2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

soulmate84 canım aynen bende düğün gününe kadar görmesini istemiyrm büyük ihtimal de göstermicem dio neymişş açık olurmuş yakası flan olmazmş görmesi lazımmış hepsinde aynı mantık
geçen nişanlımla gezioduk gelinlik gösterdi ince askılı baya şöle olsa olur dedi yaa anlamadığım o askı olsa ne olmasa nee çok kapatmıyo zatenn neymiş aşağı düşmesini engellermiş düşünceye bakfisfisfis
ailesi istemez açık olmasını hele kayınpederime kalsa türbanlı giycemm ama ben nişanlımı ikna ettim oda ailesini etsin hayatımızda bi kere gyicez millet 1 gün konuşur 2 gün konuşur susar bizim içimzde hep upte kalır

Umarım gelinlikler istediğiniz gibi olur. en güzel günümüzde bıraksınlar da gelinliğimizin nasıl olacağına biz karar verelim. ben kaçıyorum kızlar. yarın uzun bir gün olacak. ıyi geceler...

canim bende diyorum ya o aski hicbir yere ise yaramiyor alsinda..kalin aski neysede o inceler gereksiz..ama bak birsey daha ögrenmis olduk..demekki düsmesii engelliyomus kaydirigubbakcemile3

perikizi o kadar heyecanlanmışım ki sana yazdıklarımı silindi sanıp tekrar yazmaya çalışmışım :))

bilirim o heyecani..hepsinin güzelligi ve heyecani bambaska:kedi:
tadini cikar canim..olumunekankayizsmile
evdemi olacak nisaniniz?

Kaynanalardan dertliyiz hep. sempatiksalakcinni
Benimki birazda patavatsız. Konuşmalarını anlatsam şok olursunuz. Biz ikinci kez yüzük taktık, nişan gibi bişey yaptık evde işte. Neyse bi zaman sonra ablasına oturmaya gittik. Annemde var tabii, oturuyoruz, çay falan içiyoruz. Kadın başladı muhabbete, "işte geçen hastaneye gittim, tanıdık birini gördüm kızı hemşire, oğlumu (Benim nişanlımı) sordu bekar mı diye, kızım hemşire falan dedi, oğlumu kızına istedi" dedi. Annemin yanında söylüyo bunları. Annem kızdı tabii ama bişey demedi.

Neyse geçen pazar nişana gittik, bunların bi akrabasının karısının erkek kardeşinin nişanı. Bu kızın bi de kız kardeşi var. ışte bana herkesi tanıştırıyolar falan. O kızı gördü annesi, böyle dedi; "oğlumunki geliyo". Hemde benim yanımda ve kendi damadının, o kızın ablasının falan yanında. :1shok: Ben bişey demedim ona, nişanlıma dedim ne oluyo falan diye. Dedi annem saçmalıyo sen ona bakma, dedim benim annem aynısını yapsa ne olurdu falan, sen anneme bakma, cahil kadın işte ne konuştuğunu bilmiyo. Söylediği kızda yakında nişanlanıcak, bunu da biliyo annesi. Neyse sonra köyden bi akrabalarıyla tanıştırıyo beni, aynen böyle; "bu da gelin adayımız". gelinimiz demiyo, gelin adayımız diyo. Gelde kaynananı sev şimdi. Saygıda kusur etmem, ama bu kadar patavatsızlığıda kaldıramam ben. Evlendikten sonra maalesef onlara yakın oturucaz ama mümkün olduğunca uzak durucam. Çünkü aile olarak uyuşmuyoruz, onlarda, bizde bunun farkındayız.

Sende benim gibi yap canım, bizde erkek gelinliği görmez de. sempatiksalakcinni

delicious_77 canm inşallah herşey istediğinn gibi olurropuyorumnanaktan
yaa işte erkek bakış açısıı kaydirigubbakcemile3 ilk tek kalın askılı olanları gösteriyodu dio iste bunun gibi 2 askılı olcak ya bn straplez istiyorum işte tülden askılılar ince askıya göre daha hoş duruyo gibi bi gezim moda evlerini yakasını nasıl yaptıcağıma karar veririm belki zor olsada askısz olmasına ikna ederimm zor amakaydirigubbakcemile3

Kızlar ben geldimmmm üzgün bir şekildeeeeee:gitme: Düğün güzeldi ama bende moral olmayınca hiç bir tat alamadım haliyle evt kızlar resmimi koymuştum kimse yoktu kaldırdım şimdi tekrar koyuyorum gerçi güzel olmuşum olmamış bişey ifade etmiyorda... Nişanlım ( gerçi artık nişanlım değil ama başka türlü anlamazsınız) düğünün sonuna doğru geldi uğradı gitti kapkara olmuş ayrıyız ya tatil yapıyor geizyor kafasına göre... Kızlar hiç iyi değilim bitiyor sanırım ama ne olursa olsun hayırlısını diliyorum yinedemafoldumben :gitme:

Son düzenleme:

canımm sen takma kafanaa acaipp saçma yani gelin adayımız bu ne demek yaa gelinimm diyee tanıtsanaa bence her zaman arada mesafe olması ilişki için ii olurr
benn heycanlanmasını istiyorumm düğün gününü beklesin meraklansn

canımm çokk güzell olmuşsunnopuyorumnanaktan
inşallahh düzelir aranız sıkma canını allahtan herşeyin hayırlısı hepimiz içinn
25.09.2010 yazıyo o tarih evlilik tarihinizmi?

Çok güzelsin canım.opuyorumnanaktan,
Erkekler böyleler canım. Sende biliyosun, bende biliyorum yaşadıklarımızdan dolayı, sen ne kadar uzaklaşırsan o o kadar yakınlaşır. Hemen olmaz bu, zaman gerekli bunun olması için. Sen şimdilik kendi hayatını düşün, bırak zaman herşeyi göstersin. Evlenmek için bazı girişimleriniz olmuş, o yüzden çok uzayacağını sanmıyorum. Sen kendini üzme, çünkü sen üzüldüğünde nişanlın da üzülmüyor. Kendini yıpratırsın sadece, o henüz farkına varamadı işin ciddiyetinin. Sıkma canını, herşeyin hayırlısı de. olumunekankayizsmile

Takmıyorum canım, 6 yıldır tanıyorum artık alıştım patavatsızlıklarına. sempatiksalakcinni
Öyle yap işte, heyecanlansın düğün günü görsün, gözleri kamaşsın. opuyorumnanaktan

canımm çokk güzell olmuşsunnopuyorumnanaktan
inşallahh düzelir aranız sıkma canını allahtan herşeyin hayırlısı hepimiz içinn
25.09.2010 yazıyo o tarih evlilik tarihinizmi?

Teşekkür ederim cnm ama dediğim gibi bi işe yaramıyor işte Hep öyle dua ediyorum zaten hayırlısını istiyorum artık Allah'a havale ettim... Evt düğün salonumuzu tutmuştuk ama ayrıldık 6 gündür ayrıydık bugünde göz göze bile gelmedik uğradı gitti zaten ben üzülmiycem o üzülsün diyorum ama elimden gelmiyor 10 senemi verdim şurda düğüne ne kalmıştı :gitme:

Soulmatecim gercekten patavatsizmis yani..alsanaalsanasmile
benimkindede var o bazen..nisanlima söyleyince ayni laflari bende duyuyorum..bakma sen ona..cahil o fln filan..yerine gelince cahil..yeri gelincede herseyi biliyo ama :tomato:

aman canim sakin saygida kusur etme..bu bizim en büyük hatamiz olur..ne olursa olsun ben hep iyi davranmaya calisiyorum nisanlimin hatrina..saygisizlik yapsam suclu duruma düscem biliyorum
kardesimin bir kaynanasi varki..-->kötükedihüso
ama canim benim cekti onu bugüne kadar..uzaktan ev tuttu..simdi 3 haftadir evli allahdan artik pek bisey yapamiyo..ama inan kaynanan onun yaninda melek kalir aklinialirimsmile

emelcim bak kalin askiyi düsün derim..hangi modeli sectin bilmiyorum ama bence hos duruyobayanssulusmile

cigdemcim hosgeldiiiin..valla herkez yana döne resmini aradi ama bulamadi..
coook güzel olmussun maasallah..zaten güzel hatunsun bide hazirlanina afet olmussun sekerim bayanssulusmile
keske daha güzel haberler alabilseydik..sIkma canini..hayirlisi olur insallah..erkek gururu iste..heleki o inatlari yokmu..
canim bence oda kendini özlettirmeye calisiyo..klasik bir taktik..uzak durayimda anlasin degerimi gibilerinden..
yani spulmatinde dedigi gibi evlilige adimlari atmissiniz..bencede bu durum en kisa zamanda tatliya bagalancak )
peki aileler ne diyor bu duruma?

Son düzenleme:
canım daha model seçmedim kafamda oturmadı internetten ara ara bakıyorum temmuzn son haftası flan 2 arkadaşım var onlarla bakıcaz nişanlımla gidince çok sıkılıyo fazlada yardımcı olmuyo ondn arkadaşlarmla gidicem modeli oturtiyim kafamda onu göre bişeler düşüncem artk

anladim canim..insallah istedigiiz gibi birsey bulabiliriza.s.
bende daha krara vermedim..ama arkdaslarin dedigi gibi,denemeden hicbirsey belli olmuyo deneyip bakmak lazim boshayallersmile

Canım benim çok teşekkür ediyorum güzel sözlerin için bunları söylemesi gereken bilmiyor görmüyor mafoldumben Şu durumda ne özletmesi hiç bir hazırlığımız yok kavga etmekten bu saatten sonra nasıl olucakki hangi birine yetişilcek... Beyfeendinin umrunda değil dükkan açıldı bana çok borç olmuycak masraf yapmıycaz dedi bugün duyuyorum arkdaşından 35 40 milyar masraf yapılmış nasıl düğün yapıcak acaba.. Annemde şuan bu durumdan tepkili hala bu saatten sonra düğün yapamyı mı düşünüyorsun kızım nasıl altından kalkıcaksınız dedi. Bilemiyorum kızlar anlatamıycağım anlıyamıyacağınız kadar kötüyüm 6 gün hiç ağlamadım şimdide susmuyorum çok kötü bi çıkmazdayım ve dua etmekten başka çarem yok :gitme::gitme::gitme::gitme:

yaa canim benim yapma böle..anliyorum snei 10 seneni vermissin..benim 6 yil oldu..kolay gecmiyo bu yillar..bir sürü emek..ama hemen bitti gözüyle bakma..oratada resmiyet var..nisan var vs..yani birde oda 10 yili silip atamazki..
inan bana o is meselesinide seni düsünerekten yapti..rahat ederiz gibilerinden..ama borcu düsünemedi tabii..
ah bu erkekler böle dik kafali ve kit beyinli alsanaalsanasmile

canim yetisir mi diye sakiiiin takma..helebi durum düzelsin hersey yetisir..yani 100% yetismese bile evin ufak tefek eksikleri evlendikden sonrada alinir..yani eksiksiz evlenilecek diye bir kanun yok..
dügün, gelinlik vs. hepsi olur biter..önemli olan sizin bir oturup konusmaniz

burayı yeni buldum ben de eylül geliniyim herkese merhabalar

coook sevindim hemserimi buldum hosgeldin tuyacım aramıza benım de düğünüm 2 ekimde senin nerede olacak ve denizlide mi oturacaksın tanısalım biraz gelkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

İçi yanar ama silip atar yani çünkü o inat ben ondan inadım...Dedim ona ama düğün üstü yapma çok masraf yapıcaskın altından kalkamayız diye düğünü 2miz yapıyoruz çünkü onun babası yok kendi çalışıp kendi yapıyor herşeyini ve şimdi bir sürü borç açtı gereksizdi bence çünkü öbür dükkanıda gayet iyiydi...Çok üzgünüm şuan ama bitmesine çok üzülürüm tabiyki ama eğer hayırlı değilse yani yarın öbür gün hep ağlıycaksam şimdi babamın evinde ağlıyım senağlama Hiç kafasına takıyormuş bu durumu umursuyormuş gibi durmuyor ayrıca Bu belirsizlik sessizlik ne zamana kadar devam edicek bilmiyorum sabırla bekliyorum son noktayı kim koyucak diyebenneyaptımki

ya bitane de bnm kardeşimde var oyle ayy allahıma sukr bnm kaynanam kendı evlencek gbı heyecanlı sımdıden napsakk ne etsekk derdınde ...Bir de zevkli gelinlik bakmayada bırlıkte gittik fikir verdi uzel bır model begendık kısmetse bırlıkte gıdıp modelı dıktırcez ıns agustos basında kızlarr maaşallaahh 41 kere annemden farksız desemm yeri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…