mobilyalar hayırlı olsun şekerim.ben de antilop aldım oturma odamı.onun da temizliği basit.leke tutmuyor.ama dediğin gibi hemen silinmesi gerekiyor.Kızlar dün beğendiğimz mobilyaları ailelerimize gösterdik. yeni bir bilgi öğrendim sizinle de palaşayım belki koltuk kumaşını seçmeyenlere fikir olur.Temizlik anlamında zorlanmamak için antilop kumaş yerine mikrofiberleri seçmek daha iyiymiş. Ondan lekeler çok daha rahat çıkıyor. Hatta tükenmez kalemle her iki kumaşı çizdiğinizde ve lekeyi 3 gün sonra çıkarmaya çalıştığınızda antilopta iz kalırken mikrofiber kumaşta kalmamış.
ozzy bende daha almadım rowentanın süpürgelerine baktım su filtreli birtane buldum bunu alacağım galiba birde günlük kullanmak için sinbonun dikey elektirik süpürgesini alacağım internette bayağı bir olumlu yorum yapılmış fiyatıda çok uygun günlük onu kullanırım haftada birde sulu olanla süpürürüm diye düşündüm
:)) ben burdaki iyi niyetli sözlerin gerçekliğine ve içtenliğine çok inanıyoruma.s.
sana bağlı kimle gitceğin
ben annemle kasılırdım
belki annemle de giderim
ama kaynanamla gitmicem onu biliyorum:)
en rahat nişanlımlayken olur diye düşünüodum
ki öylede oldu
bi de seni ilk görünceki tepkisi güzel oluo
kendi talebiydi daha da mutlu oldum:)
ben netten beğenmiştim model
aysirada
oraya gittim beğendiğim modeli denedim hemen
bence güzel oldu nettekinden de kabarık durdu beğendim
birde askılı bir model denedim onun askıları hoşum agitti mesela
bunlar uçuş tipli modellerdi
birde başka modaevinde çok daha ağır ve işli modeller denedim 3 tane
şantuk mu ne diyorlar ağır kumaşmış
işlemeler falan da ağırdı havan da ağır oluyor:)
gene kabarık olanlar daha çok hoşuma gitti
ama bana uçuşan modeller daha hoş geldi
bi de mat organzeden istiyorum kesinlikle
parlak organze bana göre değil
yani toplamda 5 model denedim orta kabarık ve fazla kabarık
aklımda birşeyler oluştu gibi
çod a dallandırmka budaklandırmak istemiyorum
zaten gözüm bi modelde kaldı mı milyon tane baksam gider gene aklımdakini alırım
:)) ben anlatıyorum model gönderiyorum
sırf heyecanıma ortak olsun diye
ben de bakmaya başladım:)
bi kaç yere daha girersem haftada bir gelinlik giyme hastalığına yakalanabilirim
ay canım ya
hiç kırmaya değenbir durum değil
benimki gelmese ozaman üzülürdüm ben
gelmek istemesi sana ilgisini de gösterir bi yanda
tabi kişilik meselesi de
gelemyen ilgisiz demek değil ama
gelmek istiosa da engel olunmamalı
mobilyalar hayırlı olsun şekerim.ben de antilop aldım oturma odamı.onun da temizliği basit.leke tutmuyor.ama dediğin gibi hemen silinmesi gerekiyor.
mikrofiber daha iyiymiş demek ki.
oo iki tane ha.sinbo fln baya uygun da işte.uzun ömürlü olur mu acaba diye düşünüyor insan.sağol fikirler için cnm
mobilyalar hayırlı olsun şekerim.ben de antilop aldım oturma odamı.onun da temizliği basit.leke tutmuyor.ama dediğin gibi hemen silinmesi gerekiyor.
mikrofiber daha iyiymiş demek ki.
oo iki tane ha.sinbo fln baya uygun da işte.uzun ömürlü olur mu acaba diye düşünüyor insan.sağol fikirler için cnm
aminnnnnnn cnmcanım bende uzun ömürlü olurmu diye tereddüt ediyorum ama yorumlar bayağı iyi elektronik birazda şans işi diye düşünüyorum canım inşallah hepimiz şanslıyızdır uzun yıllar kullanırız aldığımız eşyaları
Sağol tatlım ama daha almadık ailelere gösterip evde 3 boyutlu yerleişimini yaptırdık. Ama alacak gibiyiz büyük ihtimalle.
satan kişiler bile torbalı önerio canım
temizliği kolaymış
sirkecibun bilgi için saol canım
((cok sinirliyim..öfkeliyim..dügünümüz olsaydi ve bu stres sIkInti gitseydi üstümüzden..ya herseyi agirdan aliyo sinir oluyorum artik..cok üstüne gittim..sonunda oturup aglayan yine ben oldum yaa offff ((
canım benım sıkma canını ya bu aralar olur böyle seyler kendını harap ettıgınle kalırsın gecer inş biran önce
ya kızlar elektirk süprügesi aldınız mı?torbal mı torbasız mı tercih edeceksiniz?fiyatları nasıl?hangi marka dersiniz?
insallah..biz böle degildik aslinda(
ama yiprandik artik..biliyorum ki evlenince hersey düzelicek..
ah birde ben su sinirime hakim olsam bazen
lepi bugün ilk kez gelinlik denediii:lepi:
nişanlımda yanımdaydı
ilk giydiğim gelinlikte çok şaşırdı:icecream:
çok beğendi
iyiki onla gitmişim denemeye:asigim:
gelinliğin hertürlüsü güzel oluomuş bee
yakışmayan yoktur heralde gerçekten
amele yanıklarım bile gözüme batmadıkaydirigubbakcemile3
bolcumikimizin düğünüde aynı gün birlikte şafak sayalım bende facede saymaya basladım:teytey:
çok sevindim lepicim :)))) darısı başıma :1rolleyes:
ben de kararsızım gelinlikçiye kimle gitcem konusunda
Nişanlım, ben kesinlikle gelirim diyor..
Aklında bir fikir oluştu mu,
kaç tane denedin canım?
((cok sinirliyim..öfkeliyim..dügünümüz olsaydi ve bu stres sIkInti gitseydi üstümüzden..ya herseyi agirdan aliyo sinir oluyorum artik..cok üstüne gittim..sonunda oturup aglayan yine ben oldum yaa offff ((
kızlarrr düğünde saçınızı ne renk kullanıcaksınız karar verdınızmı yada modellere falan yanı sacınızla ılgılı ayrıntıları dşündnüzü renk model çiçekmı taçmı gıbı ayrıntılar ben gelınlıgımın modelınden kaynaklanarak çicek istiyorum topuzumda yandan
canım benım ikinizde gerıldınız artık sinirden patlamaya yer arıyosunuz yanı en ufak konu tartısmaya sebep oluyo birbirinizin üstüne gıtmemeye çalısın baze olur böyle dönemler bizede cok oluyodu durduk yere bişi yokken tartısıyorduk bıraz daha sabır tatlım az kaldı biticek
Iyi diyeyim iyi olalim undomiel :hulya:
sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?