soulmate84 canım aynen bende düğün gününe kadar görmesini istemiyrm büyük ihtimal de göstermicem dio neymişş açık olurmuş yakası flan olmazmş görmesi lazımmış hepsinde aynı mantık
geçen nişanlımla gezioduk gelinlik gösterdi ince askılı baya şöle olsa olur dedi yaa anlamadığım o askı olsa ne olmasa nee çok kapatmıyo zatenn neymiş aşağı düşmesini engellermiş düşünceye bakfisfisfis
ailesi istemez açık olmasını hele kayınpederime kalsa türbanlı giycemm ama ben nişanlımı ikna ettim oda ailesini etsin hayatımızda bi kere gyicez millet 1 gün konuşur 2 gün konuşur susar bizim içimzde hep upte kalır
perikizi o kadar heyecanlanmışım ki sana yazdıklarımı silindi sanıp tekrar yazmaya çalışmışım :))
canim benim..bizde bugün benzer bi konu icin tartistik..ilk önce su gelinlik meselesi sonrada annesigil..ya telde konusurken havadan sudan konusuyo..yapcaz etcez diyo ama icat yok deliii oluyorum resmen kötükedihüso dedim bugün sanirim annem beni istemiyo..sacmalam falan dedi tabii nisanlim hemen..lafda cok seviyo cok sey yapiyo amaaa istee..
ya oglun evleniyo..bu isin ucundan sen tut..lafda cok sey yapiyo..ama sonuc olarak hepsini askim yapiyozemuszemus
soulmate84 canım aynen bende düğün gününe kadar görmesini istemiyrm büyük ihtimal de göstermicem dio neymişş açık olurmuş yakası flan olmazmş görmesi lazımmış hepsinde aynı mantık
geçen nişanlımla gezioduk gelinlik gösterdi ince askılı baya şöle olsa olur dedi yaa anlamadığım o askı olsa ne olmasa nee çok kapatmıyo zatenn neymiş aşağı düşmesini engellermiş düşünceye bakfisfisfis
ailesi istemez açık olmasını hele kayınpederime kalsa türbanlı giycemm ama ben nişanlımı ikna ettim oda ailesini etsin hayatımızda bi kere gyicez millet 1 gün konuşur 2 gün konuşur susar bizim içimzde hep upte kalır
Kaynanalardan dertliyiz hep. sempatiksalakcinni
Benimki birazda patavatsız. Konuşmalarını anlatsam şok olursunuz. Biz ikinci kez yüzük taktık, nişan gibi bişey yaptık evde işte. Neyse bi zaman sonra ablasına oturmaya gittik. Annemde var tabii, oturuyoruz, çay falan içiyoruz. Kadın başladı muhabbete, "işte geçen hastaneye gittim, tanıdık birini gördüm kızı hemşire, oğlumu (Benim nişanlımı) sordu bekar mı diye, kızım hemşire falan dedi, oğlumu kızına istedi" dedi. Annemin yanında söylüyo bunları. Annem kızdı tabii ama bişey demedi.
Neyse geçen pazar nişana gittik, bunların bi akrabasının karısının erkek kardeşinin nişanı. Bu kızın bi de kız kardeşi var. İşte bana herkesi tanıştırıyolar falan. O kızı gördü annesi, böyle dedi; "oğlumunki geliyo". Hemde benim yanımda ve kendi damadının, o kızın ablasının falan yanında. :1shok: Ben bişey demedim ona, nişanlıma dedim ne oluyo falan diye. Dedi annem saçmalıyo sen ona bakma, dedim benim annem aynısını yapsa ne olurdu falan, sen anneme bakma, cahil kadın işte ne konuştuğunu bilmiyo. Söylediği kızda yakında nişanlanıcak, bunu da biliyo annesi. Neyse sonra köyden bi akrabalarıyla tanıştırıyo beni, aynen böyle; "bu da gelin adayımız". gelinimiz demiyo, gelin adayımız diyo. Gelde kaynananı sev şimdi.Saygıda kusur etmem, ama bu kadar patavatsızlığıda kaldıramam ben. Evlendikten sonra maalesef onlara yakın oturucaz ama mümkün olduğunca uzak durucam. Çünkü aile olarak uyuşmuyoruz, onlarda, bizde bunun farkındayız.
Sende benim gibi yap canım, bizde erkek gelinliği görmez de. sempatiksalakcinni
Kızlar ben geldimmmm üzgün bir şekildeeeeee:gitme: Düğün güzeldi ama bende moral olmayınca hiç bir tat alamadım haliyle resmimi koymuştum kimse yoktu kaldırdım şimdi tekrar koyuyorum gerçi güzel olmuşum olmamış bişey ifade etmiyorda... Nişanlım ( gerçi artık nişanlım değil ama başka türlü anlamazsınız) düğünün sonuna doğru geldi uğradı gitti kapkara olmuş ayrıyız ya tatil yapıyor geizyor kafasına göre... Kızlar hiç iyi değilim bitiyor sanırım ama ne olursa olsun hayırlısını diliyorum yinedemafoldumben :gitme:
canımm sen takma kafanaa acaipp saçma yani gelin adayımız bu ne demek yaa gelinimm diyee tanıtsanaa bence her zaman arada mesafe olması ilişki için ii olurr
benn heycanlanmasını istiyorumm düğün gününü beklesin meraklansn
canımm çokk güzell olmuşsunnopuyorumnanaktan
inşallahh düzelir aranız sıkma canını allahtan herşeyin hayırlısı hepimiz içinn
25.09.2010 yazıyo o tarih evlilik tarihinizmi?
canım daha model seçmedim kafamda oturmadı internetten ara ara bakıyorum temmuzn son haftası flan 2 arkadaşım var onlarla bakıcaz nişanlımla gidince çok sıkılıyo fazlada yardımcı olmuyo ondn arkadaşlarmla gidicem modeli oturtiyim kafamda onu göre bişeler düşüncem artk
Soulmatecim gercekten patavatsizmis yani..alsanaalsanasmile
benimkindede var o bazen..nisanlima söyleyince ayni laflari bende duyuyorum..bakma sen ona..cahil o fln filan..yerine gelince cahil..yeri gelincede herseyi biliyo ama :tomato:
aman canim sakin saygida kusur etme..bu bizim en büyük hatamiz olur..ne olursa olsun ben hep iyi davranmaya calisiyorum nisanlimin hatrina..saygisizlik yapsam suclu duruma düscem biliyorum
kardesimin bir kaynanasi varki..-->kötükedihüso
ama canim benim cekti onu bugüne kadar..uzaktan ev tuttu..simdi 3 haftadir evli allahdan artik pek bisey yapamiyo..ama inan kaynanan onun yaninda melek kalir aklinialirimsmile
emelcim bak kalin askiyi düsün derim..hangi modeli sectin bilmiyorum ama bence hos duruyobayanssulusmile
cigdemcim hosgeldiiiin..valla herkez yana döne resmini aradi ama bulamadi..
coook güzel olmussun maasallah..zaten güzel hatunsun bide hazirlanina afet olmussun sekerim bayanssulusmile
keske daha güzel haberler alabilseydik..sIkma canini..hayirlisi olur insallah..erkek gururu iste..heleki o inatlari yokmu..
canim bence oda kendini özlettirmeye calisiyo..klasik bir taktik..uzak durayimda anlasin degerimi gibilerinden..
yani spulmatinde dedigi gibi evlilige adimlari atmissiniz..bencede bu durum en kisa zamanda tatliya bagalancak)
peki aileler ne diyor bu duruma?
Canım benim çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için bunları söylemesi gereken bilmiyor görmüyor mafoldumben Şu durumda ne özletmesi hiç bir hazırlığımız yok kavga etmekten bu saatten sonra nasıl olucakki hangi birine yetişilcek... Beyfeendinin umrunda değil dükkan açıldı bana çok borç olmuycak masraf yapmıycaz dedi bugün duyuyorum arkdaşından 35 40 milyar masraf yapılmış nasıl düğün yapıcak acaba.. Annemde şuan bu durumdan tepkili hala bu saatten sonra düğün yapamyı mı düşünüyorsun kızım nasıl altından kalkıcaksınız dedi. Bilemiyorum kızlar anlatamıycağım anlıyamıyacağınız kadar kötüyüm 6 gün hiç ağlamadım şimdide susmuyorum çok kötü bi çıkmazdayım ve dua etmekten başka çarem yok :gitme::gitme::gitme::gitme:
burayı yeni buldum ben de eylül geliniyim herkese merhabalar
yaa canim benim yapma böle..anliyorum snei 10 seneni vermissin..benim 6 yil oldu..kolay gecmiyo bu yillar..bir sürü emek..ama hemen bitti gözüyle bakma..oratada resmiyet var..nisan var vs..yani birde oda 10 yili silip atamazki..
inan bana o is meselesinide seni düsünerekten yapti..rahat ederiz gibilerinden..ama borcu düsünemedi tabii..
ah bu erkekler böle dik kafali ve kit beyinli alsanaalsanasmile
canim yetisir mi diye sakiiiin takma..helebi durum düzelsin hersey yetisir..yani 100% yetismese bile evin ufak tefek eksikleri evlendikden sonrada alinir..yani eksiksiz evlenilecek diye bir kanun yok..
dügün, gelinlik vs. hepsi olur biter..önemli olan sizin bir oturup konusmaniz
Benimde nişanlım hep görmek istiyo, ben diyorum büyüsü kaçar olmaz. sempatiksalakcinni Halbuki istediğim gelinlikleri görse açık der hemen. Sırtını açık istiyodum ama yarım açık olucak, büstiyer giydiğim için. Göğüs dekoltesi olmasın sakın diyo, zaten yok dedim. Gerçekten de yok ama. Aslında askılı olsun ister o da, kusura bakma dedim ben bi kere gelinlik giyiniyorum istediğim gibi yaptırıcam. Kaynanam hiç gelim, edim, göreyim bende demez. Zaten hiçbişeyle ilgilendikleri yok. Onların mı çocukları evleniyo, komşularının mı belli değil.Alıştım artık, böylesi daha iyi zaten. boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?