• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
7Eylulde kontrolumuz vardı Dr 2900 kg dedi
12 eylulde Bebeğim 2320 doğdu (580 gr fark)

Sakın kiloyu takmayın..bakın hep yanlış çıkıyo..sağlıklı olsun yeter..

Esinti var...annem bebeği küvetine yatırtdı...
beşiğinde uyumayacak bugün

oturamıyorum dikişlerim acıyo..
göbeğim mosmor okadar bastırdılar ki

delikafadulden neyse hiç çatlağım olmamış ... morluklar gitsin ozmn daha iyi anlııcam bilmiyorumkismile

canım hayırlı olsun cok sevındım..normal doğum yaptığın içinde ayrıca tebrık ederım...dıkışlere gelınce derecesıne bağlı ama 5-10 gun suruyor maalesef benımkı hala acıyor mesela...göbek---kaburga benımde kaburgalarım daha yenı ıyıleştı o kadar bastırdılar ki... doğum hıkayemeı herkes doğurduktan sonra anlatacağım..... inş. senınnkı çok rahat olmuştur.

bana soranlara artık ben doğurmaktan vazgeçtim bir ay daha bekliycem diyorum :)) gerçi hoş kim görse sen hiç doğurucak gibi durmuyosun diyolar biraz önce arkadaşlar bizdelerdi karnın çok yukarda hala dediler moralim bozuldu valla :(( herkese alay konusu olduk valla çocuk doğunca direk askere gider diyolar :))) traş makinesini hazırlayın, sakallı doğar bu falan diye dalga geçiyolar :))) annem bile arıyo telde ilk lafı doğuruyomusun yoksa kapatimmi telefonu diyo :))) sabır etmek gerçekten zor arkadaşlar Allah yardımcımız olsun inşallah..

yarın ben de kontrole gitcem çatı muayenesi de olucam daha yeni korkuyorum..

bi yandan da çok merak ediyorum ne diycek diye. aslında gitmişken doğurup dönsem süper olucak :)) açıklık 3-4 cm olmuş dese ne mutlu olucam valla.. ama büyük bi ihtimalle bir hafta daha diycek sanırım :(((

aynen banada öyle diyorlar artık telefonları açasım gelmiyorbilmiyorumkismile dişmi çıkarıyor napıyor diyorlar sanki ben zorla içerde tutyorum onu annem 1 gün armayayım yada bana ulaşamasınlar hemen doğurdunmu hastanedemisin bilmiyorumkismile
arkadaşlarım arıyor memeleketten artık ne diyeceğimi biliyorum inşalah hayırlısıyla doğum yaparız hepmz allah kolaylık versin geride kalanlarımızakafamçokkarıştı

günaydınnnn bugün 11:45 te radevumuz var iş göremezlik raporumu alıcam, 37 ye kdr çalışmış oldum süper :lepi: bakalım beyimiz ne kdr büyümüş, kızım 9 gün sonra abla olacak çok heyecanlı hihoyyyt

Bugün 12 eylulde...
sabah 9 da NORMAL doğdu bebeğim..
Akşam 7de taburcu olduk...

Şuan oğlumuz evimizde
Evimin gülü geldi.
Şükürler olsun rabbime oğlumuzu alıpta geldik...
(ben arabaya giderken bitane bebiş küvezde çıkıyodu hastaneye...Eşim halimize şükret dedi)

Şuan ısırgan otu ve rezeneyi sıcak suya demledim (Nescafe gibi) onu içiyorum sütüm artsın diye
Ama çok uyuyor emziremiyorum maalesef

Canım benim yaaa,çok sevindim gerçekten.
Dağ tepe gezmen işe yaradı demek ki :))
Hayırlı olsun canım Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.
Normal doğum yaptığınada çok sevindim.
Darısı bizim başımıza inşallah.

ay yusede doğurmuşşş tebrik ediyorum Allah analı babalı büyütmeyi nasip etin inş

ben çıldırmak üzereyim gitgide psikolojim çok bozuluyor.40 haftam doldu geçiyor bile güya cuma günü ebe bugün yarın doğurursun dedi ama bende hala tık yok ağrılarım oluyor ama düzensiz ve genelde tuvalet ihtiyacımdan sonra oluyor göğüslerimden sütte geliyor evde oturup beklemekten sıkıldım dışarıda çıkamıyorum olur olmadık yerde doğum sancım tutar suyum gelir diye endişe ediyorum ama bunaldım valla imdaaaatttt diye bağırıyorum evde.... kızımla konuşuyom daha doğmadan azarladım onu zaten doğarken bir sürü acı çekicem bide hanfendi naz yapıyo ... valla kız çocuk erken gelirmiş diyen kimseye inanmıyorum artık halt etmişler turşusunu kurcam hala çıkmadı ayy valla sağdan sağdan geliyolar bana çok sıkıldımm çoooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk iyi değilimmmm mafoldumben

ay canım ben seni doğurmuştur artık demiştim
hatta medical de baktım doğum yapanlarda senin kızı görebilecekmiyim diye
bakıyorum eylül bebek var mı diye :))
ama senin kız baya nazlı çıktı sanırım sen olmazsa eylül naz koy kızının adını bayanssulusmile
benim de bugün akşam randevum var çok heycanlıyım ne diyecek 8-9 gündür görmedik oğlumu
ama seninde artık yorulduğuna inanırım
benbile diyorum tam 40 dolmadan gelsende olur oğlum diye :)

slm kızlar bizm bugün oğlumla eve geldik çok istememe rağmen normal doğum olmadı 09 10 saat saabah 6.3de yarumu aldım kucağıma :dance:

Canımn benim,hayırlı olsun,Allah analı babalı büytmeyi nasip etsin.
Sezeryan oldum diye üzülme canım önemli olan senin ve bebeğinin sağlığı.
Darısı bizim başımıza inşallah.

günaydınnnn bugün 11:45 te radevumuz var iş göremezlik raporumu alıcam, 37 ye kdr çalışmış oldum süper :lepi: bakalım beyimiz ne kdr büyümüş, kızım 9 gün sonra abla olacak çok heyecanlı hihoyyyt

Canım hadi gözün aydın sağsalim atlatıın bu süreci.
İnşallah doğum sürecinide kolay atlatırsın canım.
Benim günümde belli olsaydı keşke bu belirsizlik çok canımı sıkıyor yaaa:(

aminnn canım seninde belli olur inş
normal doğum istiyormusun

Canım,benim mesajını geç farkettim...
Evet canım normal doğumu çok istiyorum ama galiba olmayacak.
Doktorum önce myom yüzünden normal doğum yapamayacağımı söylemişti,son kontrolümdede bebek yan dönmüş bu saatten sonra dönmeye bilir o yüzden sezeryan olma ihtimalin çok yüksek dedi.
Yani hiç bir şey belli değil yaa.Gittiğim hastanede yapılan doğumların neredeyse yüzde 98i sezeryan oluyormuş,başka bi dr ye gidip kafamıda karıştırmak istemiyorum artık beklemekten başka bi çarem yok yani.
Allah hakkımızda hayırlısını versin.

selam kızlar... bugün dr a gittim tekrar...
günümüz dolmuş. artık -1 -2 olarak gidicez :)
nst de sancılarım 10 dk da 1 düzenli olarak çıktı.
açılma da 3 cm civarı.
dr dediğine göre , cuma gününe kadar kendi sancımı beklicez. yok sancım sıklaşmazsa cuma günü suni sancıyla doğumumu gerçekleştiricem.
dua edin kızlar. inşallah sancım 5 dk da 1 e düşer ve şiddeti artar.
şafak 4 :) eger kendisi gelmezse...

tubilosh: ayyy ne güzel inşallah hayırlısıyla sıklaşırda normal normal güzel güzel doğumunu yapar alırsın kuzunu kucağına

nezle oldum arkadaşlar.. öyle bariz diil ama burnumu çekiyorum..genzim gıdıklanıyor.. ve bol hapşuruk.. bebeğe yaklaşmamaya çalışıyorum ama ne kadar kaçıcam sonuçta. emiziryorum.. ilaç filan kullanamamda.. napıcam bilmiyorum. acayip tedirginim...

geçmiş olsun
ben de grip oldum
inşllah bebeğe geçmez

kızlar slm herkese nasılsınız beni sormayın sitresliim kötüyüm doğuramaaaadıııııııııııııımmmmmmmmmmmmmmmohaoldumsmile

Bugün doktor kontrolümüz vardı.....
Veee kader günü belli oldu..
Israrla normal doğum diye diretiyordu doktorum, ben sezeryan istememe rağmen...
Bugün hazır değilim istemiyorum normal dedim...
HAzır olmak diye bişey yok dedi kızdı bana...
Normale değil sezeryana hazır olmaz insan dedi....
Sonra bir sürü tahliller verdi... Kan sayımları idrar kültürü sarılık falan...
Vee şiddetli bir vajinal enfeksiyon çıktı...
Ne akıntı ne koku hiçbişey olmamasına rağmen....

Mecburen sezeryana döndük....
16 Eylül'de oğlumuz geliyor ....Sabah 8 de hastanede olucaz.. 10 gibi de operasyon başlıycak......

Back
X