• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende cikiyim dinleniyim yuksel- tugen bebeklerinize cok iyi bakin cok opuyorum sizi masallah bebekelrinize :) bozom hadi sira sende bekliyorum tarihi saglikla hepimiz insallah dualarim simdi seninle senden sonra sira bize gelicek insallah hepinizi opt kizlar bye bye :)

made ye çookkk üzüldüm okuduğumdan beri ağlıyorum.Allahım nasıl olur bu inanamıyorum.Allahım sabır versin

kızlar sizce nstde sancı çıkmaması doğuma daha olduğunu mu gösteriyor.bilgisi olan var mı??

bende 1cm açılma varmış
ama NTS sancı çıkmadı :Saruboceq:
sanırım çıksaydı doğuma alırlardı beni....ama ciğer gelliştirici verip eve gönderdi
bizde güvenemedik esas takip eden druma gittik

bende giriyom ama sizler nasıl haberleşiyorsunuz ordan ya birtürlü anlamıyorum medemin yazısınıda görmedim ben nerde yazıyor ki

kızlar şimdi okudum face den made bebek hareketlerini hissetmemiş rutin kontrole gitmiş kalbinin durduğunu öğrenmiş patoloj,iye göndermişler sonuç bekliyolarmış bebek hareketlerini hissetmezseniz hemen doktora gidin diyo Allah sabırlar versin arkadaşımıza Allah kimseye yaşatmasın çok üzgünüm hala...:(((

dr banada dedi bebeğin hareketlerini dinle buaralar hissetmessen hemen gel dedi ama olacağı varsa oluyor hareklerini hissetmeyince zaten bebek ölmüş olmuyormu yapa bilecekleri bişey olurmuki
geçen arkadaşalrdan biri demişti bende nette okudum ama 3 saat bize yeterli diyorlar dr ama allah bizlerin yardımcısı olsun sağlıkla gelsinler inşallah arkadaşlarya beni artık iyice korku sardı

evet morallerimiz bozuk hepimizi kaybetme korkusu sardı ve hep bişey olucak korkusu yine başladı Allahım meleklerimizi bize bizide onlara bağışlasın:Saruboceq:

ii geceler kızlar
bak şimdi iice uykum kaçtı
MADE için çokkkk üzüldüm ALLAHIM BOL BOL SABIR VERSİN
bende 2 kere kalbi durmuştu ama ilk 3ayda
bu çok daha zordur ama acısnı iyi kötü bilirim
bizde güya tedbir amaçlı bebe-aspirini kullanıyoruz
bu hafta bitince bırakacakmışım korku saldı içimi
akşam dr gittik kontröle
haftayı yanlış hesapladı sanırım
huzursuz oldum uykum kaçtı
ama made nin başına geleni görünce tamaaaaamen uykum kaçtı
kızlar tekrar beni bulacak diye ödüm kopuyor
tabii takdiri ilahi elden gelen bişey yok ama... olmuyor işte
dua edelim hepimizde
ne güzel diyordum hiç üzücü haber yaşanmadı bu zamana kadar ama...
ALLAH sabır versin made başka kelime bulamıyorum...

allah herkesi sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kavuştursun. hepimizi ve bebişlerimizi korusun..
insan hazırlıkları yaparken bile korkuyo ya ben 8aya kadar bişey almamıştım korkudan allah herşeyin hayırlısını versin. arkadaşada sabır versin inş...

bende yarın kontrole gitcem bakalım kızım ne durumda. ara ara göğsümden akıntı oluyodu 3aydır fln ama bu 2gündür biraz fazla akıyo acaba sütüm çok mu olcak ondan mı yoksa akması sakıncalımı merak ediyorum yarın sorcam artık ..bilmiyorumkismile

valla canım bu fiyatı eşim gidip sorduğunda sölemişlerdi epidural normal doğumda 500 tl dedi eşim yani doğum 500 + epidural 500 değil tek fiyat 500 ama bende eşimin yalancısıyım yalnış anlamış olabilir cuma gidicem bende netleştiriim o zmaan

inşallah öyledir
ben bugün gittim ama randevum saat 19,00daydı erken gitmeye çalışltım ama yetişemedim
hasta kayıt takiler gitmişti
umarım eşin haklıdır ben yanlış biliyorumdur
canım çok soru soruyorum ama sen benden ilerdesin ya :kedi: bi adım önden gidiyorsun diye
seni hala 2 haftada bir mi çağırıyor yoksa haftada bir çağırmaya başladı mı
bana 36 haftadan sonra haftada bir dedi
sonra bugğn 35 haftaydım tam 2 hafta sonra gel dedi
kafamı karıştırdı
zaten bana 34 haftasın dedi??? ben 35 değil mi dedim biraz lafı geveledi anlamadım
eşim tel aç sor diyor bende şimdi orda sordum tekrar bide tel açmakta istemiyorum
sanırım biraz yorgundu ee malum saat 7 idi bide oruçsa normaldir kaydirigubbakcemile3

made için bende çok üzüldüm ya.acaba oruç falan tuttuda ondanmı oldu.çünkü benim yanımdaki komşumla aramızda 2 hafta falan var oda baştan beri oruç tuttuyodu 2 gündür bebeğin hareketleri çok yavaşlamış doktora gitti kalp atışları çok zayıflamış ve epey bi kızmış doktor sen resmen cinayet işliyosun bu halde oruç tutulurmu diye.eğer devam etseydi onunda Allah korusun ölücekti bebeği.nediyeyim düşünmsi bile çok zor.Rabbim sabır versin

ben yatıyorum kızlar
sabah eşim için sahura kalkacağım geç oldu
uyumaya çalışayım ama aklım made de kaldı

Back
X