2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

missim itiraflardasın :1hug:
he valla jeanim napiim taktik ustune taktik kullanir oldum..

zaten çok pişman günlerdir özür dileyip duruyo ama bilmiyorum hala anlaşamadığımız konular var bilmiyorum kafm karışık kırgınım onla konuşmak bile gelmiyo içimden
hayirlisi olsun guzelim ya ama sunu unutma insanlar fazla degismiyor,onu gercekten seviyosan bu sekilde kabullenmelisin ya da sen degismelisin..

ya miss ben niye değişeyim dinlemeyen o anlamayan o anlayıp dinlemeden fevri hareket edip ağır konuşan kendi ben niye değişeyimki

he valla jeanim napiim taktik ustune taktik kullanir oldum..

hayirlisi olsun guzelim ya ama sunu unutma insanlar fazla degismiyor,onu gercekten seviyosan bu sekilde kabullenmelisin ya da sen degismelisin..

Gerçekten ne kadar zorlarsanız zorlayın huylu huyundan vazgeçmez derler ya aynen öyle :1closedeyes:

canım toptan selam vermişitim ben hakkında hayırlısı canım emin değilsen acele etme tabii ama beğenmediğin davranışlarını ona da iyi bir dille anlat halletmediğiniz sorun kalmasın canım yerimseniben

banane ben özel slm istiyorum senden:icecream:

alkisalkisalkis çok çok çok doğru olumunekankayizsmile

ya miss ben niye değişeyim dinlemeyen o anlamayan o anlayıp dinlemeden fevri hareket edip ağır konuşan kendi ben niye değişeyimki
guzelim degismekten kastim su:
takmayacaksin yaptiklarini,genis olacaksin..
Ya da cok anlayisli davrancaksin hep suyuna gideceksin eger sinirli ise..

oh valla ne ala huyuna gidicekmişim ben yeterince huyuna gittikçe saçma sapan hareketler yapıyo yaaa 31 yaşındayım çekemem bu kadarını valla söledim bu sabahta kendine çeki düzen ver diye

Bazılarımızın evi dizilmiş ,darısı geri kalanlara inşallahh ..Benim de yapılcak pek bişeyım kalmadı ..Bugünlerde ufak tefek mutfak eşyalarını tamamlamaya çalışıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…