dilşad cım bayıldım kına yerine.süpermiş.
meltem cim iş görüşmesi ne oldu merak ettim?
bu arada kızlar gelinlik albümü yaptım baksanızaaaaaaaaaa
ama şey ufak tefek değşiklikler olacak.yaka daha bi V şeklinde gelecek.drapelerin bittiği yere taş eklenecek.öle düşünün yani.o fotolarda yaka makasala kesilmiş hali de
ozzyy bzim gelinlikler etek yaka baya benzer olacak canım:))
ben beğendim gelinliğini
yaka açıklığı falan gayet güzel
senin kollar hafif kayık gibi gelio benimkide askı şekline olacak neredeyse en belirgin fark bu
çok da yakışmış sana canım
çok sağol mavicim pericimmmmmmmm mutlu ooldumozzycim çok güzel çok yakışmış taşlarla çok güzel olucak benim aysirada beğendim model de buna benziyoo ayy çok yakışmış canım :))
ozzy arakadaşım deilsin arkadaşım olurmusun?
yaa kızlar ben sizin burda olduğunuzu görmüyorumm konuyu okuyan sadece benn :)) yaa bi problem mi var
o senin şirinliğim şekerimozzym çok güsel olmuşsun çok yakışmış maşş.
özellikle bel kısmı süer tatlım sende çok şirinsin haaaaa
hayırlısı olsun cnm.vardır bi hayır.ekledim bileee bu aradaozzyy canım iş görüşmesi tam bi fiyasko ile sonuçlandı... yolda adamı aradım işyerini tam adresini almak için ki o da tarif etti nese zar zor bulduk ta adam işyerinin adını saklıyor gibi geldi çünkü koskaca diyaliz merkeziymiş adam no söylüyor felan sonra bi baktık adam yok dışardaymış görüşmesi varmış dedim sağolun ben almayım bekleyemem dedim çıktım...
bu arada beni de arkadaşın olarak eklermisin... gelinliğini görmek istiyorum...
evet lepicim dağınık topuz düşünüyorum ztn.bu gelinliğe açık saç olmaz çünkümamin canım inşallah
askılı modellerde göğüs açıklığını ayarlamak önemli oluo
sende gayette güzel ayarlanmış
bel göğüs çok güzel oturmuş
buaarda ölesine yapmışsındır o opuzu ama o saç modeli de çok güzel olmuş bence öyle bişey düşünebilirsin:)
ozzzy canım çok güzel gözüküyorsun bu haliyle bile, taşlar falan eklensin tadından yenmezz :))
hepimizin gelinlikleri çok güzel olur inş.. :))
28 Ağustos 3. provam var :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?