• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bizim doğuma daha var
siz tecrübelisiniz..hepimizin hastane çantası hazır ama

hastaneye giderken illaki şunu alın... (kayısı suyu-üşüyeceksiniz şal..xxx adet bebek bezi)
şimdiden şunu yapmaya başlayın....(rezene çayına başlayın mesela)
şunu götürmesenizde olur

Diyeceğiniz neler var?

cnm hastane çantası konusunda bişey demicem gerekli şeyleri almışsınızdır zaten
havalar serinledi ben doğum yaptığımda çok sıcaktı şal yada hırka alabilirsiniz

şimdiden şunu yapın diyeceğim şey sütünüzün olması için kayısı hoşafı hazırlayın
ve bolca için felaket süt yapıyor ayrıca doğum sonrası olan kabızlığınıza tek çözüm.
bebek bezi ped falan götürmesenizde olur derim ççünkü fazlasıyla veriyolar

selamm nasılsınız h.sonu giremedim evdeki nette sorun vardı, kimler doğurdu güncel listemize bakınayım inş bulabilirim

slm kızlar...ne güzel herkes sırayla doğuruyoo darısı bizlere inşallahh tabii vaktiyle gelsin kuzularımızzz inşş..

mrb arkadaşlar günaydın
benim tükrük bezlerime iki gündür bişey oldu ya ağzım kuruyor yada aşırı salgılıyor. neden olabilir ne yapabilirim. zaten uyuyamıyorum bide susadığım için yada ağzımdan su aktığı için uyanıyorum sizdede oldu mu?

kızlar aklınızda olsun
bebeğinizin poposunu gülsuyu ve pamuk ile silin çok iyi geliyor

slm kızlar nasılsınız bende felaket baş ağrısı var sizdede oluyormu kaç gündür çekiyorum bu ağrıyı

bozo cım bebeğine ıslak mendil kullanmıyomusun yoksa arkasındanmı gülsuyuyla siliyorsun anlamadım

kızlar ben geldım..
03/09/2010 da normal doğum yaptım... darısı bekleyen herkesin başına... 50 cm -3380 gr yawrum e-Bebek Hizmet Hastanesi buda resmımız Ata Ağcı bakın çirkin oğluma...

canım gözün aydın allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin
nasıl normal doğum yapması kendini toparladınmı

ben ne zaman doğuracam acep?

bende nazaman doğuracam merak ediyorum artık gittikce sabırsızlanıyorum 2 gecedir ağrım var ama bacaklarımda gelen giden yok heralde çok yürüyüş yaptığım için ağrıyor bacaklarım anlamadım valla artık ha

kızlarr müjde vereyim cornelia 35 arkadaşımz gece saat 2 de doğumunu yaptı sezaryan ile ve eylül bebeğimize kavuştuk.işte karşısınzda eylül bebek

annemzde bebeğimzde gayet ii.allah nazarlardan saklasınn ikisinide

Cornelia arkadaşımız tlf msjı göndermiş eylül bebek dün gece mübarek bir günde gelmiş maşallah diyorum....
Allah bağışlasın

(sümmessebile yesserah) ayeti her farz namazdan sonra 41 defa okunur. Anlamı: sonra (rahimden çıkmak için) onun yolunu kolaylaştırdı.doğuma giderken gitmeden okunabilir doğumu kolaylaştırma duası olarak tv de verdi hoca

ayrıca
“ya fettah” doğum anında duş alarak okunur.
hergün hurma yenirsede doğumu kolaylaştırır.......

nagihan bugün pendik devlete gittim, tamer beye..
biz çatı muayenesi yapmıyoz, bebeğin baş gelişli normal doğurabilirsin dedi:1:

slm kızlar nasılsınız bende felaket baş ağrısı var sizdede oluyormu kaç gündür çekiyorum bu ağrıyı

bozo cım bebeğine ıslak mendil kullanmıyomusun yoksa arkasındanmı gülsuyuyla siliyorsun anlamadım

ıslak mendille sildik kızardı
sadece gülsuyuyla silliyoruz şimdi iyi geldi

kızlar çarşamba çatı muayenem var....
Muhtemelen 15i ginbi de doğum... O yüzzden bugün yarın ağdaya gitmem lazım ama daha uzamadılar ki tam olarak offf... inşallah alır :((

kızlarr müjde vereyim cornelia 35 arkadaşımz gece saat 2 de doğumunu yaptı sezaryan ile ve eylül bebeğimize kavuştuk.işte karşısınzda eylül bebek

annemzde bebeğimzde gayet ii.allah nazarlardan saklasınn ikisinide

Hanimiş hanimiş göremedik alkisalkisalkis
Cornelia arkadaşımız tlf msjı göndermiş eylül bebek dün gece mübarek bir günde gelmiş maşallah diyorum....
Allah bağışlasın

Maaşallah allah analı babalı büyütsün
10 saat bekleyemedi yaramaz eylul hanım
az daha dursa sezeryana alacaklardı annesini

belki kaçıranlar olmuştur kaçıncı baskı yaptım bilmiyorum ama buraya tekrar kopyalıyorum tavsiye ettiğim ürünü

60HidrofilEmniyetTemizleme.jpg

maksi_bebe.jpg..........

unibaby nin de yenidoğan ıslak mendillerindeni aldım fakat yinede bir süre pamukla silmeyi düşünüyorum bebeğimin altını......
böylesi daha sağlıklı.........
pamukta çok güzel kullanımı falan normal pamuğa göre çok daha kolay......
şuan kullanıyorum resmen elim ayağım gibi oldu
ıslak mendilde ağlıyo bebiş irkiliyo sanki
bununla ılık suyla yapıyorum çok hoşuna gidiyo altı açılınca
ben önce bulamamıştım çok aradım
sonra bu adrese bir mail attım (esari@ipekpamuk.com.tr) sizde sormak isterseniz
denizlide oturuyorum 60lı hidrofil bebek pamuğunu nerden bulabilirim diye
hemen cevap yazdılar bulabileceğim marketleri söylediler gittim aldım 2paket
eşim dün gitti markette bitmiş sipariş ettik devamını uzun bir süre bu pamuğa ihtiyacım olacak anlaşılan elini yüzünü boynunuda silebilirsiniz hem hijyenik pamuk kalıntısı falan bırakmıyor ped şeklinde
..........

Back
X