2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

eklemeye çalıştım olmadı yine canım o siteden resim ekleyemiyorum.Nyse hayırlı olsuuunnn ::)))

canım hayırlı olsun allh güle güle kulanmayı nasip etsin inşallh bi<zde nişanlımla 2gündür mobilya bakıyoruz daha karar veremedik:uhm:

inşallh güzel geçer canım bende aydınlı olarak kuşadası güzel yer havadada hiç tereddüt etmeyin kızlar inn ekimin ortalarına kadar çok rahat denize giriliyor hatda sıcaga alışık değilseniz bunalabilirsiniz bile suan neredeyse 40 derece dişarı çıkamıyoruz kafamçokkarıştı

canım hayırlı olsun allh güle güle kulanmayı nasip etsin inşallh bi<zde nişanlımla 2gündür mobilya bakıyoruz daha karar veremedik:uhm:

tşk ederim tatlım amin inşallah mobilya işi zor uğraştırıyor insanı baya:))
bu arada aslıhasancım hoşgeldin sende:))

evt bencede hava konusunda tereddüt etmiyorum bende güzel olacağını düşünüyorum aşırı sıcaklardansa ılık bir havayı tercih ederim ben:))

sorma canım yaa 2günde maf olduk birde bizim buralar çok sıcak bunaltıyor ama mecburen dolaşmak zorundayız çok şükür 2tane mobilyacı kaldı artık inşallh önümüzdeki hafta alırız 3 _4 haftada teslim ediliyormuş bi aksilik çıkacak diye çok korkuyorumeyvahedigeldismile

evt bencede hava konusunda tereddüt etmiyorum bende güzel olacağını düşünüyorum aşırı sıcaklardansa ılık bir havayı tercih ederim ben:))

aynann canım yeterince burda sıcaklarla boguşuyoruz balayımızda olsun rahat bi nefes alalım ama dimi bizde marmarise gidicez nişanlım iznine uzatabilirsede bodrumada geçicez kuşadasından bıktıkdasositososito

günaydın canım düğün tarihin belli oldumu artık negüzel hepimiz sonbahar gelini olucaz inşallh herşey gönlümüze göre olur

merhaba canım... nasılsın... hayır tatlım henüz düğün salonuna kapora vermedik ama nişanlımın arkadaşının babasının yeri olduğu için ismimizi yazdırdık eğer olurda o gün için başka müşteri gelirse adam bizi arayıp haber verecek bize sormadan günü vermeyecek başkasına.işte bizimde tam anlamıyla tutamamamızın nedeni malesefki kiracımız...adamın kontratına daha çok var ama kendisi söyledi çıkıcam diye hala çıkamadı kaç aydır.kayınpederimde en son konştuğunda abi şu okullar kapansın temmuz başı çıkıcam demiş bakıcaz bakalım inş çıkar her gece dua ediyorum ya içimi sıkıntı basıyo o adamın yüzünden hiç bişe yapamıoruz elimiz kolumuz bağlandı daha şimdiden ekim ayına yer yok salonlarda..o salonda çok güzel kaçırmak istemiyorum
09.10.2010 cumartesi akşamına isim yazdırdık işte..şimdi dua ediom düğün salonundan aramasınlar o gün bize kalsın bizim nasibimiz olsun diye

çok teşekkür ederim canım hoşbulduk nasılsın

ya evt biz onu 1.5 ay önce hallettik çok sıcaklara kalmadan baya dolaştık ama şimdi alırsanız sorun çıkmaz tatlım ancak temmuz sonuna doğru gelir oda normal zaten sonrada ev yerleştirmek kalır geriye:smiley-cool:

valla işlerle ugrasırken çok çabuk geçiyor zamn birde şimdi nişanlım aradı küçük bi operasyon geçirmek zorundaymış 1ay evden çıkamıcakmiş işyerindende 1.5 rapor almış ne yapıcaz yaa bu kadarda aksilik olurmu yaa mafoldumben

tşk ederim tatlım inşallah istedğin gibi olur yani o günde biraz riskli ama adama dediyse çıkar heralde sıkıştırın sizde sık sık arayınadamı rahatsız olup çıkar belki hemen:))

geçmiş olsun tatlım ya sıkma canını sende iyi düşün iyi olsun derler:))yapılır herşey biraz ters zamanda olmuş sadece ama sen üzülme :teselli:

ben de ekim gelini olcam inşallah 2 ekime salondan yer ayırttık 26 eylül istiyodum aslnda ama o gün kpss oldugu için 25nde hiç biyerde kına gecesi yapmaya izin vermiyolar biz de ekime aldık artık günü

Geçmiş olsun canım,
halledersiniz, herşey yetişir, sıkma canını

Yeni gelenler hoşgelmiş a.s.
Düğün tarihi belli olanlara da hayırlı olsun a.s.

inşallah canım yaaa eyvahedigeldismile

tşk ederim tatlım inşallah istedğin gibi olur yani o günde biraz riskli ama adama dediyse çıkar heralde sıkıştırın sizde sık sık arayınadamı rahatsız olup çıkar belki hemen:))

canım olmuyoki işte ben sıkıştırıp edemem sonuçta ne bilim ben ya off adamın 2011 ocak ayına kdr kontratı var normalde çıkmadıktan sonra çıkmaz

ben de ekim gelini olcam inşallah 2 ekime salondan yer ayırttık 26 eylül istiyodum aslnda ama o gün kpss oldugu için 25nde hiç biyerde kına gecesi yapmaya izin vermiyolar biz de ekime aldık artık günü

olsun cnm geç olsun güç olmasın 1 hafta farketmiş sadece bişi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…