işte bunlar yatak odası bu değil ama dolabında bu desen var siyah beyaz benım begendıgmnın cekmecelerı falan taslı salonda kremlı kahveyı begendım bide bu siyah modeli var ama ben illa kahve tonlarında istıyorum
Gul takımlarına bayıldım ,güle güle kullan inşallah.Biz de bugünlerde karar verip alcaz mobilyalarımızı :)
bu koltuk takımını beğendim şimdilik, ne dersiniz..ama ortadaki sehpa yerine daha uygun deri bir orta sehpası alabiliriz.O biraz bozmuş havasını sanki
Gul takımlarına bayıldım ,güle güle kullan inşallah.Biz de bugünlerde karar verip alcaz mobilyalarımızı :)
bu koltuk takımını beğendim şimdilik, ne dersiniz..ama ortadaki sehpa yerine daha uygun deri bir orta sehpası alabiliriz.O biraz bozmuş havasını sanki
Ladin Mobilya
canım sayfa acılıyor ama hangi takımı begendin
bunlar vitrini yakından görünüsü
BESTE ismi takımın canım
modeli çok güzel canım dediğin gibi orta sehpasını daha modern bişey alsan daha güzel olur haklısın ama modeli harika gerçekten
kaydirigubbakcemile3 aman bosver kendi elinizde varsa paranız herseyi herkese söylemeyin bizim hayat felsefemiz bu nişanlımla dermişim o da cok sever böyle degişik seyleri evine aldıgı hiçbiseye acımaz biz de sölemeyiz herkese ne kadar diye
kaydirigubbakcemile5
canım istikbalde bakmıştık bu modeli biz yatak odasını falan aileler istemedi neymiş çok beyazmışklava: klava:
beğenmene çokk sevindim olumunekankayizsmile Ortaya deri sehpa güzel olur diye düşünüyorum.
ooo benım baktıgım yatakodası daha beyaz hatta aman cok sükür bizde karısacak yok öyle fazla ama arkadan cemkirecekler cok aman kıskananlar catlasın değil mi yaakaydirigubbakcemile3
kızlar ben oturma odama ve salonuma bu koltukları alıcam bakın
bu salon için
bu da oturma odası için
salona bir de bambu tarzı renkten masa ile tv ünitesi alıcaz o kadar
kızlar ben oturma odama ve salonuma bu koltukları alıcam bakın
bu salon için
bu da oturma odası için
salona bir de bambu tarzı renkten masa ile tv ünitesi alıcaz o kadar
ayy ne güzel evlerımız sekil almaya basladı iki ay sonra burdakı gelinler evlerinin fotolarını koymaya baslar yasasınolumunekankayizsmilezemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?