... bıraz ağır ama her gıttığin yere göturmekte fayda var..aşıya falanda onla göturebuılırısın..bazı türlerını bebek arabasına da koyabılıyorsun öyle mekanızmalılar var... ben uygun bişi bulsam ondan alırdım

yalnız anakucağı hakikaten ağır. ben eşime dedim, sensiz biryere çıkmayız diye :) zira boşken ağır, içinde yavru gelince daha ağırlaşacak. bir de çanta taşıyor olacağız. o da içinde biberon, yedek kıyafetler, bezler falan derken ağır olur. eee tek başımıza nereye gideceğiz o kadar yükle :)

bende portbebe almadım anakucağı aldık arabada da kullanabilicez ....mağazadakiler artık portbebenin pek kullanılmadıgını söylediler hep bilmiyorumkismile

hayır canım biz kız beklioruz, bakalım ne zaman gelir benim içime hiç bişey dogmuyo.. 12 sine kadar gelmesin ama annem bayramdan sonraya aldı biletini.. gerçi kayınvalidemler burdalar öyle yalnız kalamm ama herkes dio ki dogumdan sonra insanın gözleri hemen annesini ararmış.. çok ta gec kalmasın, 12 siyle 16 sı arasında izin veriorum ben kızıma, o tarihlerden birini seçsin :)

benim duyduğum kızların önce geldiği ama bu yıl dengeler değişti, bu nedenle bakalım senin cimcime mi, benim afacan mı önce gelecek :)
kayınvalide olsa da bence de annenin yerini tutmaz. kayınvalidemin omzunda ağlayamam mesela ama annemin omzunda ağlayabilirim sevinçten. tabi eşimin de omzunu kullanabilirim :)
Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.

terler boncuk boncuk bacaklarımdan aşşaya öyle bir akıyor ki bırazdan tekrar duşa giricem ay fenalık bastı :umursamaz:

MSN GİRİŞ
2. Yazan yere

group1355119@ groupsim . com
(aralarda boşluk olmayacak...boşlukları ben koydum site mail adresini göstermez diye)
yazıyorsunuz....

kisi_ekleme.jpg

Foto koydumki dikkat çeksin... :1:

benim duyduğum kızların önce geldiği ama bu yıl dengeler değişti, bu nedenle bakalım senin cimcime mi, benim afacan mı önce gelecek :)
kayınvalide olsa da bence de annenin yerini tutmaz. kayınvalidemin omzunda ağlayamam mesela ama annemin omzunda ağlayabilirim sevinçten. tabi eşimin de omzunu kullanabilirim :)
Allah hayırlısıyla kurtarsın hepimizi.

amin canım amin, inş annem de yetişir.. erkeklerin gec geldiği genelde doğru aslında benim erkek kardeşim tahmini dogum tarihinden 11 gün sonra gelmişti.. zavallı annem baya stres yapmıştı.. hayırlısyla saglıkla gelsinler de neyse 10 gün önce 10 gün sonra farketmez merak işte bizimkisi şimdi.. :)

MSN GİRİŞ
2. Yazan yere

group1355119@ groupsim . com
(aralarda boşluk olmayacak...boşlukları ben koydum site mail adresini göstermez diye)
yazıyorsunuz....

kisi_ekleme.jpg

Foto koydumki dikkat çeksin... :1:

canım ben normal kişi ekler gibi ekledim bu adresi ama cevrımdışı gözüküyor ya anlamadım gitti....

günaydın güzel anneler şimdi doktordan geldik bebişimiz 2070 gr. olmuş boyuda 45 cm :nazar: doktor sağlığının iyi olduğunu söyledi doğum pozisyonunu almış ama kanala girmemiş daha zaten doktor erken dedi çok şükür herşey yolunda sizler nasılsınız ramazanın ilk günü

Ayyy çok uykusuzum, kayınvalidemle kayınbabam geldi dün, yemek, çay şudur budur derken çok yoruldum. Sonra sahur kayınvalide hazırladı ama kalktım baktım bişeyler ekledim bi saat uyanık kalmış oldum. Sabah da kayınbabam memlekete ve eşim işe giderken falan uyandım tabii. Ama bikez uykum bölündü mü uyuyamam. Gıcığım işte:)) Dün de evi temizlemiştim, bugün ara ara bıçak batması gibi sancım oluyor alt taraftan. Ufff çok fenayım yaa :(

Canım benim kıyamam o halinle ne hizmet ediyorsun hayret bişey Kızcağızınmı geliyor acaba :lepi:

günaydın güzel anneler şimdi doktordan geldik bebişimiz 2070 gr. olmuş boyuda 45 cm :nazar: doktor sağlığının iyi olduğunu söyledi doğum pozisyonunu almış ama kanala girmemiş daha zaten doktor erken dedi çok şükür herşey yolunda sizler nasılsınız ramazanın ilk günü

Maşallah canım :nazar:

maşallah annesi, gözün aydın.. ;)

kızlar bıde sız kundak aldınızmı ayrıca
hanı hastane cıkıslarımız zıbınlarımız penye battanıyelerımız var ama ayrıca kundak da lazımmı
kundaklamak ıcın demıyorumda oylesıne sarmak ıcın

çok sağolun kızlar hepimizin bebişleri sağlıcakla gelsin inş. opuyorumnanaktan

kızlar bıde sız kundak aldınızmı ayrıca
hanı hastane cıkıslarımız zıbınlarımız penye battanıyelerımız var ama ayrıca kundak da lazımmı
kundaklamak ıcın demıyorumda oylesıne sarmak ıcın

canım bana gerek yok gibi geliyor ya zaten hastane çıkışlarının içindeki penye battaniyeler yeter ben yapmayı düşünmüyorum gerçi eskiler hep sararmış onlara göre iyi ama şimdi kimsede görmüyorum

Back
X