o zaman bunu ona dile getir..Bi de en son care arayip agliyorum o da ise yariyo..Surekli olmaz tabiki..Ne fenayim di mi...sempatiksalakcinni
o zaman bunu ona dile getir..Bi de en son care arayip agliyorum o da ise yariyo..Surekli olmaz tabiki..Ne fenayim di mi...sempatiksalakcinni
zuzucum her sey duzelir merak etme cnm..Sakinlesince pisman olur..
he valla jeanim napiim taktik ustune taktik kullanir oldum..missim itiraflardasın :1hug:
hayirlisi olsun guzelim ya ama sunu unutma insanlar fazla degismiyor,onu gercekten seviyosan bu sekilde kabullenmelisin ya da sen degismelisin..zaten çok pişman günlerdir özür dileyip duruyo ama bilmiyorum hala anlaşamadığımız konular var bilmiyorum kafm karışık kırgınım onla konuşmak bile gelmiyo içimden
ne o jean bize slm yokmu zilli
slm cnm sana da..slm şeker gelinler,
he valla jeanim napiim taktik ustune taktik kullanir oldum..
hayirlisi olsun guzelim ya ama sunu unutma insanlar fazla degismiyor,onu gercekten seviyosan bu sekilde kabullenmelisin ya da sen degismelisin..
canım toptan selam vermişitim ben hakkında hayırlısı canım emin değilsen acele etme tabii ama beğenmediğin davranışlarını ona da iyi bir dille anlat halletmediğiniz sorun kalmasın canım yerimseniben
he valla jeanim napiim taktik ustune taktik kullanir oldum..
valla canım seni çok iyi anlıyorum ,düğünü tek başına yapmanız ayrı bir sorun zaten Allah kolaylık versin canımcım
hayirlisi olsun guzelim ya ama sunu unutma insanlar fazla degismiyor,onu gercekten seviyosan bu sekilde kabullenmelisin ya da sen degismelisin..
slm cnm sana da..
Ben de yavastan kacar kizlar,buzdolabini temizliycem gibi..opuldunuz..opuyorumnanaktan
guzelim degismekten kastim su:ya miss ben niye değişeyim dinlemeyen o anlamayan o anlayıp dinlemeden fevri hareket edip ağır konuşan kendi ben niye değişeyimki
rüzgar hoşgeldin
banane ben özel slm istiyorum senden:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?