Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet NİDİLAT kullandım
35 haftamda / 22 ağustosta
Ama şuan içmiyorum
yürüyemez duruma getirdi o beni(sanırım)...tüm kaslarım acıyo
şimdi SÜRAHİ NENE gibi yürüyorum..bacak kaslarımı kullanmamaya çalışıyorum
şuan bebiş akıllı duruyo..gelecek gibi değil![]()
sağol canım cevap için,Allh banada senin haftanı görmeyi nasip eder inş.,biz daha çook küçüğüz:Saruboceq:
allah analı babalı büyütsün sağlıklı olmanıza sevindim a.s.hanımlar bende1 eylülde normal doğumla oğlumu kucağma aldım herkeze normal doğumu tavsiye ederim .2 mizde çok şükür allahıma sağlıklıyız 3 kilo 200 gr la dünyaya geldi yavrum.darsı sizlerin başına
allah analı babalı büyütsünArkadaslar eylülüm kucagımda bend eevimdeyim artık. 1 eylülde yattık ama kızım biraz naz etti. 3eylülde spinal sezeryanla kucagıma aldım. çok rahatım şükür. Sadece bebeğim küçük biraz. Insallah herkes bu anı tadar.minnacık kuzum
rabbim yardımcın olsun canım hayırlı bir şekilde bebeğini kucana alırsın inşallahhayırlı kandiller kızlar annemler geldi giremem artık yarın sabah 7:30 da hastaneye gidicem epidural sezeryan olucam inş sağlıkla alırım kızımı kucağıma bana dua edin kendimi bi garip hissediyorum:1shok: Allah hepimizin yardımcısı olsun öptüm hepimizi kendinize iyi bakın
rabbim yardımcın olsun canım hayırlı bir şekilde bebeğini kucana alırsın inşallah
alkisalkisalkisselam kızlarr kadir geceniz mübarek olsun,,dün akşamdan beri benden damla damla az m,ktarda kahverengi akıntı gelio umarım nişandır ,,ve doğum başlıodur...