allah bozmasın cnm
valla olağan tartışmalar işte cnm bilirsin hiç bitmez kavgalar biz zaten otomatiğe bağladık iki günde bir mutlakakaydirigubbakcemile5
Gittikçe çoğalıyor liste :lepi:
2 Eylül gelse de Papatya ve Heaven açılışı yapsa, sonrasında neredeyse her gün birimizin düğünü var opuyorumnanaktan
ben de uyum yorumu istiyorum benim burcum ikizler aşkımınki de koç
ayy canım kızdırmak için yapmıorum ki.. ama sen bizim için güz gelinisin canım.. bak iyi tarafından bak senin düğünün olduğunda bu kadar çok akıl alabileceğin kişi olucak.
bu arada kızlar lütfen listeye bakarken dikkatlice bakınben yokum diyen arkadaşların bazıları sanırım göremiyor kendilerini kaydirigubbakcemile
Evet hayatım dedğim gibi mütehati bekliyoruz temmuz sonu teslim ederiz diyor ama ben artık inanmıyorum bakalım temmuzda herşey belli olacak canımm
teşekkür ederim canım gerçekten olmuş mu??..:=?
evet canım yaa o gün bir gelse hayırlısıyla teker teker uçucaz yuvadan sonra :teytey:
yaa burçlar mıı bende yorum istiyorummmmmmmm delikafadulden
ben terazi
müstakmel eş adayımda yay, valla yay gibide gergindir kendüsü :roflol:
buyrunnnnnnnnn buyrun efenim yorum istiyorum lütfenn sositososito
Ayyy cok tatlisin seeen:))yapayim nacizane yorumlarimi
Medyum msore derki;:)))
Not:Kizlar is yerindeki bilgisayardan bi sure baglanamayacagim,yassak yedimo yuzden telden baglaniyorum idare edin imla hatasi falan olursa..Smileyde yapamiyorum artik halbuki ben cok seviodum ozelliklede su dans eden var ya onuD::))
evt ya hayırlısıyla gelsede o günler biran önce bizde şu stresten kurtulsakkaydirigubbakcemile
yok bitanem bende nazım geçtiği için söylüyorum... hiç güz gelini olasım yok ama bu gidişle öyle olacağım heralde gerçi ama neyse kısmet artık....
canım benim bizimde evimiz var hazır ama oturamıyoruz kiracı çıkmıyo çok güzel dimie siz şimdiden düğün salonu tutabilirsiniz aslında tatlım ekim ayı için falan yer yok neredeyse hiç hemde.. tutarkende izah edersiniz durumu bi aksilik olursa adam 1 ay sonraya gün verir salonundan size... bizim adamın kontratına çok olduğu için kendi ağzıyla dedi gerçi çıkıcam temmuzda diye ama çıkmadı işte çıkacağını bilsek biz tanıdık birinin salonunda günümüzü bile almıştık kapora vermeden tanıdık diye istememişti ama şimdi iptal oldu maalesef akannehir
olmuş tabiki tatlım
ben saçındada olmayan bir taraf göremedim ayrıca
bence gayet güzel canım
nişan için çok abartılı bişey olamazdı zaten
evt ya hayırlısıyla gelsede o günler biran önce bizde şu stresten kurtulsakkaydirigubbakcemile
Nezaman burç uyumu şeysine baksam moralim bozuluyor
bir birimize uygun değilmişiz :umursamaz:
Ataay bu arada cok sade ve sik gorunuyosun:))Allah tamamina erdirsin gelinliginle cekilen fotonada yorum yapariz insallah:))
kızlaaaarrr son 88 gün zemuszemus
evt cnm bizimkide hep uyumsuz çıkıyor :1no2:Nezaman burç uyumu şeysine baksam moralim bozuluyor
bir birimize uygun değilmişiz :umursamaz:
Evrt ya git gide daha çok stresi olduğumuzu fark ediyorum..Nişanlım özellikle borç edemekten garibimmm ne yapsınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?