şafak mafak kalmadı ama hala gelmiyoooooooooooooooooooooo offfffffffffffffffffff
ay canım aklım hep sendeydi noldu hala senin kız rahat galiba
yoksa geldi mi
Allah yardımcın olsun canım bi avazda kurtarsın gönlünce kolayca geçer nşallah doğumun
ayyyy canım nerdeeee valla kafayı yemek üzereyim bu gidişle sen bile bana yetişirde bende önce doğurursun :) bekliyoz bakalım sabır çekiyorum ...
şafak :yok
bu arada canım sana bişi sorcam sen sanırsam ikeadan bebek tulumu almışsın sana yazdım o sayfada ama görmedin galiba bana resmini gönderirimisin nasıl bişi bide kaça aldın merak ettim bende almayı düşünüyorumda ...
ahhh canım görmedim
http://mcdn01.gittigidiyor.net/2455/tn9/24551725_tn9_0.jpg için Google Görsel Sonuçları
ben tabi mavisini aldım 25lr canım
ama gerçekten çok güzel yıkadım da yumoş yumoş hazır dolabımızda
çok kullanışlı malum dr lar uzmanlar yorgan uyku seti vs önermiyorlar boğulma tehlikesi nedeniyle
çok ii düşünmüşsün canım
komple fermuarlı yani boynundan geçirme derdi filan da yok çok pratik
tavsiye ederim gerçekten
ay canım hayırlısı seninde bugün kontrölün varmış sanırım benimde saat 7de kimbilir belki rastlaşırız belki ahmet bey geç kalır ama önce seni doğurtmaya çıkarsa yukarı kaydirigubbakcemile
ayy sağol canım gerçekten çok güzelmiş bende alimm ....
ahmet bey çok yoğun randevvu alamadık bugün için ama şimdi sadece st ye girmek için gidicem has.bakalım hayırlısı ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?