2010 eylül anneleri şafak kaç?

şafak mafak kalmadı ama hala gelmiyoooooooooooooooooooooo offfffffffffffffffffff

şafak mafak kalmadı ama hala gelmiyoooooooooooooooooooooo offfffffffffffffffffff

ay canım aklım hep sendeydi noldu hala senin kız rahat galiba
yoksa geldi mi
Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtarsın gönlünce kolayca geçer nşallah doğumun

dr um ayın 9 unu geçmez demişti ama geçti :)
yarın tekrar kontrolümüz var. bakalım ne olucak...

süprizzzzzarkadaşlar doktor 25 eylül gibi alırız dedi o zaman 12 günümüz kaldı allah herkesi kurtarsın sitresle baş etmek çok zor

birde ilk gebelikte olumsuz şeyler yaşadıysan gerçekten zor oluyor dua etmekten başka elimden bişey gelmiyor

ama umarım bu sayfalara bebeklerimizi kucaklarımıza aldıktan sonra sağlıklı olduklarınıda yazarız

ay canım aklım hep sendeydi noldu hala senin kız rahat galiba
yoksa geldi mi
Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtarsın gönlünce kolayca geçer nşallah doğumun

ayyyy canım nerdeeee valla kafayı yemek üzereyim bu gidişle sen bile bana yetişirde bende önce doğurursun :) bekliyoz bakalım sabır çekiyorum ...

şafak :yok

bu arada canım sana bişi sorcam sen sanırsam ikeadan bebek tulumu almışsın sana yazdım o sayfada ama görmedin galiba bana resmini gönderirimisin nasıl bişi bide kaça aldın merak ettim bende almayı düşünüyorumda
...

ahhh canım görmedim

http://mcdn01.gittigidiyor.net/2455/tn9/24551725_tn9_0.jpg için Google Görsel Sonuçları

ben tabi mavisini aldım 25lr canım
ama gerçekten çok güzel yıkadım da yumoş yumoş hazır dolabımızda
çok kullanışlı malum dr lar uzmanlar yorgan uyku seti vs önermiyorlar boğulma tehlikesi nedeniyle
çok ii düşünmüşsün canım
komple fermuarlı yani boynundan geçirme derdi filan da yok çok pratik
tavsiye ederim gerçekten

ay canım hayırlısı seninde bugün kontrölün varmış sanırım benimde saat 7de kimbilir belki rastlaşırız belki ahmet bey geç kalır ama önce seni doğurtmaya çıkarsa yukarı kaydirigubbakcemile

ayy sağol canım gerçekten çok güzelmiş bende alimm ....

ahmet bey çok yoğun randevvu alamadık bugün için ama şimdi sadece st ye girmek için gidicem has.bakalım hayırlısı ..

ayy sağol canım gerçekten çok güzelmiş bende alimm ....

ahmet bey çok yoğun randevvu alamadık bugün için ama şimdi sadece st ye girmek için gidicem has.bakalım hayırlısı ..

al canım gerçekten çok güzel

evet 1 hafta izinliydi ya ben taa geçen hafta ctesi gittiğimde izne ayrılcağını öğrendiğimde almıştım randevu yoğun olacağını tahmin etmiştim
bakalım bu hafta tekrar çağıracaltı inşallah o zamana randevu bulurum
hayırlısı canım inşallah artık senin kız sıkılmıştır da gelmek ister artık

bugün de sancılarım artmadı :sinifsinif:
son 3 günüm. kendin gel oğlum yaa müdahale ettirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…