• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kısmetcim öyle diyorsunda normal doğumda iyileşme süreci çok kısa ya ondan istiyorum.

Dr ye gidiyormuşsun inşallah iyi haberlerle dönersin canım.

günaydın herkese:3: merak etme kızılcık benim bile 35+6 2300 dü kilosubilmiyorumkismile yani en azından bana göre senin bebişin kilosu çok çok iyi:nazar:

Günaydın kızlar

zeynopcum Allah'ım yardımcın olsun canım. Sağ salim bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:

Bende yarın gidicem dra yarın verırırım kesın tarıhı 3 eylul dıyodu ama belkı değişiklik olabılır.

Yusecım cok geçmiş olsun.Gerçekten insan başına gelince anlıyor.Allah'Im yardımcımız olsun canım.

Mentoscum, herkesin bebeği farklı kafana o kadar takma lütfen 2 dr a gittin zaten bebeşin sağlıklı canım yaa iyi düşün iyi olsun lütfen.

Dün akşam ben sanki ilk 3 ayıma geri döndüm yaa afedersiniz ama çok kötü kustum ve ishal oldu bende bugün daha iyiyim ama .Acaba yediğim bişey mi dokundu .Sıcaklarda çok korkuyorum yemekler daha çabuk bozulduğu için benide etkileyecek diye .Kızım içinde cok dıkkat ediyorum.Benimde 3 haftadır acayip sancılar çekiyorum ama ilk kızımdada olduğu için o kadar paniklemiyorum benım ıcın onemlı olan suyun gelmesı

geçmiş olsun gullesu seninde mi sezeryan olucak gün almışsın hayırlı olsun olsun çok heyecanlızemuszemus

günaydın herkese:3: merak etme kızılcık benim bile 35+6 2300 dü kilosubilmiyorumkismile yani en azından bana göre senin bebişin kilosu çok çok iyi:nazar:

Belkide normaldir canım.İNternetten baktım normal görünüyor dr de birşey demedi o yüzden fazla kafama takmamya çalışıyorum.Senin dr de bir şey demediyse sende takma boşver.
Zaten bu usg kilosu çoğunlukla yanlış çıkabiliyormuş.

Belkide normaldir canım.İNternetten baktım normal görünüyor dr de birşey demedi o yüzden fazla kafama takmamya çalışıyorum.Senin dr de bir şey demediyse sende takma boşver.
Zaten bu usg kilosu çoğunlukla yanlış çıkabiliyormuş.

yok canım benim karın çevreside 3 hafta geri dedi dr başka dr gittim o da 2 hafta gerilik var dedi anlamadım bendebilmiyorumkismile

yok canım benim karın çevreside 3 hafta geri dedi dr başka dr gittim o da 2 hafta gerilik var dedi anlamadım bendebilmiyorumkismile

Canım benim,eğer dr bi sorun yok diyorsa bana sorarsan sende kafana takmamaya çalış.
Biliyorum insan acayip endişeleniyor ama şimdilik yapabileceğin başka bir şey yok.
O yüzden sen içini ferah tut canım.İnşallah bebğinde hiç bir sorun olmayacak.

butterfly tekrardan hayırlı olsun bebişini sağlıkla kucağına aldın allah analı babalı büyütsün darısı bizlerin başına inşallah gaz için bir damla var okyanus suyu diyorlar sanırım adını tam hatırlamıyorum yurtdışından geliyormuş sanırım her eczanede olmuyor yada sahtesi oluyormuş çok çok etkiliymiş arkadaşım kullandı istersen doktora gidince hatırlat mutlaka biliyordur
cok saol canım. dün doktora gittik. 5 günlük bebek için gaz ile ilgili bisey vermiyoruz dedi. sanırım 15 günlük olması gerek.

hoşgeldin taze anne..Aslında gaz için bitkisel şeylerde kullanabilirsin.
saol arkadasım, rezene cayı içiyorum bebegide rahatlatır diyorlar bakalım insallah ise yarar. sütümde az geliyor süt artırıcı caylardan aldım 3 litre su içiyorum insallah toparlarım kızımı. dün 2.750 gr geldi. 10 gün içinde kaybettiği kiloyu geri alır dedi doktor.

evet boden hadi normal dogum sirasini baslatalim artik.. benim oglan cikmak icin elinden geleni yapiyor ama bi turlu kapiyi acamiyor sanirim :1rolleyes:
saltanatcım normal dogum olursa cok sanslısın canım. sezeryanın sonrası gercekten cok zor. annem yanımda olmasa cok zorlanırdım. insallah bir avazda acısız dogurursun

butterfly canım benim seni görmek ne güzel.
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Üzülme canım inşallah bütün sorunların en kısa zamanda hallolur.

Günaydın kızlar bi kaç gündür giremiyordum herkes iyidir umarım.

Zeynop doğum yapmış galiba,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

Dün doktora gittim,bebeğimin kilosu 2220 gr boyu 47 cm,kilosu biraz düşük gibi geldi bana:(
Asıl moral boucu olan şeyse,bebeğim ters dönmüş yaaa -böyle giderse sezeryan yapacaz-dedi dr.
Zaten miyomu bahane edip duruyordu birde bu çıktı başımıza.
Normal doğumu okadar çok istiyorum ki galiba kısmet olmayacak :(((

zeynep dogurmus mu? Allah uzun ömür verir insallah

kızılcık sezeryanın sonrası zor ama bebegin yanındaysa zorluklar gözüne görünmüyor bugün bizim 6. günümüz ve agrılarım ilk güne göre azaldı. ama tamamen toparlanmam 10 günü bulur galiba. epuldural ol bence. kızımı dogar dogmaz yanagıma koydular hissetmek cok güzeldi:emir_bebek:

butterfly Canım dün yeni doğum yapmış arkadaşım söylemişti.
Doğumdan sonra iki gün hiç sütü gelmemiş,sonra HUMANA diye bi çay almış ve hemen işe yaramış.
Sende bu sorunu yaşıyormuşsun gerçi çay almışın ama birde bunu dene istersen.

cok saol canım. dün doktora gittik. 5 günlük bebek için gaz ile ilgili bisey vermiyoruz dedi. sanırım 15 günlük olması gerek.

saol arkadasım, rezene cayı içiyorum bebegide rahatlatır diyorlar bakalım insallah ise yarar. sütümde az geliyor süt artırıcı caylardan aldım 3 litre su içiyorum insallah toparlarım kızımı. dün 2.750 gr geldi. 10 gün içinde kaybettiği kiloyu geri alır dedi doktor.

saltanatcım normal dogum olursa cok sanslısın canım. sezeryanın sonrası gercekten cok zor. annem yanımda olmasa cok zorlanırdım. insallah bir avazda acısız dogurursun

caniiimmm seni gormek cok guzel :3: opuyorumnanaktan canim artik agri siziyi dusunme gecmis olsun! artik melegin kucaginda!! benim artik sabirim tukenmek uzere, sezeryan secme hakkim olsaydi valla karnimi kestirir cikartirdim sipayi :)) insallah bir an once iyilesirsin ve bebegin de kilo alir!!! :Saruboceq:

butterfly canım benim seni görmek ne güzel.
Bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Üzülme canım inşallah bütün sorunların en kısa zamanda hallolur.

sagol canımmm
evet bisekilde geciyor arkadasım,
bebekler cabuk toparlar kilosu az diye üzülme bizimki 3 kilo dogmustu ilk 2 gün 300gr vermişti artık almaya baslamıs. Anne sütünün besleyici etkisi karnında oldugundan daha cabuk kilo almasını saglıyormus

butterfly kilosu 2750 ama maşallah ne kadar güzel bi bebek hiç zayıf gibi görünmüyor maşallah maşallah.... allahım analı babalı büyütsün... doğum hikayeni ne zaman paylaşacaksın:):)

zeynep dogurmus mu? Allah uzun ömür verir insallah

kızılcık sezeryanın sonrası zor ama bebegin yanındaysa zorluklar gözüne görünmüyor bugün bizim 6. günümüz ve agrılarım ilk güne göre azaldı. ama tamamen toparlanmam 10 günü bulur galiba. epuldural ol bence. kızımı dogar dogmaz yanagıma koydular hissetmek cok güzeldi:emir_bebek:

Canım,evet epidural istiyorum bakalım kısmetimizde ne var,bebeğim sağlıklı olsunda naapalım sezeryan olmam gerekiyorsa olacam yapacak bir şey yok.

caniiimmm seni gormek cok guzel :3: opuyorumnanaktan canim artik agri siziyi dusunme gecmis olsun! artik melegin kucaginda!! benim artik sabirim tukenmek uzere, sezeryan secme hakkim olsaydi valla karnimi kestirir cikartirdim sipayi :)) insallah bir an once iyilesirsin ve bebegin de kilo alir!!! :Saruboceq:

saol bitanem
ben sanırım biraz doktorumun oyununa geldim. sezeryan olacaktı ama bu kadar erken alınmaya bilirdi. dün hastaneye gidince doktorumun tatile cıktıgını ögrendim aslında benim bu hafta dogum yapmam gerekirdi 1 hafta erken aldı bebegimi. neyseee kızım saglıklı ve kucagımda kilo alır nasıl olsa

Canım benim,eğer dr bi sorun yok diyorsa bana sorarsan sende kafana takmamaya çalış.
Biliyorum insan acayip endişeleniyor ama şimdilik yapabileceğin başka bir şey yok.
O yüzden sen içini ferah tut canım.İnşallah bebğinde hiç bir sorun olmayacak.

evet canım doğru diyosun Allaha emanet bebişlerimiz sağlıkla gelsinler inş..:Saruboceq:

Back
X