• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cok yoruldum yine tum bebek kiyafetelkrimi yikadim etiketelrini kestim cantami son durumuna getirdim bu arada zor kapandi hastanede karisicak iyice ama ne yapiyim :( her sey hazir dolap isim tamemen bitti bu arada esim bana catlak icin krem almisti o geldi bildigin ayakkabi cilasi gibi bir sey bu ya semsert cok iyiymis yorumalri okumus olusmus catalkalri bile %90 geciriyormus cok eskid egilse bakiyim ins ise yarar :)

Ben çıkıyorum kızlar... Bugün başka bi doktora gidicez.... Kendi doktorum biraz evhamlandırdı beni.. KArnı büyük gözleri küçük diye.. Ben de başka bir doktor daha görsün diye başka bir doktora gidiyorum... Bakalım o nediyecek....
1-2 saate evde olurum heralde, haber veririm size...

Tüm doğum yapan annelere Hayırlı olsun Allah sağlıklı huzur dolu bir şekilde büyütmeyi nasip etsin İnşallah...sizleri okudukça duygusallaşıyorum geçen yılki zamanlarım aklıma geldi...
Doğum yapıcak tüm annelerimizede hayırlı sağlıklı doğumlar dilerim Hayırlısı ile bebeklerinizi kucağınıza almayı Allah nasip etsin...
bengeçen yıl doğum yapan eylül annelerindenim...Allah yardımcınız olsun...

selam kzlar dr geldik 2979 gr 49 cm olmuş herşey çok gzel dedi dr haftaya cuma gel bebeğin kilosuna baklım tam tarih belirliyelim dedi doğum kanalına girmiş iice artık heran doğum sancısıda gelebilirmiş

kızlar çatlak kreminden konu açılmış hemen hepsi deri altına ve kan dolaşımı ile vücuda yayıldığı için süt verdiğiniz sürece kullanmayın ama yinede siz bilirsiniz....

selam kzlar dr geldik 2979 gr 49 cm olmuş herşey çok gzel dedi dr haftaya cuma gel bebeğin kilosuna baklım tam tarih belirliyelim dedi doğum kanalına girmiş iice artık heran doğum sancısıda gelebilirmiş

maşallah azra ya ozaman senin sancın gelmeden sezeryana alacak ay bende hecanlandım bende senle aynı zamandayım ya ozaman benim kızımın da gelmesine az kalmıştır heralde of gelmesini istiyorum artık babasıyla çok istiyoruz gelmesini
benimde pazartesi randevum bakalım bana ne diyecek

maşallah azra ya ozaman senin sancın gelmeden sezeryana alacak ay bende hecanlandım bende senle aynı zamandayım ya ozaman benim kızımın da gelmesine az kalmıştır heralde of gelmesini istiyorum artık babasıyla çok istiyoruz gelmesini
benimde pazartesi randevum bakalım bana ne diyecek

maşallah bebeğine, hayırlısı olsun inş. canım

saolun kızlar
kasıkların karnın ağırabilir karında sertleşme olabilir dedi
nst de hiç sancı çıkmadı güzel çıktı

yukselle konustum kizlar (butterfly) saat 12 de seryandan cikmis sesi cok iyi geliyo hepinize selami var bebekte 3 kg dogmus gayet iyi icim rahataldi cok mutlu oldum bebegimiz geldi yine allah uzun uzun omurler versin annesi babasi ile masallah :)

yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...

yukselle konustum kizlar (butterfly) saat 12 de seryandan cikmis sesi cok iyi geliyo hepinize selami var bebekte 3 kg dogmus gayet iyi icim rahataldi cok mutlu oldum bebegimiz geldi yine allah uzun uzun omurler versin annesi babasi ile masallah :)

maşşallah bir bebeğimiz daha geldi vatana millete hayılrlı olsun allah uzun ömürler sağlık versin

yarın doğuma gidiorum arkadaşlar.. saat 8de... karnımda garip bir ağrı var.. heycandan olsa gerek. umarım yarın hastane kapısında bayılmam.. kan aldırırken bile fenalaşan ben epidural sezeryan nasıl olcak acaba.. umarım tavanda sayabileceğim birsürü cizgi ışık vs vardır...

anaaaaaaaaaaaamm sende mi gidiyon doğuma neden sezeryan senmi istiyorsun canım sezeryanı
allah kurtarsın dualarımız sizinle inşallah hayırlısıyla doğar bebeğin sağlıkla gelir inşallah

canim allah saglikla bebegini kucagina almani nasip etsin sana esine ve bebegine bir omur boyu huzulur saglikli bir yasam diliyorum simdiden gecmis olsun diyim bu gun butterfly atlatti ins sira bizede gelir en yakin zamanda sakin endise yapma dun yuksellede konustum aynen senin gibi heyecanliydi simdi sesi cok iyi geliyo masallah bitirdi sira sende sende git gel bir an once allah yardimcin olsun :)

Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza

hadi gözün aydın
nasıl eylül annesiysek çoğumuz ağustosda doğurcaz
o zaman doğummu yaklaşıyormuş yani öyle olunca sertleşme olunca

galiba hazırlanıyor doğuma heycandan sormayı unuttum

hayırlı olsun canım, heyecandandır.. rahat ol yarın bu saatlerde herşey bitmiş olcak inş, öyle düşün ;) Allah sağlıkla kolaylıkla kurtarsın.. :)

butterfly canımcım hayırlı olsun...

eliznil rabbim yardımcın olsun tatlım. inşallah agrısız sızısız, ne oldugunu bile anlamadan alırsın kucagına bebişini...

aydeeee yokmu arttıran :D
bu gidişle eylülde hamiş kalmıcak kaydirigubbakcemile3

Back
X