2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

canımcım ya gerçekten bazen böle ottan sebeplerle oluyor gerginlik.ama kendine de yazık ediiyor ya sağlığı bozulur Allah korusun.para ne için kazanlıyor biraz da keyif yapmak için
inanir misin yasindan biraz daha buyuk gosteriyor cok yipraniyo cunku ve o da farkinda ilerde acisinin ondan cikabilecegini biliyo..

ne iş yapıyor? ne kadar yoğun çalışıyor yaa.. sen canını sıkma biz de aynıyız daha önceden böle sorunlarımız hiç yoktu. evlilik yaklaştıkça daha çok birbirimize düşer olduk. :gitme:

cnm bilgisayar işi ile ugrasiyo..Kendi iş yeri var..Bu telasta bi de gitti dukkan aldi,onu tasiyodu 1 haftadir..Ben de kizdim niye simdi aldin o zaman,biraz daha bekleyemez miydin..Oyle diyince hepten atti sarteller bunun..

bu arada felaket gozlerim kaşınıyo ya bi de kizardi haberlerde dinlemiştim salgın var die..Bana da mi bulasti ne..

ya düğün üstü olur böle şeyler misscim takma kafaya bitanem

yok cnm ya fazla takmiyorum aslinda..Aksam o gitti,oturdum hali baktim dusun yani..zemuszemus cok fazla uzuldugumu soyleyemiycem..:dance:Ben istanbula gidiyorum die sevinmistir simdi o var ya,oh ne guzel calisabilcem die..

ay misss kırmızı göz hastalığı geçen haberlerde verdiler kaç ark aynısı oldu gözleri şişti hemen dr git ilerde ciddi rahatsızlıklara yol açabiliyorömuş ihmal etme evet salgın var

cnm bilgisayar işi ile ugrasiyo..Kendi iş yeri var..Bu telasta bi de gitti dukkan aldi,onu tasiyodu 1 haftadir..Ben de kizdim niye simdi aldin o zaman,biraz daha bekleyemez miydin..Oyle diyince hepten atti sarteller bunun..

Ben de bilişim sektöründeyim. çok zor bir iş gerçekten. sadece kendi dükkanı olması değil bir yerde de çalışsa sonuç aynı olacaktır. gece bile çağırılıyorsun (ben bayan olmama rağmen çeğrılıyordum.) baktım evlenince bu şekilde yürümes iş değiştirdim yine bilgi işlem departmanındayım ama biraz daha rahatım. çok fazla üstüne gitme dicem ama bu seferde kendinden taviz vereceksin en iyisi biraz sabretmen galiba. dediği süre bir geçsin bakalım.

tskler canim..ya aslinda böyle de cok stresli meltemcim..ayri bir kosturmaca..fazla büyütmek istemiyosun ama yinede alip basini gidiyo olaylar ve kosturuyorsun bir sürü..

selam kıızlar geçmişe dönemedim

alınan ciciler vardır hayırlı olsuuunnn opuyorumnanaktan

biz bugunlerde davetiyeyle uğraşıyoruz..

Sözleri :
Leyla ile Mecnun’u görmemiş,
Kerem ile Aslı’yı duymamış,
Ferhat ile Şirin’i bilmiyor olabilirsiniz.
Titanik’i de seyretmediyseniz,
Bu fırsatı sakın kaçırmayın.
Bu büyük aşkın düğün gecesinde,
Bizleri onurlandırmanız dileğiyle.

nasıl

ay misss kırmızı göz hastalığı geçen haberlerde verdiler kaç ark aynısı oldu gözleri şişti hemen dr git ilerde ciddi rahatsızlıklara yol açabiliyorömuş ihmal etme evet salgın var
hadi yaa,napiim yarin gidiym olmazsa yaw nerden kaptim bunu ben..Hep evdeyim halbuki..Bi dugune gittim orda mi kaptim acaba..
bakalim cnm tamam vericem sure de dugun onumuzdeki ay,onu da ihmal etmemesi lzm..daha ev yok ortada ya..

evet canım açık ortamlarda kapma riskin çok yüksek valla bence git hemen önlemini al ALLAH korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…