yaa çeyiz götürmekten bahsetmişsiniz ben çeyiz sermeyi istemediğimden hepsini koliledik ölece duruyor evde... vee biz bütün hepsini bir ritual şeklinde değilde fırsat buldukça götürelim diyoruz acaba olmaz mı kii???
illa herkesin ne alınmış ne yapılmış diye göremesimi gerekecek...
Günaydın canım. Ben de senin gibi düşünüyorum. bir tören olarak değil de ara ara götürüp yerleştirmek benim için daha uygun olacak. Zaten öyle çeyizlerimi de sermeyecem direk dolaplara yerleştirecem.Görmek isteyen olursa gelir bakar.
Komşularım çok meraklılar. Hepsi de emekil olmuş insanlar.dün kayınvalidem anlatıyor eve bir usta geldi mi hemen bize ustayla onlar da geliyorlarmış. Bugün anneler eve temizliğe gittiler. İşten fısat bulabilirsem öğleden sonra ben de katılmak istiyorum onlara. Bugün bir de tabaklarımı aldığım yeri arıyorum direk evime getirecekler tabaklarımı. Yarın beyaz eşyalar bağlanıyor. Haftaya da mobilyalar geliyor =)) akşama fotografcıyla randevulaştık hem fiyat konusunu görüşecez hem de çalışmlarına bakacaz. Umarım anlaşabiliriz :SS
günaydın mavi peri nasılsın canım...
O meraklı komşulardan nefret eder oldum ben... Bizde c.tesi temizlik yaptık tam mutfak ve antreyi yıkadık kurumadı daha bi baktık kapıdan sesleniyorlar naptınız diye sağolsun k.validem de girin girin dedi (gereksiz yere) heryer ayak izi oldum ablamda onların peşinden tekrar yer siliyor bırak yaa dedim artık... Bunaltıyorlar...
seninde ustalar bitirmiş demekki bizde usta işi pek kalmadı da mutfak dolabı p.tesi geldi üst kısmında sorun varmış geri gitti tam otutturalım diyoruz bi terslik çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?