Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar bende doğurmayanlardanım üstelik ağrı sancı belirti yok hakkımızda hayırlısı inş kolay doğum yaparız
tuğba normal doğum için yatacaksın Allah yardımcın olsun doğumun kolay olsun inş sağlıkla alırsın bebeğini kucağına
kızlar nıhayet nagehan doğurmuşş :)) şımdı aradım dun saat 1 de seszeryan olmuş 3.850 53 cm çokk tatlıymış yavrusu.yarın çıkacakmışş..sağlıkları ıyımıs çok slm söyledıı hepınızeee :)):lepi:
tubilosh senle beraber şafak sayıyorduk benim oğlum 8 günlük oldu
senin paşanın yeri çok ii galiba gelmeye niyeti yok
kızlar nıhayet nagehan doğurmuşş :)) şımdı aradım dun saat 1 de seszeryan olmuş 3.850 53 cm çokk tatlıymış yavrusu.yarın çıkacakmışş..sağlıkları ıyımıs çok slm söyledıı hepınızeee :)):lepi:
kızlar nasılsınız..ben okadar mesgılüm ki bebişle hiç durmuyor.bi kahv yapıp içemiyorum bile..maffolduk vallaeyvahedigeldismile
sizin bebişler nasılböyle yaramazarmı..benımki bitek anne memesinde sakin..emzik gibiyim bütün günboshayallersmile
merhaba arkadaslar nasilsin ?
ben eve dondum bu gun kizimla ikimizde cok iyiyiz :) kimler dogum yapti ben yokken?