2010 eylül annelerinin doğum sonrası kiloları

bugün tartıldım 600 gr vermısım çok yavas gıdıyor haftada yarım kılo ayda 2 kılo yapar bu da bana az 7 kıloyu vermem ıcın 3 ay daha mı gecmesı gerekıyor,ben anlamıyorum hergun sporumu yapıyorum aksam yemeklerını çok abartmıyorum bol yesıllık su sıvı seyler tuketıyorum bı tek çıkolatadan vazgecemıyorum onu da ınsanın canı çok tatlı ıstıyor engel olamıyorum,siz neler yapıyorsunuz spora baslayananız oldu mu ,koşu bandında yürümesem demek kı hıc gıtmeyecek bu kılolar ,cevremdekıler vermıssın dıyor ama kalça hala var yanı pantolonlarıma gırmem lazım en kısa zamanda ,diyetistyene ne zaman gıdılır kı kızlar?

beni de görenler süzülmüşsün diyor nerem süzülmüşse :26:
eski pantolonlarıma sıkmak imkansız
ben de spor yapıyorum mekik çekiyorum
yediklerime dikkat ediyorum ekmek hamur işi yemiyorum tatlı desen tatlı niyetine yedğim tek şey helva(abartmadan tabi)
sauna şort siparişi verdim bakalım incelmeye yardımcı olur inşallahh

kımse yok galıba ben aynıyım bu hafta vermemısım hatta 200 gr fazla geldım bıle nasıl oluyor bu ıs canım ıyıce sıkılıyor bacaklarımın altları bıle sısmıs çizmelerın ustunu zor kapatıyorum yuh dıoyrum artık kollarımın ustu de kalınlasmıs ,çocuk dogurmak bu kadar ınsanı yok edermı?

23 kilo aldım... 2 ayımız bitti ve ben anca 10 kilo verebildim. 13 kilo duruyo ki kimileri hamilelik boyunca 13 kilo bile almıyor. delireceğim. ama nutella ile kafayı bozdem böyle yersem tabi vermem. inş kilo almam::)

toplamda 8 kilo aldım
emziriyorum
deli gibi tatlı yiyorum ve doğum öncsi kliomdayım
yalnız doğum öncesi kliom biraz fazlaydı onu nasıl verecem bilmiom

bende kiloları aldım kilolu bi bayanım artık diyet yapmayı bilmem :) dahada alıyom süt olsun diye yiyorum ya :))çok merak ediyorum bi kaç ay sonra ek besin başlayınca verebilecekmiyim kilo çok geriliyorum ya ilk gebeliğimde 56 ile gebe kaldım doğumdan hemen sonra tartıldım 56 idim bir kg bile almamıştım ya (

merhaba
ben de 47.3 ile hamile kaldım.
doguma kadarki süreçte 5 buçuk kilo aldım.:)
doğumdan sonra beni görenler doğum yaptığıma inanamadı.eve geldiğimde eski kilomdaydım.:)
hamileyken zayıf oldugum için bebeğim düşük kilolu olur diye beni uyardılar.Hiç de öyle olmadı,benle beraber hamile kalan ve 15-20 kilo alanlar daha düşük ağırlıklı bebek doğurdular.YAni annenin zayıflığıyla bebegin kilosu doğru orantılı değil arkadaşlar,hatta hem bebek hem anne için daha da sağlıklı fazla kilo almamak.bu arada bebeğim 3.160 gr. 50 cm doğdu..

ben doğumöncesi kiomdan daha zyıfım ama dogum önceside kiloluydum :) nasıl oluyo yani :>:>:>:>

kızlar mrb

bugun 75 gunluk olduk:)

nıce 75lere ınsallah.. 49 ıle hamıle kaldım 63 gbı doguma gırmıstım bugum 50 kıloyum

cok sukur

benım de gıdıyor dıkkat ettım de kek poğaca tarzı az da olsa yemedıgımde daha fazla gıtmeye basladı bende göbek kalmadı gibi bısey ama kalçam hala eskısıne gore var gıdecek baska yolu yok ama ınanın sporsuz gıtmezdı emınım ...

aynen bnimde senin gibi 47 kg la doğuma başladım şu anda 53.7 kg

53 kiloyla hamile kaldım 60 doğuma girdim yedi kilo aldım doğumdan çıktım 6 kilo gitmişti beş gün sonrada bir kilo gitti şuan eski kilomdayım.sezeryan doğum yaptı göbeğimde kalmadı çok şükür.eski kıyfetlerimi giyiyorum rahatca.
çok korkuyodum fazla kilo kalacak diye

ayyy nasıl verdiniz kiloları
ben de sezeryan oldum biraz göbek var
kilomda takıldı kaldı
diyetisyene gitmeyi düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…