• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mune
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kizlar.Bayraminiz mubarek olsun.Yeni evimiz ve mekanimiza yerlestik cok sukur.Kizimda cok iyi.Uzun zamandan sonra yeniden tam bir aile olarak yasiyoruz.Henuz evimizde internet yok ama en yakin zamanda alacagiz ins.Genis zamanda bol bol muhabbet etmek umidiyle...:16: :16:

mrb bayanlar allah rızası için bebeğini emziğe alıştıranlar nasıl başardıklarını yazsınlar.....
çıldırmak üzereyim....:52:

ne yaptıysam tutmuo kızım tam 10 tane değişik emzik denedim şu chicconun anne memesine benziyeni bile denedim .....
kendini yırtıyo hanımefendi sanırsınki boğazlıyolar çığlık çığlığa ağlıo..:50:

yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi yöntemi yok mu bunun yalnızım ve hiç bi iş yapamıyorum sürekli sallanmak istiyo.....

evim uçuşa geçmiş durumda ....
emziğe alıştıranlar cvbınızı bekliyoum....:58:

canım valla benimkide nuk'un kini tuttu tuttu ama hanfendi sinirli olduğu zaman onu bile dinlemiyo seni çok iyi anlıyorum canım bende yanlızum sabah eşmi işe geç gönderdimde anca öyle ortalığı topladım tek başıma iş yapmak mümkün değil ya eskiden nenelerimiz nasıl 9-10 tane doğurmuş anlamıyorum bide emziği tatlı şeylere batırıp ağzına ver ve bi süre beklet elinle tut emziği o önce atmaya çalışır bekletirsen tutar belki

mrb bayanlar allah rızası için bebeğini emziğe alıştıranlar nasıl başardıklarını yazsınlar.....

ne yaptıysam tutmuo kızım tam 10 tane değişik emzik denedim şu chicconun anne memesine benziyeni bile denedim .....

yaaaaaaaaaaaaaaaaa bi yöntemi yok mu bunun yalnızım ve hiç bi iş yapamıyorum sürekli sallanmak istiyo.....

Canım benimki de almıyordu başta. Ben de chicconun emziğini denemiştim. Sonra aventin 0-6 ay emziği var onu aldı. Ama başlarda verdiğimde atıyordu, midesi bulanıyordu falan. Emziği ağzına tam sokmadan bi süre elimle ağzında tutuyordum. Emme refleksi olduğu için bi süre sonra emme hareketi yapmaya başlayınca tutuyordu. Öyle öyle alıştı. Yani zorlamadan iyice sokmadan ağzında nazikçe bi süre tut, emmesini bekle. Benimkinde işe yaradı. Tabi ben ilk ayında verdim daha kolay oldu. Kolay gelsin

canım valla benimkide nuk'un kini tuttu tuttu ama hanfendi sinirli olduğu zaman onu bile dinlemiyo seni çok iyi anlıyorum canım bende yanlızum sabah eşmi işe geç gönderdimde anca öyle ortalığı topladım tek başıma iş yapmak mümkün değil ya eskiden nenelerimiz nasıl 9-10 tane doğurmuş anlamıyorum bide emziği tatlı şeylere batırıp ağzına ver ve bi süre beklet elinle tut emziği o önce atmaya çalışır bekletirsen tutar belki

benim bebeğimde emziği almadı tatlı şeylere batırıp verdim ama işe yaramadı bende artık zorlamıyorum aslında çok huysuz bir bebek değil ama az uyuyor bende faydası olur diye düşünmüştüm ama kabul etmiyor bebeğim

kızım dün 2.ayını doldurdu 1 ay daha vermezsen artık almaz diolar......
salı günü de aşımız var alıştırabilseydim biraz sakinnlerdi aşıdan sonra......
bi aventinkini denemedim onu da söliyim de alsın eşim o da isyan bayrağını çekmiş durumda.....
cvplar için tşkler...
bi de 2. ay aşısını yaptıranlar nasıl atlattı bebişleriniz....
bnm şimdiden stres başladı ne yapıcam bilmiyoum......

canım senin kızın bıngıldağı ne kadar şimdi benimki bir parmak kadar açıklık kalmış ay dert ettim şimdi kontrolde ayın 2 sinde ben genede arayayım bi doktoru

Geç cevap verdiğim için özür dilerim,yeni gördüm mesajını.Ben de şimdi baktım bıngıldağın a kızımın,benimkinin de bir parmak kadar açık.

karın çizgisi konusunda cevaplar için teşekkür ederim. demek ki yalnız değilim ve biraz daha bekleyelim bakalım. umaarım dediğiniz gibi kalıcı değildir, çünkü hiç estetk görünmüyor :)
emzik konusunda benim oğlum tatlı sevdiği için biraz reçel damlatıp verdim emziği. işe yaradı, nuk marka emzik kullanıyorum.

bu arada sizin bebekler ne kadar süt içiyor, oğlum 2.5 aylık ve 90-100 içiyor genelde. dün akşam 120 içti şoka girdim . gerçi dışarda oksijen aldığı zaman sanırım daha fazla acıkıyor.
boy 58 cm kilo 6.400 şu anda.
biraz göbekli benim oğlum :)

Benim kızım da almıyor emzik,beni emzik yaptı,sürekli memede,hiçbir iş yapamıyorum,sadece kucakta ve memede uyuyor .3 aylık olmasına 1 hafta kaldı. 10 tane emzik aldım,hepsini denedim ama almıyor.Emmeyi çok seven bir bebek ,bu sebeple ne yeme düzeni var,aç mı tok mu anlayamıyorum,atıştırmacı bir bebek oldu çıktı.Ben de ne yapacağımı şaşırdım,meme vermezsem basıyor çığlığı. En son nuk silikon emziği 10 sn tuttu fırlattı ki bu 10 sn onun için iyi bir süre.Bir arkadaşım yılmadan sürekli dene dedi.Her huzursuzlaştığında mutlaka ver ağzına ,gerekirse günde 30 kere ver dedi.Bilemiyorum benimki iyice isyan edebilir bu kadar ısrar edersem,göreceğiz bakalım.Bir de bir kitapta okumuştum,emziği dümdüz değil,üst damağına doğru vermek lazımmış.

bende aynı dertten müzdaribim:( göğsümü emzik gibi kullanıyor resmen

Geç cevap verdiğim için özür dilerim,yeni gördüm mesajını.Ben de şimdi baktım bıngıldağın a kızımın,benimkinin de bir parmak kadar açık.

estağfurullah dilekcim doktora gösterdim normalmiş rahatladım çok şükür bütün bebeklerde aynı olmuyo demekki bizimkilerinki küçük

sabaa cnm maasallah oğluşuna........
bnm kızım 2-3 saatte bi 75 ml içio o da zorla coğu zaman bitirmiyo....
o yüzden zayıf kaldık bizz çok üzülüyoum coookk...
3 kilo doğdu ilk ay sadece 500 graam almıştı....
doktor zayıf kalmış dedi....
salı günü kontrolümüz var dua ediyoum 1 kilo almış olsun diee...
ya bnmki gibi cılız olan varmı aranızda....
çok dertliyiim cookk.
yawruma bakamıyomuşum gibi hissediyoum......

sabaa cnm maasallah oğluşuna........
bnm kızım 2-3 saatte bi 75 ml içio o da zorla coğu zaman bitirmiyo....
o yüzden zayıf kaldık bizz çok üzülüyoum coookk...
3 kilo doğdu ilk ay sadece 500 graam almıştı....
doktor zayıf kalmış dedi....
salı günü kontrolümüz var dua ediyoum 1 kilo almış olsun diee...
ya bnmki gibi cılız olan varmı aranızda....
çok dertliyiim cookk.
yawruma bakamıyomuşum gibi hissediyoum......

canım bende senle aynı dertten muzdaribim benimkide ilk ay 500 gr almıştı 3100 doğmuştu bende merak ediyorum inşallah 1 kilo almıştır diye ama ben ilk ay mamayı az verdim 1 kutu aptamil 1 ay gitti bu ay 2 kutu bitirdik bakalım gerçi bana kilo almamaış gibi geliyo sütüm yetmiyo benim herhalde bide kaliteli değil yani yağ oranı az sütümün muhtemelen seninkide öyledir bak fındık sütü yağlandırıyomuş bol bol ye tabi kilo problemin yoksa :)

karın çizgisi konusunda cevaplar için teşekkür ederim. demek ki yalnız değilim ve biraz daha bekleyelim bakalım. umaarım dediğiniz gibi kalıcı değildir, çünkü hiç estetk görünmüyor :)
emzik konusunda benim oğlum tatlı sevdiği için biraz reçel damlatıp verdim emziği. işe yaradı, nuk marka emzik kullanıyorum.

bu arada sizin bebekler ne kadar süt içiyor, oğlum 2.5 aylık ve 90-100 içiyor genelde. dün akşam 120 içti şoka girdim . gerçi dışarda oksijen aldığı zaman sanırım daha fazla acıkıyor.
boy 58 cm kilo 6.400 şu anda.
biraz göbekli benim oğlum :)
saba sen mamamı veriyosun

Kızlar ilk ay hiç kilo almadık sayılır hatta doğum ödeminden ötürü kilo verdik aptamil pre bitirdik 350gr sonra aptamil 1 geçtik ama günde sadece 1 yada 2 kez verdim 60cc son bir aydır hiç mama vermiyorum maşallah kilo da alıyoruz yetmiyor diye düşünmeyin yetecek doyuruyor Diyin inanın pozitif düşünmek etkiliyor..

Artık kütahyadayız İstanbuldan geldik annem saolsun bizi toparladı kilo aldık oğluşumla ve tekrar evimizdeyiz Artık yalnızız başbaşayız

Back
X