• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mopsy canim iyiyiz artik tek basima yataktan kalkabiliyorum her sey yoluna girdi ilk 2 gun zor gecti ama simdi cok iyiyim yanliz biraz tuvaleyt sorunu yasiyorum insallah oda gecicek bebeigmde iyi bu gun hemsire eve geldi haftada bir gelicek bebek 1 aylik olana kadar kontroller icin bebeigm 3.860 gr dogdu ama simdi 100 gr kaybetmis ilk dogdugu andan itibaren sisleri inice :)

slm kızlar bende doğurmayanlardanım üstelik ağrı sancı belirti yok hakkımızda hayırlısı inş kolay doğum yaparız

desene senlede aynıyız canım yaaaaa... bende de tık yok vallahı bugun ebe bana dedı sen dogurursun bugun yarın dıye ama ahhh ahhh bakalım ne olcak...

kızlar nıhayet nagehan doğurmuşş :)) şımdı aradım dun saat 1 de seszeryan olmuş 3.850 53 cm çokk tatlıymış yavrusu.yarın çıkacakmışş..sağlıkları ıyımıs çok slm söyledıı hepınızeee :)):lepi:

görüyonmu nagıhan basarmııışş darısı banaaa... hadı bakalılmmm...kızlar..hihoyyyt

nagihan canim cok gecmis olsun nagihanimizda dogurmus allah anali babalis aglikla buyutmeyi nasip etsin insallah darisi dogurmayanalrin basina ..

selam kızlar... oğlumda sarılık 24 çıktı... acil olarak fototerapi yapıldı bır gece hast.kaldık... şimdi cıktık ama kendımı cok suçlu hissedıyorum..bayram dıye doktora göturmedık..bir suru gelen gıden her kafadan bir ses çıktı... ıhmal ettım..sutumde hiç gelmıyormuş farkedemedım...yawrum 3380 doğdu 11 gunlukken 2990 a ...düştü..doktor cok kızdı ıyı ki bu çocuk açlıktan ölmemiş dedi... hemen fototerapi kuvözüne koydular... bide gözune bant taktılar... içine koyar koymaz bır cırpındı sağo sola carptı ...geri aldım içinden sarıldım sakınleştırdım...gece boyunca onu bekledım gözlerını açmaması gerekıyordu ..yoksa zarar verebilirdi...dayanamadım içim parçalandı çok zormuş anne olmak..
aman sizlerde ıhmal etmeyın sutunuzu ölçun aç kalmasın yawrunuz... artık 2 satte bir önce meme-sonra 2 .ölçek mama verıyorum...ne olur sizde dıkkat edın..bu vıcdan azabı beni öldürecek.

bu arada aynı msj facebook tada yazdım ama herkes oryagırmıyor burayıda öksuz bırakmamayım

herkese selamlar,
7 eylül annesi oldum bende :) Allaha binlerce şükür. SAT'a gre 14 eylüldü fakat doktorumuz kilo nedeniyle 1 hafta öne çekti. normal doğum için daha fazla kilo almak sakıncalı diye 7 eylül sabahı gel duruma bakalım dedi.
sabah gittiğimizde 2 cm açılma var , suni sancı ile alabilirim dedi.
sancı sabah 10'a verildi, akşam saat 7de kontrol edildiğinde açılma 7 cm olmuştu fakat bebğin kafası istediği yerde değildi, yeterince inmemişti oğlum. zaten bu nedenle sancı canımı aıtmıyordu. baskı olmadığı için. doktor "bir iğne yapıcam ve 1-2 saat içinde istenen yere inerse normal, değilse sezaryene alıcam" dedi. çünkü suyumu boşaltmıştı.
saat 9'da yapılan kontrolde sezaryan kararı verdi, çünkü oğlum inat edip aşağı inmedi. sonuçta 21.32'de bebeğim doğdu. sabah 10 akşam 9 sancı işe yaramadı :)
şükürler olsun ikimizde sağlıklıyız.
adını "noyan tuna" koyduk.
şu anda uyuyor. biraz sonra emmek üzere ağlamaya başlayacak :)
Allah henüz doğurmayanları kurtarsın.

hayırlı olsun canım bebeğin..nasıl hizmetten memnun kaldınmı?

sağol canım.
evet gayet memnun kaldım.
ekstra bir masraf çıkarmadılar. hemşireler, üstümü başımı değiştirenler, odayı temizleyenler , hepsi güleryüzlüydü. bizde bahşişi bol tuttuk bu nedenle :)
doktorumdan da son derece memnun kaldım.

selam kızlar... oğlumda sarılık 24 çıktı... acil olarak fototerapi yapıldı bır gece hast.kaldık... şimdi cıktık ama kendımı cok suçlu hissedıyorum..bayram dıye doktora göturmedık..bir suru gelen gıden her kafadan bir ses çıktı... ıhmal ettım..sutumde hiç gelmıyormuş farkedemedım...yawrum 3380 doğdu 11 gunlukken 2990 a ...düştü..doktor cok kızdı ıyı ki bu çocuk açlıktan ölmemiş dedi... hemen fototerapi kuvözüne koydular... bide gözune bant taktılar... içine koyar koymaz bır cırpındı sağo sola carptı ...geri aldım içinden sarıldım sakınleştırdım...gece boyunca onu bekledım gözlerını açmaması gerekıyordu ..yoksa zarar verebilirdi...dayanamadım içim parçalandı çok zormuş anne olmak..
aman sizlerde ıhmal etmeyın sutunuzu ölçun aç kalmasın yawrunuz... artık 2 satte bir önce meme-sonra 2 .ölçek mama verıyorum...ne olur sizde dıkkat edın..bu vıcdan azabı beni öldürecek.

bu arada aynı msj facebook tada yazdım ama herkes oryagırmıyor burayıda öksuz bırakmamayım
Çok üzüldüm canım.Okurken gözlerim doldu...Rabbim şifa versin yavrucuğuna..Sende üzülme canım.Yoksa sütün daha çok azalır.Moralini biraz yüksek tutmaya çalış.
herkese selamlar,
7 eylül annesi oldum bende :) Allaha binlerce şükür. SAT'a gre 14 eylüldü fakat doktorumuz kilo nedeniyle 1 hafta öne çekti. normal doğum için daha fazla kilo almak sakıncalı diye 7 eylül sabahı gel duruma bakalım dedi.
sabah gittiğimizde 2 cm açılma var , suni sancı ile alabilirim dedi.
sancı sabah 10'a verildi, akşam saat 7de kontrol edildiğinde açılma 7 cm olmuştu fakat bebğin kafası istediği yerde değildi, yeterince inmemişti oğlum. zaten bu nedenle sancı canımı aıtmıyordu. baskı olmadığı için. doktor "bir iğne yapıcam ve 1-2 saat içinde istenen yere inerse normal, değilse sezaryene alıcam" dedi. çünkü suyumu boşaltmıştı.
saat 9'da yapılan kontrolde sezaryan kararı verdi, çünkü oğlum inat edip aşağı inmedi. sonuçta 21.32'de bebeğim doğdu. sabah 10 akşam 9 sancı işe yaramadı :)
şükürler olsun ikimizde sağlıklıyız.
adını "noyan tuna" koyduk.
şu anda uyuyor. biraz sonra emmek üzere ağlamaya başlayacak :)
Allah henüz doğurmayanları kurtarsın.

Gözün aydın sabacım.Rabbim bebeişini hayırlı evlat eylesin.Sonuçta önemli olan bebişlerimize kavuşmak.İnş çok sıkıntı yaşamamışsındır.Bebişlerimiz aynı gün doğmuş seninle.Ben sancı çekerken sen ameliyata girmişsin.olumunekankayizsmile

Nagişte doğurmuş.Normal doğumu çok istiyordu ama inş hakkında hayırlısı olmuştur..

çok geçmiş olsun cnm. inşallah en kısa sürede atlatır bebeğin. kendini suçlu hissetme sakın. hepimizin başına gelebilir böyle şeyler. hem sen kendine güveniceksin ki bebeğin de rahat olsun. bebekler hemen anlarmış böyle şeyleri.

sütün yeterli olup olmadığının anlaşılması için doğumdan bir hafta sonra bebeğin idrar sayısına bakılırmış arkadaşlar aklınızda olsun. uzman tv de çok güzel anlatıyor tavsi,ye ederim. eğer bebek günde en az 10 kere ,drarını yapıyorsa annenin sütü yeterli demekmiş.
bir de her memeyi 2 saat arayla vermek gerekiyomuş. yani emzirirken iki memeyi de emzirmemek gerekiyormuş. çünkü asıl besleyici süt bebeğin emmeye başlamasından 10-15 dk sonra emzirmenin sonuna doğru geliyomuş. sarılık için bu çok önemliymiş.

cnm sen de emzirmekten sakın vazgeçme. biliyorsundur muhakkak ama ben yine söylim sarılığı atlatmanın en önemli yolu anne sütü. sen mama takviyesi yaptıkça sütün daha da azalır. süt arttırıcı çayları falan denedinmi?? bi de bebeğin emmek istemese bile saat başı emzirmeye çalış derim ben. emzirdikçe süt çoğalıyomuş çünkü.

günaydın kızlar...
yarın sabah saat 8 de hastaneye yatıyorum. bana dua edin olurmu?
inşallah kolay bir doğum olur. bebişimi sağ salim kucagıma alırım inşallah...

oo gözün aydın o an geldi demek sonunda.allah yardımcın olsun.kolay doğum olsr inş.sağlıkla al bebişini kucağına.öpüyorum.

slm kızlarrrrr nagiş doğurmuşşş hihoyyyt hadi hayırlısı sezeryan olmuş olsun sağlıkla almışya kuzusunu allah analı babalı büyütmeyi nasi etsin inş .

bende bugün dr gittim dr artık müdahale edicez dedi günün geçiyo riskli olur dedi. bu gece daha doğrusu sabaha karşı 05.00 da hastanede olucaz erken gel dedi lavman testler falan uzun sürüyomuş bide ilk defa duydum ben, vajine kaspsül koyacaklarmış saat 8-9 gibi sancıların başlar dedi suni sancımı bu dedim hayır dedi nerdeyse aynı görevi yapıyo rahim kasılmasını sağlıyomuş ama farklı bişiymiş bu ilk 2 saat şiddetli kasılmaların olduğu anda bakıcaz dedi açılma falan olursa bebek inerse devam edicez biraz dayanacaksın artık dedi ağrılı bir süreç olucak dedi sonrasında normal doğum yaparız dedi ama baktık ilk 2 saatte bi gelişme olmuyo daha fazla beklemenin anlamı yok sanada okadara acı çektirmem dedi sezeryan yaparız dedi.eşim gerek varmı dedi eğer olumsuz olacaksa ben eşimin acı çekmesini istemiyorum direk sezeryan olsun dedi dr hayır dedi net bişi söleyemem ama denemekte fayda var dedi ki zaten sezeryan olsamda o tarz acı çekecekmişim rahim kasılıp kendini toarlasın diye yoksa hastalarımızı biz aşırı kanamadan kaybederiz dedi o yüzden önce bu yöntemi deniycez 12 den sonra bişi yemek içmek yasak bakalım sabah 5 te çıkıcaz evden dua edin ne olur rabbim sağlıkla kızımı kucağıma almayı nasip eder inş çok heycanlıyım inş herşey güzel olur :Saruboceq: şitreş yaptım:çok üzgünüm::delphin:tımm

aggelos: canım benimde aklım sabahtan bari sendeydi naptın diye
o dediği vajinal kapsülü ben kürtaj olurken kullanmışlardı
rahim açılsın diye
bende çok çok ağrı vermedi
ama olsun kızın için değer sonunda kavuşacaksın kızına
Allah hayırlısıyla sağlıcakla yavruna kavuşmanı nasip etsin
Allahım kolay doğum nasip eder sezeryana gerek kalmadan bu kadar bekledikten sonra
normal ama öncelikle hayırlı ve sağlıklı bi şekilde alırsın kuzunu
inan sen kadar heycanlıyım nerdeyse
Allah tekrar tekrar yardımcın olsunnnnn

Allah doğuma gidecek annelerin yardımcısı olsun yarı yolda bırakmasın inşallah hayırlı haberlerle gelirsin..
darısı başımıza.

nagehan yaptı,seda da yapmış bugun galiba,aggelos sende giriyorsun doguma..pek kimse kalmadı ya..başka kim var dogum yapmayan tek hissettim şimdik kendimii eyvahedigeldismile

buraya nasıl bağlanıyorsunuz ya gezmedeyim diyosun ya mihricim bende hastaneden size haber vermek istiyorum ama nasıl bağlanıyorsunuzki normal gogulamı giriyorsunuz eşim şifre gerek diyor
Ben köyden dönerken sancılandım..arabada laptop ve 3G vardı..Canlı yayınla bağlandım o yüzden

Back
X