• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
maşallah tam tosuncukmuş oğlun evinize de gelmişsiniz , iyi olmanıza çok sevindim
canım kendi sancınla mı başladı doğumun yoksa müdahele ile mi merak ettim...
inşallah canım ptesi akşam randevumuz var artık salı sabahı mı gel der yoksa direk müdahele mi eder bilmiyorum ama artık son 1-2 günümüz :CüvCüv:

benim hiç sancım yoktu, suni sancıyla başlattık doğumu.ama gittiğimde 4 cm açılmam varmış, o yüzden sancı kısmı çok sıkıntılı geçmedi.bir de normalde ilk bebeklerde suni sancıyla doğum uzun sürermiş ama benim 9da sancım verildi, öğleden sonra 2de doğurdum.çabucak geçiyo inanamıyor insan, hele o doğduktan sonraki mutluluk rahatlık herşeye değer.belki yarın bu zaman sende yavrunu alırsın kucağına, Allah kolay doğumlar nasip etsin

Slm kılzar umarım bebişleriniz ve sizler iyisinizdir.

Uzun ve yorucu bir aradan sonra nihayet aranıza dönebildim.

Sezeryandan sonra çok fazla ağrı çektim,iyileşemiyeceğim diye çokkorktum gerçekten.
Salak doktor sipinal yapıldıktan sonra uyuşmamı beklemeden beni kesmeye başladıdelikafadulden -yaanaapıyorsunuz ben daha uyuşmadım hissediyorum- dedim o zaman seni iki dakika uyutalım dediler...Ay hatırladıkça canım sıkılıyor ağlayasım geliyor yaaa :)))) kendime geldiğimde doktorum bana -bebeğin doğdu sana gösterdik onu öptün- falan diyor Ama maalesef ben hatırlamıyorum yaa bebeğimin ilk ağlamasını duyamadım sırf bu yüzden istemiştim spinali.
Daha sonra hazır açmışken myomumuda alıvermiş sağolsun :oklava: yani hem sezeryan hem myom ameliyatı olmuş oldum ve çok ızdırap çektim.Bilmiyorum belki benim ağrı eşiğim düşüktür ondan böyle olmuştur.bilmiyorumkismile

Allahım bu yoldan kimseyi bırakmasın herkesin yardımcısı olsun.

kızlar bende dün normal doğumla bebeğimi kucağıma aldım.bugün evimizdeyiz, bebeğimde bende çok şükür iyiyiz. tosunum 3720 gr 50 cm dünyaya geldi.
bende eylülü kaçırdım ekim annesi oldum.ama önemli olan eylül ekim değil, bebeklerimiz.zelcan hiç sıkıntı yapma 3 gün önce bende senin gibi düşünüyordum ama çabucak geçiyo,ptesi inşallah sende kucağına alırsın bebeğini.

Canım gözün aydın,Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun kızılcık
Allah analı babalı büyütsün
neyi hissettin?
isim ne koydunuz meleğine

geçmiş olsun kızılcık
Allah analı babalı büyütsün
neyi hissettin?
isim ne koydunuz meleğine

Canım teşekkür ederim.
Daha tam uyuşmadan kesmeye başladığı için önce kestiğini sonrada mütiş bi acı duydum,
dayanılacak birşey olsaydı sıkacaktım dişimi sırf yavrumun ilk saniyelerini görmek için ama çok feana bir şeydi.
Hayır iki dakika beklese tamamen uyuşacağım zaten ama yok acelesi vardı heralde.
Hep merak ederim doğum hikayem nasıl olacak diye böyle olacakmış,Allah beterinden korusun.

Bu arada kuzumun ismini babası koydu YAĞMUR oldu.Bu isim konusu beni deli etmişti neyseki kuzum doğduda kurtuldum düşünmekten :))

slm kızlaer sezaryenden sonra dikişin üstünde hafif sertlik hisseden var mı normal mi acaba

slm kızlaer sezaryenden sonra dikişin üstünde hafif sertlik hisseden var mı normal mi acaba

a.sevet ben 28 günlüğüm ama bendede var hafif sert ve bi taraf hafif kızarık normal mi bilmiyorum ama ben çok hareket ettim ondan da olabilir belkibilmiyorumkismile

arkadaslar tatlı badem yağı kullanan varmı kabızlık ve gaz için bebeğinde

a.sevet ben 28 günlüğüm ama bendede var hafif sert ve bi taraf hafif kızarık normal mi bilmiyorum ama ben çok hareket ettim ondan da olabilir belkibilmiyorumkismile

ben de hiç yatmadım 13.günbu aralar biraz daha çok hareket ettim ondan heralde dikkat edelim ya dinlenince geçer inş

slm kızlar meleğimi kollarıma aldım perşembe sancılandım gece 12. 10 bebişim normal doğumla kollarımdaydı 1 ekim annesi oldum darısı bekleyenlerin başına inş.

benim de hafif sertlik var ama ben hiç hareket etmeme bağlamadım ondanmıki acaba??

bi de kanamanız ne durumda arkadaşlar benim daha kesilmedi. günde bir iki defa kahve rengi yada açık renkli olarak geliyo ne zaman kesilir acaba

zeyennpp gözün aydın hadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün

slm kızlar meleğimi kollarıma aldım perşembe sancılandım gece 12. 10 bebişim normal doğumla kollarımdaydı 1 ekim annesi oldum darısı bekleyenlerin başına inş.

gözün aydın ALllah bağışlasın canımmmmmm

gerisi benim başıma zaten benden başka kimse de kalmadı doğurmayan :1:

yarın akşam kontrölümüz var bakalım dr bey ne diyecek

benim hiç sancım yoktu, suni sancıyla başlattık doğumu.ama gittiğimde 4 cm açılmam varmış, o yüzden sancı kısmı çok sıkıntılı geçmedi.bir de normalde ilk bebeklerde suni sancıyla doğum uzun sürermiş ama benim 9da sancım verildi, öğleden sonra 2de doğurdum.çabucak geçiyo inanamıyor insan, hele o doğduktan sonraki mutluluk rahatlık herşeye değer.belki yarın bu zaman sende yavrunu alırsın kucağına, Allah kolay doğumlar nasip etsin

ne güzel inşallah bende çabuk alırım kuzumu açılmam varmı bilmiyorum hiç
2 hafta önce 1cm filandı ama bu arada noldu ??
ptesi akşam 7,20 dekontrölümüz herhangi bi sorun olmazsa salı sabahı çağırır bence
tam 41 hafta olacağız
ne güzel senin 4cm açılma ile başlamışsın bende de hiç sancı yok
anca yavrumun gerilmesi hala içerde oyun oynama derdinde sıpam :emir_bebek:
ayy hayırlısıyla bi alsam oğlumu çok merak ediyorum zaten yaramazımı

ne güzel inşallah bende çabuk alırım kuzumu açılmam varmı bilmiyorum hiç
2 hafta önce 1cm filandı ama bu arada noldu ??
ptesi akşam 7,20 dekontrölümüz herhangi bi sorun olmazsa salı sabahı çağırır bence
tam 41 hafta olacağız
ne güzel senin 4cm açılma ile başlamışsın bende de hiç sancı yok
anca yavrumun gerilmesi hala içerde oyun oynama derdinde sıpam :emir_bebek:
ayy hayırlısıyla bi alsam oğlumu çok merak ediyorum zaten yaramazımı

seni çok iyi anlayabiliyorum, az önce bende anneme söyledim, 3 gün önce ordan oraya hareket ediyo diye karnımda hareketlerini izliyoduk, şimdi yanıbaşımda uyuyor.40 hafta geçince de insan biraz stres oluyor.benimde sancım yoktu ama bebek hareket ettikçe çok geriyodu karnımı, belki seninde açılman artmıştır.hadi bakalım son eylül annesi sen oluyosun

Kayın validem dedi..inanmamıştım...
Doğumdan sonra sanki bebek hala içerdeymiş..tekme atıyormuş gibi oluyormuş..sende oluyormu demişti

doğumdan sonra 2-3 kere olmuştu...Az önce de oldu...
psikolojik değil :olmaz:

Duygu gözün aydın..allah analı babalı büyütsün..rabbim acısını yaşatmasın
Darısı doğurmayanlara opuyorumnanaktan

Back
X