• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sağolun kızlar, inşaallah.
ben inanın doğumdan çok lohusalık sürecimde anneme nasıl bakılacağını düşünüyorum. abim ablam var, bulamazsak doğru düzgün birini el mecbur onlarda kalacak bir süre.. seve seve de bakarlar zaten ki zaten maddi manevi birçok ihtiyacını onlar da karşılıyor burda.
ama ben ondan ayrı kalmak istemem asla. inşaallah yürüyebilir ve benimle doğuma gelebilir.. en büyük hayalim bu.

inşallah gelebilir pembecim ....ama torununu görmek ona ne büyük mutluluk verecektir düşünsene .....
bunlar sana güç olacaktır eminim düşündüğünden daha güçlüsün canım....su gibi geçer inşallah herşeyin

ya kızlar nst çektiren yokmu hiç kalp atışı 170 çıkan varmı benim 20 dk. 4-5 170 lere kadar çıktı bebişimin kalp atışı sizde böyle ola var mı

İlk NST çektirdiğimde bebek uyuyormuş NST sabit çıkıyordu yemek ye gel dediler yemekten sonra gittiğimde NST de bebeğin kalp atışları 180 i bile buldu canım, alarm bile öttü..Ebeler taşikardi diyorlardı kendi aralarında, oruç tutuyor hamileler bebeklere böyle oluyor falan diyorlardı da ben oruç değildim, ama sabah az yemiştim sonra tıka basa yedim bir daha çekildi böyle yüksek çıktı işte..Dr. NST'n iyi dedi..Ben hiç sormadım dr. a bu normal mi diye, çünkü bir şey olsa dr. söylerdi..

setup kediciklerimin hamilelik suresince bana zarari olmadi zaten doktorumda tokmoplazma icin dikkatli oldugum surece sorun olmadigini soylemisti tuvaleti genelde esim temizliyor arada ben yani disarda yediginiz iyi yikanmamis salatalardada ayni hastalik ihtimali var cunku kediler cig et yemiyorlar disari cikmiyorlar ciksalarda hasta hayvan bulamazlar burda sokak hayvani yok yanliz teks ornumuz bir tanesi benim yastigim disinda hic bir yerde uyumuyor geceleri hep basimda aliskanlik koyuyorum hayvani yatagima donuyorum yatagima benden ocne gelmis onun yatagina alismasi lazim benimle uyumamasi gerekiyor bebekten sonra olmaz yatak odasindan aticamonu kapiyi kapaticam biraz hyuytsuzlasir ama alismak zorunda esim olmazsa yatagini yatagin altina yerlestir sana yakin uyusun yastiga gelmez bebege sorun olmaz dedi bakalim ne yapicaz bebekten sonra digerinin bana hic zarari yok nereye joysam orda uyuyo :):)

listede ben de yokum benimki 8 Eylül:) Ama ben doğurunca girecem listeye inş.

birde veterinerim yavas yavas tanistir bebegini hayvanalrinla odasina fazla alma zamanla kokusundan aile bireyoi oldugunu anlicaklardir dedi bakalim yavas yavas kanka olucakalr :):)ama dikkatli olucam yataga falan girmemeleri icin ..

ben nts ye girmedim hiç.ama sağlık ocağında 36. haftada dinlemişlerdi 140 dediklerini hatırlıyorum...

pembe heracım allah yardımcınız olsun canım annene allah şifa versin:((

hiç nst ye girmedin mi ben 2 kez girim bide cuma girerim nst ye

bu son kontrolündü o zaman..benim dr. a yarın gitmem gerekiyor ama ben biraz bekleyim diyorum..

bence git canım bende gitmiyeyim dedim ama artık son zamanım diye gittim iyiki gitmişim senin çatı muanesi oldumu

normal mi olcak sezeryanmı ..neden erken alıyolar doguma

normal doğum canım ben sezeryan istemediğimi belirttim açılma varsa suni sancı verecek bana bayrama giriyorya a olmadı hadi sezeryan diyecek ama ben gitmiyeceğim kendi ağrımı suyumu bekliyeceğim benim gittiğim hastanede fazla normal doğum yapan yok hep sezeryan çok nadir normal doğuran bende ağrılarımı bekliyecem bol bol hurma yiyorum şimdi

benim çatı muayenesi olmadı daha..bencede sen gitme suni sancı niye yiyeceksin ki bayramsa bayram..dediğin gibi onların derdi sezeryana almak bile olabilir..ben de sancım suyum vs. olursa giderim doğuma..dr. yarın dedğil de pazartesi gitsem geç mi olur o zaman 38+5 olacam..

kızlar meraba 2009 eylül annesiyim, sizin zamanınız da bizlere de 2008 eylül anneleri yazardı şaka gibi gelirdi 1 yaşında bebekleri olmaları, ama şimdi benim kızım da neredeyse 1 yaşında olacak...

çok kolay bir normal doğum yaptım, ben özel üniversite hastanesinde doğumumu yaptım, doktorum çatı kontrolü yapmadı, normal doğum yanlısıydı, çatı kontrolü ne zaman yapacaksınız dediğimde ne çatısı dedi, bir doğurma aşamasına gelde yaparız dedi... yok lavman yok çatı kontorlü derken kendimi yedim bitirdim resmen, çok da okumamak gerekiyor, o kadar korkutmuşumki kendimi, valla normal doğum yönünde ilerliyorsa herşey tavsiye ederim, korkulacak bişey inanın yok....

peny dr yarın için gel dediyse yarın git ihmal etme yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik ben korkuyorum artık

benim çatı muayenesi olmadı daha..bencede sen gitme suni sancı niye yiyeceksin ki bayramsa bayram..dediğin gibi onların derdi sezeryana almak bile olabilir..ben de sancım suyum vs. olursa giderim doğuma..dr. yarın dedğil de pazartesi gitsem geç mi olur o zaman 38+5 olacam..

bence sen git çatı muaneni yaptır zamanın geçmiş senin git birdaha gitmessin zamanını beklersin ben gibi ben artık gitmiyeceğim ağrılarımı suyumu bekliyeceğim zaten devlette doğum yapacağım öyle düşüncem var
devlette kesinlikle sezeryana almıyorlar mecbur kalmadıkca

bence git canım bende gitmiyeyim dedim ama artık son zamanım diye gittim iyiki gitmişim senin çatı muanesi oldumu

normal doğum canım ben sezeryan istemediğimi belirttim açılma varsa suni sancı verecek bana bayrama giriyorya a olmadı hadi sezeryan diyecek ama ben gitmiyeceğim kendi ağrımı suyumu bekliyeceğim benim gittiğim hastanede fazla normal doğum yapan yok hep sezeryan çok nadir normal doğuran bende ağrılarımı bekliyecem bol bol hurma yiyorum şimdi

bende bayrama gelsin istemiyorum dogumum , yarın bi doktorla görüşeyim..açılma varsa versin suni sancı banada

Back
X