tatlım bence nişanlın gelip babandan izin alsın bence daha iyi olur gerçei babanı sen daha iyi tanırsın. eger ben öyle bişey yapsam babam kendisine saygısızlık yapıldıgını düşünür bidaha hiçbişey karışmaz
dilek cim hayırlı olsun tarihiniz muck
hayırlı olsun canım benim allh bizlerede hayırlısıyla nasip eder inşallh ne güzel hemencik almışsınız bugünde nişanlıma bu konuyu açayım bari kkdaki kızların hepsi nikah günlerini aldılar diye kaydirigubbakcemile3
dilekcim hayırlı olsun bizde daha babama söleyemedik ya nikah işini halledersek bizde haftaya gün alrız artık acaba bieş dermi yaa((
yaa bak şimdi tedirgin oldum bende anneme söletmeyi düşünüyodum aslında nişanlım gelse şimdi söleyemezde karşısında belki ne bilim ya kafam karıştı(
çok sağol canım nişanlına aç konuyueğer düğünde yaptırmayı düşünmüyorsanız aradan çıksın kaydirigubbakcemile5
canım ben önce olsun istiyorum nişnlım düğünde istiyor onun için bugün konuyu açıcam bakalım ailen gelsin b,zimkilerle konuşmaya diye bakalım ne dicek burada öyle sıra bekleme olmuyor zaten canım düğünden 1hafta içine bile başvurabişliyordun ben biraaz sabırsızım da onun için acele ediyorum
tuya cım canım benim bak ben sana benim kaç günde ne aldığımı anlatayım için rahatlasın.
ben mayısta 1gün gidip mobilyaları araştırdım.ikinci gidişimde 1 saatt yatak odası salon otruma odası herşeyi aldım.beyaz eşyalar da bi günlük.
halı perdelere henüz duruyor onlar da 1-2 günlük iş.
ama hani çıkıp baksanız ramazana kadar almış olsanız sizin iyiliğinize ramazanda koşturmazsınız.gelinlik diktireceksen acele et ama.hazır alcaksan sorun yok.ama dikilicekse 1 buçuk ay süre lazım.
panik yapma ama yavaştan da alma.herşey hallolur
Yok sadece yatak odası köşe takımı ve koltuk takımı bilmiyorumkismile
tuya en az üç gün ara oluyor
var:)
ben duydum
ama oraya yazıp yazmayacakları çevrene bağlı bi durum
gençler yazar diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?