• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aggelos: canım benimde aklım sabahtan bari sendeydi naptın diye
o dediği vajinal kapsülü ben kürtaj olurken kullanmışlardı
rahim açılsın diye
bende çok çok ağrı vermedi
ama olsun kızın için değer sonunda kavuşacaksın kızına
Allah hayırlısıyla sağlıcakla yavruna kavuşmanı nasip etsin
Allahım kolay doğum nasip eder sezeryana gerek kalmadan bu kadar bekledikten sonra
normal ama öncelikle hayırlı ve sağlıklı bi şekilde alırsın kuzunu
inan sen kadar heycanlıyım nerdeyse
Allah tekrar tekrar yardımcın olsunnnnn

ayyy canım benim yaa çok sağol valla uyumam lazım ama uyku tutumuyo çok heycanlıyım Allah'ım kuvvet versinde dayanayım sağsalim yavrumu alayım kucağıma inş bütün bekleyenlere nasip olsun

slm kızlar epedir yazamıyorum.oğlumla yaşıyorum heranımı.allah herkese nasip etsin.biz oğlumun ilk banyosunu yaptık.vatana millete hayırlı olsun.doğum yapacak arkadaşlara allah yardımcı olsun bir avazda kurtarsın.bebeğiyle olanlarında sütleri bol olsun diyor:nazar:um.

nagehan yaptı,seda da yapmış bugun galiba,aggelos sende giriyorsun doguma..pek kimse kalmadı ya..başka kim var dogum yapmayan tek hissettim şimdik kendimii eyvahedigeldismile

bende varım güzelımm bendeeopuyorumnanaktan tabı benım gunum o kadar geç değıl ama beklıyoss sabırsızlıklaaaazemuszemus

nagehan yaptı,seda da yapmış bugun galiba,aggelos sende giriyorsun doguma..pek kimse kalmadı ya..başka kim var dogum yapmayan tek hissettim şimdik kendimii eyvahedigeldismile

merak etme canım tek kalmazsın eylül anneleri son güne kadar tırtlmaya devam edecek kaydirigubbakcemile2 hem senin az kalmış ay sonunda bile doğum yapacaklar var bildiğim kadarı ile rabbim hepinizin yardımcısı olsun

canım hayırlı doğumlar dılıyorum sana..uöarım herşey yolunda gıderr...dualarımız sızınlee....

bence dınlenmeye çalıss zor olsada heyecandann :)))

çok sağolun yaa valla burda yazdıkça ve böle iyi dilekleri okudukça şuan deşarj oluyorum umarım herşey güzel olur

senin daha varmış 2 hafta
benimde yarın günüm doluyor
son günleri beklemek çok zor gerçekten
bir dogursaydık bizde :CüvCüv:

valla ben ekım annesı olcam dıye korkmaya başladım bıleeekaydirigubbakcemile3 sata gore son gun 30.09 :) gununu gecerse bende çakma olcaammmmbilmiyorumkismile

çok sağolun yaa valla burda yazdıkça ve böle iyi dilekleri okudukça şuan deşarj oluyorum umarım herşey güzel olur

Rabbim kolay bi doğum nasip etsin canım.İnş sıkıntısız atlatır bebişine kavuşursun.Şİmdiden dinlen bence canım,yarın için güç toplamalısın.

tşk ederim çok sağolun ben biraz uyumaya çalışayım sonra bu zamanlarımı çok arıycam herhalde .Dualarınızı esirgemeyin bizden Allaha'a emanet olun

AGGELOS belki şu an uyuyoundr ama eger görürsen cvpla lütfenn......
şu anda hiç açılman warmıymış acaba yoksa açılma olmadan mı denicek doktorun suni sancıyı???

bnde aynı durumdayımda pzrtesiye kdr bilgi topluom...
şimdiden hayırlı sağlıklı doğumlar.....
umarım herşey istediğin gibi olr

bende varım daha doğurmayan ama ben vaktinden önce doğurmak istemiyom, evime gidince doğurmak istiyom.9 ayın 6 ayında ömrüm yollarda geçti bu çocuk kesin seyyah olacak :1:

günaydın kızlar

benim de bugün günüm doldu. şafak 0 artık... bende hala tık yok. bugün kontrolümüz var bakalım ne diycek doktorumuz.. inşallah bu sefer bebeğimi kucağıma alıp dönerim :)

Back
X