• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar kızım emmeyi beceremediği için mecburen sütümü sağıp kaşıkla veriyorum ama tam olarak doyup doymadığını anlayamıyorum kaç saatte bir nekadar sağıp vermem gerekiyor bilgisi olan varmı?

canım sutunu sağ ve biboronla ver kaşıkla olmaz 2 saatten fazla sakın aç koyma sana tavsıyem biboronu 90 cc felan doldur içebildigi kadar içsin sık sık ver sutunu biboronla zaten tok oldugu zaman istemez zaten

canım sutunu sağ ve biboronla ver kaşıkla olmaz 2 saatten fazla sakın aç koyma sana tavsıyem biboronu 90 cc felan doldur içebildigi kadar içsin sık sık ver sutunu biboronla zaten tok oldugu zaman istemez zaten

sağol canım biberona alışırsa emmez dediler oyüzden vermedim ama zaten emeceğide yok kıyametleri koparıyor emmeye çalışırken en iyisi biberona başlamak sanırım tekrar tşk ederim cnm

sağol canım biberona alışırsa emmez dediler oyüzden vermedim ama zaten emeceğide yok kıyametleri koparıyor emmeye çalışırken en iyisi biberona başlamak sanırım tekrar tşk ederim cnm

biborona alişsa benimki alışirdı 17 gün kuvezde sadece biboron verdiler şimdide mama veriyorum biboronla ama genede mememi emiyo hemde aç kalmasından iyidir

buarada sarılığımızda var dün 14.6 çıktı doktor çok tehlikeli değil dedi sıkı sık emzir dedi ama benim içim rahat değil 14.6 yüksekmi birde siz su veriyomusunuz bebeğinize her kafadan bir ses çıkıyor kimisi su ver diyor kimisi verme diyorum kafayı yiycem çok üzülüyorum bu sarılık meselesine :(

14.6 yüksek normale göre ama herhangi bir tedavi gerektirecek yükseklikte değli, 18 den sonrası tehlikeliymiş, bir de 5. gününüzü geçirdiyseniz daha yükselmezmiş. Bize öyle dedi doktor, bizim de 14.2 çıkmıştı, binde bir ihtimal yükselir yine de siz takip edin dedi, biz de içimiz rahat etsin diye birkaç gün sonra tekrar ölçtürdük 10a düşmüştü çok şükür.
Sen de doktorun dediği gibi sık sık emzir ve içinin rahat olması açısından birkaç gün sonra tekrar ölçtür istersen, gözlerinden falan belli oluyor zaten, vücudunda da herhangi bir sarılık yoksa birşey olmaz Allah'ın izniyle.

:sinifsinif: herkeşler doğurdu daa ben duruyorum yaw...
günüm doldu. oğluşumun gelmeye niyeti yok.
cumaya kadar inşallah sancılarım artar. dua edin olurmu?
benim kuzum da geliyor inşallah :emir_bebek:

14.6 yüksek normale göre ama herhangi bir tedavi gerektirecek yükseklikte değli, 18 den sonrası tehlikeliymiş, bir de 5. gününüzü geçirdiyseniz daha yükselmezmiş. Bize öyle dedi doktor, bizim de 14.2 çıkmıştı, binde bir ihtimal yükselir yine de siz takip edin dedi, biz de içimiz rahat etsin diye birkaç gün sonra tekrar ölçtürdük 10a düşmüştü çok şükür.
Sen de doktorun dediği gibi sık sık emzir ve içinin rahat olması açısından birkaç gün sonra tekrar ölçtür istersen, gözlerinden falan belli oluyor zaten, vücudunda da herhangi bir sarılık yoksa birşey olmaz Allah'ın izniyle.

14.6 yedinci günümüzde çıktı yani dün 3.4. günü daha çok sarıydı şimdi daha iyi ama tam olarak geçmedi gözleri felan hala sarı umarım geçer en kısa zamanda :(

kızlar benim bebişimdede var sarılık fizyolojik sarılık artarsa gel dediler birde bebişim hasta oldu hapşırıyo burnu akıyo hırıltılı:gitme: birde 2 saatte bir kalkıyosunuz dimi geceleri benim gögüs uçlarım çok acıyo yoktu pompayla çıkardık sanırım evdeyim diyede biraz canım sıkılıyo ama dışarı 5 dk çıksam bile aklım evde kalıyo Allah evlatlarımızı bizee bağışlasın onlarda ayırmasın bizi inşşşş.:Saruboceq:

aleyna sarılık ayakta başlayıp en son gözde geçermiş panik yapma sen sık sık emzir

aleyna sarılık ayakta başlayıp en son gözde geçermiş panik yapma sen sık sık emzir

bozocum nasılsın.Azra nasıl.Benim Ebru'm çok uyuyor uyandırmakta zorlanıyorum.İlk zamanlar böyle oluyormuş galiba..
Şimdide bende grip belirtileri var.Adaçayı yaptı annem inş grip olmadan atlatırım...

geçmiş olsun canım
ben de grip oldum
azra da şükür iyi
evet ilk zamanlar çok uyuyorlar ben çok zor uyandırıyordum gerçi hala öyle zor uyandırıyorum
akşamları uyanık oluyor genelde

geçmiş olsun canım
ben de grip oldum
azra da şükür iyi
evet ilk zamanlar çok uyuyorlar ben çok zor uyandırıyordum gerçi hala öyle zor uyandırıyorum
akşamları uyanık oluyor genelde

benim kızımın burnu akıyo ve huırıltısı var:2:emerken bile zorlanıyo yavrum aynı odada sabahı ve akşamı geçiriyorumkafamçokkarıştı eşim zombi oldun diyo:1shok:

birde sarılığımız var gözleri falan sarı birde 1 haftada 50 gr almış yavrum ohaoldumsmiledr çok az dedi 2 saatte bir emziriyorum halbuki:sinifsinif:

kızlar sizde nasıldı ilk 1 haftada kaç gr almıştı bozo uyzndığında mı emziriyosun yoksa 2 saate bir uyandırıyo musun bazıları kendi uyanır diyo ki bazen uyanmıyo dr 2 saatte bir emzir dedi ben kaldırıyorum

ben uyandırıyorum canım
kendisine kalsa uyurda uyur neler yapıyorum uyansın diye
azra da hapşuruyor 1-2 kez öksürdü inşallah bulaşmamıştır
tek gözümüz iltihap oldu bayramda dr aradık damla söyledi kullanıyoruz ama geçmiyor
yarın da geçmezse dr götürcez

kızlaaaaaar siz doğuralı buralara daha az uğrar oldunuz burası eski canlılığını yitirdi söyleyim :9

Günaydın güzel anneler....
Bugün hamileliğimin son günü.. YArın sabah doğuma gidiyoruz..
Çok heyecanlı ve bir o kadar da gerginim....

hayırlı olsun denizbarış
hiç gergin olma çok güzel geçicek doğumun
ben de çok gergindim stresten sancılanmıştım ama hiç stres yapıcak bişey yokmuş

aayşecim maşallah bebişine canım.

Bende çok üzüldüm yaa Allah Rahmet Eylesin.

canım sana bişey sorucam Dr benı her hafta sadece kalp atımına gel dıye cagırıyo gıdıyorum sadece kalbıne ve suyuna bakıyo 2 hafta once bı kılosun baktı o kadar bana normalde 3 eylul sezeryan tarıhı olarak verdı ama carsamba gıttıgımde o kadar garıp davrandı kı sankı basından atmak ıstermıs gıbı ıyı ıyı bebek dedı brıaz daha kılo alsın dedı bayramda zaten ben burdayım o zaman alalım dedı zaten ben normal dogum tarıhım 10 eylul benımkıde mecburı sezeryan .bende dedım kılosuna bı bakarmısınız bakamam uzun surer dedı sanıyorum para vermedıgım ıcın bakmadı bende yarın ıcın randevu aldım bakalım ne dıyecek .sanada kalp atımı ıcın mı cagırıyodu yoksa kontrol olarak mı gıdıyodun merak ettım canım

gülizzcim merhaba canım. Allah bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. ben 28 ağusstosda doğum yaptım. sel filan gerginliğinden herhalde suyum geldi , bir gece doğumhanede bebek takip edildi nst ile. ertesi gün cumartesi 11.00de sezeryan oldum. Bülent beyin bazı özel sorunları olduğunu duydum. bana da ilginç davrandı. gece yatırdı sabah tanımadı ,,sen kaç haftalıktın filan diye sordu. ben bugün doğurcam dedim, gerildim . sinir oldum. neyse doğumu atlattık. geçmiş olsun. bebeğim sarılık oldu. sütüm çok çok az. mama takviye ediyorum. hatta tam tersi mamaya süt takviye ediyorum gibi bişey. baya zor geçti şu 15 gün. neyseki toparlamaya başladık. ağlamaktan helak oldum valla. herkes stres yapıyor bana. ben lohusa, herkes benden lohusa.. fenalardaydım.
bebeğimin işitme testi için perşembe günü( 3 eylülde) şara geldim. doğum katında seni sordum, taburcu oldu dediler. kızımla ziyaret edecektik seni. yetişemedik. neyse artık çok çok hayırlı olsun bebeğin. kendine iyi bak.

Back
X