2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

önemli olan nişanlın canım onu geçmiyorsan sorun yok yerimseniben

Günaydın tatlımmm.

Platform zaten rahat oluyor canım, ben de platform düşünüyorum.

günaydın kızlar.

İyiyim canımcım sen nasılsın? Aldıklarını güle güle kullan bu arada perim.

ben bugün dünden daha iyim hannecim teşekür ederim gönlümden geçen aldığım çay makinasında sizi çay demlemek ama uzaksınız bana :))

jean teşekür ederim hanneye yaptığım teklif sizede geçerli buradaki tüm gelinciklerime :))

tatlım ozaman bunu giy ayağın ağrısada değiştirme nasılsa bikaç saat sonra giymiceksin içinde kalmasın

a.s. teşekkürler canım benim ,yuvanda demlersin artık

İçmiş kadar olduk canımcım sağ olasın:).

kızlar hostes öğrencim bana business classa verdikleri seyehat çantasından hediye etti çok sevindimm zemuszemus bendeki gelişme de bu naniknanik

günaydın kızlarrr :))
dilşad davetiyen ayakkabın ve gelinliğin çok güzel canım :))
perikızı gelinlik çok hoş bitince bide senin üstünde görelim tatlım:))
bua arda dün bişeler aldım :)

maviperim cok tesekkür ederim tatlim..tamam bitsin eklerim en kisa zamanda..opuyorumnanaktan
kızlar merhabalar;

benim gelinliğim de bu. Sizce nasıl çok mu sade ya da çok bilindik bir model mi?

canim bence cok güzel..cokta sade degil..zarif bir model tatlim..ben begendim
taslar fln okadarda sade durmuyo..sizin gelinlikleri görünce asil benimki cok sade geliyo gözüme

kızlar yaaa aklıma ne takıldı bir sürü gelinlik modeli var şu daha evvel karar verdiğim gelinliği değiştirsem mi ki... acaba diktirsem 1 aylık sürede dikerler mi...

Offf kafam karıştı aslında giydiğimde güzel de ne bilim...

adaşım günaydın
nasıl gidiyo hazırlıklar enişte de burada?

pericim aldıkların hayırlı olsunnnnnnnnnnn

jean güle güle kullan çantanı

aman sakın kafanı karıştırma bence meltemcim.hatırlayamadım senin gelinliğini ama sen beğenmişssinki o olmuş,ha 1 ayda tbi dikerler isteseler 3 günde de dikerler ama ben olsam değiştirmezdim belki ufak tefek değişiklikler o kdr.

tabii canım değiştirme gerek yok zaten platformmuş çok rahat edersin hemde kocişe yakın boyda olursun anlını daha rahat öper kaydirigubbakcemile5

oo o yanından hiç düşünmedim konuyu daha mı yüksek alsam yoksaaaa bi yanaktan bi dudaktan bi gıdıktann

adaşım günaydın
nasıl gidiyo hazırlıklar enişte de burada?

pericim aldıkların hayırlı olsunnnnnnnnnnn

jean güle güle kullan çantanı

Günaydın tatlım, ya halı-perde olayında tıkandık. En zoru bu kısımmış halbukimafoldumben Halletmeye çalışıyoruz canımcım,ama perde çok masraflı ya. Bir oda için kıytırık tül ve bildiğin krem güneşliğe 864 dedi ya. Ki bunda kapak falan da yok.
Kızlar siz halı için nasıl ölçü aldınız bu arada?

tatlım sağol... ben daha evvel denemiştim ama dikilmeyecek y.dışından getiriyorlarmış o yüzden ufak tefek değişiklikler yapabiliyorlar... Acabalarım oluyor bu yüzden... bi daha denemekte fayda var kesinlikle...

Hanne canım bizde h.sonu verdik perde siparişimizi evet fiyatlar epey bi uçmuş durumda... İlk fiyat aldığımız yere yaptırıyoruz kii adam salona oturma odasına fon yapıyor diğerleri yapmadığı halde onun iki katı fiyat verdiler...

Salona kruvaze store ve fon
Oturma odasına katlamalı store ve fon
Yatak odasına kruva store
Mutfak ip perde ve cam balkon için store
Çocuk odasına sadece store hepsini 2.500 tlye yapıyor

hıı bi de yatak odasının store kısmı blackout dediği güneşi geçirmeyenden olsun istedik o yüzden 100 tl daha fiyat farkı çıkardı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…