senin kızdan yine tık yok mu
bişey sorcam randevu alamadım demiştin ahmet beyle nasıl görüştün
dün bizimde randevumuz vardı hafif sancılarım var nst bağlatmadı normal dedi
bidahaki ptesi çağırdı
ama ben bu akşam sızılarım devam ederse nst girip bi bakmak istiyorum
çatı muayenesini 39 haftada yapacakmış
oğlum güzel büyümüş
ama tüm gün sızlıyor gibi kasıklarım çütümüş gibi ağrı var
nst giriyorsun ya sen nasıl gidiyorsun???
bebeği hissetmezsen 24 saat gelebilirsin demişti daha önceden ebeler ilgileniyor dedi ama daha önce hiç gitmedim
dün siyah tayt lı tünikli bi bayan gördüm doğurdu doğurcak acaba senmisin dedim kendime :) ama yok dedim o randevu alamamıştı dediğim bayan ahmet beyin yanına girmişti ama ahmet beyle görüştüm diyince yine aklıma geldi seni mi gördüm yoksa diye :))
Maşallah bebeğine canım çok sancın yada bu tazr belirtilerin olursa git tabi canım doğumhaneye gönderiri en fazla seni ebeler bakar .... çatı muayenesini son zamanlarda yapıyo..sen akşam mı gitmiştin randevuya ben öğlen falan gittim ama zaten direk yukarı çıktım ben doğumhaneye aşağıya hiç uğramadım belki karşılaşırız bu hafta doğurmazsam artık umudum kalmadı çünkü :)
ben canım dün sabah kalktım daha doğrusu sabırsız eşim uyandırdı hadi gidiyoz diyo kendi kendine ne randevusu var ne doktorun haberi var:) dedim saçmalama bişiyim yok ne diye gidicez arayalım önce dedik aradık sekreteri ile konuştum dedim soraramısınnız günüm doldu hala bişi yok ama hareketi az falan dedim gelelim dedim dr gelmesin demiş kaydirigubbakcemile3 sancısı ağrısı olursa gelsin demiş e onu bende biliyom ama ben tedirginim ya illa gitmem lazım :) tamam dedim kapattım sonra eşim aradı eşim o hastanenin eski bilgi işlem uzmanı nerdeyse eski bütün elemanları tanıyo arkadaşını aradı oda dr hemşiresi ile görüştürdü hemşirede dr çok yoğun ama gelin dohumaneye çıkın nstye bağlasınlar dedi bizde gittik ebeler aldı tam nst deydimki ahmet bey geldi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 (iyi olacak hastanın doktor ayağına gelirmiş ) başka bir hasta için çıkmış diğer odalarda da birileri yatıyodu (bu arada ebeler beni doğum koltuğu varya çatal orda bağladılar yer yok diye orayıda görmüş oldum akannehir kaydirigubbakcemile3 ) birden beni gördü yanıma geldi ben tabi yüzsüz yüzsüz hoşgeldiniz ahmet bey diyom kaydirigubbakcemile3 hoşbulduk dedi gülüyo adam dedim ne zaman doğurucam ben yaaaa oda nstye baktı herşey normal dedi bekliycez dedi şimdi muayene edemiyom çok bekletirim çok yoğunum biliyon yeni geldim dedi bende ne zaman geleyim cumaya alayım mı randevu dedim dedi yok çarşamba perşembe gel bakayım dedi gitti aşağı indik randevu yazdıralım diye o günler bile dolmuş şimdiden valla ben bilmem sancım olursa zaten herhalukarde gidicemde olmasada sekreter kız dedi gelin hemşiresi sizi alır dedi öle yapıcaz bakalım ki suyuna falan baksın merak ediyom usg ye girmem lazım hep nst olmuyo ... offff zelcancığım valla 9 ay böle sıkılmamıştım ne rahat hamilelik atlattım maşallah ne kusma ne başka bir şikayet ama şu son haftalarım stress topu gibi oldum eşim artık sezeryan demeye başladı dedim çok kolaysa git seni kessinler dedim sustu sonra :)
hayır herkesin gözü kulağı üzerimde arkadaşlarım sağolsunlar sürekli arıyolar tel açmakta istemiyom açarsamda dedim ilk şey doğurmadım daha oluyo bıktım laf anlatmaktan ben heinize toplu msj atıcam diyom babamı arıyo ablam herkes sanıyo doğum haberi vericez akannehir babam diyo kızım deve etimi yedin ne bu diyoo ayy delircem ablam işten izin alı geldi antalyadan herhalde ben doğuramadan izni biticek kızın kaydirigubbakcemile3 eşim desen ona keza işe gidemiyo teyzemde antalyaya dönece kesin ben doğurucam bi bakıcam evde kimse kalmamış tek başıma kalıcam offff delircemmmm