2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

hayırlı sabahlar olaa eyyyy eylül ekimin taze gelincikleriiiiiiikaydirigubbakcemile2
seneye bu vakitler bakalım muhabbet konumuz ne olacakkaydirigubbakcemile3

Kızlar bir yandan geçmişi okuyorum dün giremedim nasıl da kaynatmışsınız öyle. Dün annemle gelnilkçiye gidip ölçülerimi verdim nihayetinde. Ama kapalılıkta ölçümüz hala yok =( Kayınvalidem gelniliğe bakacak provalarda karar verecekler derecesine. Bi de dün terziden bir şey daha öğrendim; görümcem abiyesini straplez model seçmiş. Kızları istediğini giyebiliyor da ben neden giyemiyorum anlamış değilim. Onunki heves de benimki ne??? Çıldıracam kızlar ya bana akıl verin lütfen.

walla benim begendigim model kayınvalidem açık demiş ama hiç kurura bakmasın nişanlıma dedim annen giymicek ben giyecem dedim o konuda kararlıyım yani kusura bakmasın bu konuda sorun çıkacaksada çıksın yani umrumda deil

günaydın en güzel gelinlerkaydirigubbakcemile3
ya dün kuaför gezdim ama hiçbiri deneme yapmıyor deli oldum yaa fiyat olarak 2 yere gittim 300 dedi 1 yer 400 genelde krylon ve mac ürünlerini kullanıyorlar bakalım ne yapacam(

sirkencubin tatlım bence sende diret nişanlınla konuş olurmu öle şey bi kez giyeceksin nişanlınla konuşman en mantıklısı şimdi kayıvalidenlenlere sölersen ortam gerilir nişanlın desin bi kez giyecek ve istediği gibi olsun kimse karışamaz diye ozaman kimse ağzını açamaz ben olsam konuşurum yani..

biraz sen de tavrını koy canım. sonuçta bu senin düğünün ve en güzel gününde nasıl bir gelinlik giyeceğine bıraksınlar da sen karar ver. ya da nişanlınla konuşsan o annesini ikna etme yoluna gitse. benim aklıma bunlar geliyor canım umarım istediğin olur. opuyorumnanaktan

mobilyalarım ve kınada giyiceğim kıyafetim.......
mobilyalarını güle güle kullan şeker.ağır modeller gibi duruyor.eminim yakından daha güzeldir

aa sonunda gördüm davetiteyi süper bişi olmuş kınaya bayıldım cnmmm
mumların ve kına keselerin de çok güzel
canim bencede farkli..cok begendim ve yakistirdim boshayallersmilegüzelime

[/B]
çok güzel olmuş kardeşin.maşallah

tatlım ya orta bi yerde buluşursunuz sıkma canını.kayınvaliden geldiğinde annen de olsun yanında.annenin yanında çok gelemez üstüne.kayık yaka ya da tek omuz fln onlara da mı yok der?sen tam straplez m istiyorsun bulursunuz cnm bi orta yol.a.s.

Canım deneme yapmıyorlar da ne demek bir arkadaşım 18 temmuzda evleiyor. Gelin başını anlaştığı yerde denemeyi birlikte yaptırdık. Şimdi artık hemen hemen her yer deneme yapıyor. Makyajda da aynı şekilde 4 farklı yerden randevu almış deneme için. Bu bir defa başımız gelen bir şey tabiki deneyerek görerek karar verecez içimize sinenine.
Gelinlik konusuna gelince nişanlım çok konuştu ailesiyle ben sirkencubine güveniyorum gelniliği gelinle damat seçmez mi neden böyle yapıyorsunuz diye ama aile özellikle anne çok baskın yapıda bir kadın. Bana hiç kendi bile açık demedi straplezi giydiğimde sırtın açık diyebildi sadece sırtıma zaten duvak geliyor dedim hiç bir şey diyemedi. Sonra bir gün kayınpederime dedirtti kapalı giysin diye. Bi de kendi kızı bu ayın 17 sinde evlenecekti nişanlısından ayrıldı istedikleri çoğu şeyi nişanlısının ailesi yapmadı kızı çok üzdüler filan. Ailecek çok üzüldüler. Kendileri de kız tarafıydı aynı zamanda. Beni daha iyi anlamaları gerekmez mi? Bu olayla biraz olsun törpülenmeleri gerekmez mi? Kendimi çok kötü hissediyorum... hiç bir şey okumamış bilmeyen.. Bunlarla ailesinden giderek soğuyorum.

tatlım seni çok ii anlıyorum ama straplez olmayan da çok güzel modeller var.onların dediği olmasın benim dediğim olsun diye kendni yıpratmaktansa ortak bi yol bulsanız.mesela tek omuz şahane oluyor.ya da omuzları açıkta bırakan yaka modelleri.tek omuz düşünmez misin?yani cnm kayınvaliden pek inat gözüküyor da seni daha fazla üzmesi diye diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…