2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

2 ay önceyi öneriyorlar doktorlar ama 1 ay önce de olabilir diyorlar.ama senin gecikmiş en erken adet döneminin ilk gününde başlasan 1 kutu bile bitmemiş olacak sanırım.bir dr a da danış istersen

merhaba kizlar ben antalya'ya dondum sonunda..Birazdan yeni okuluma gidip basliycam, bi de bugun ev bakicaz esimle eger musait olursa..Bu arada hakkaten yumusak olmuycan bunlara,pusmuş biraz benimki ben uste cikinca..Umarim sert olmaya dayanabilirim,zira yelkenleri indiriveriyorum hemen..kaydirigubbakcemile3
korunma icin evet kizlar 2 kutu bitirirsenz daha iyi koruma saglar diye soylemisti dr. bana..1 kutu bitince hamile kalma ihtimaliniz var demisti bana..
gerci ben bayaga once baslamistim 3 kutu bitti bilem benim..Yine erkenciyim,uyuyamiyorum bi turlu ya..benneyaptımki

kolay gelsin canım
cazgırlığı elden bırakma bugün tutun şu evi
ben de dün akşam benmkinin annesi yemeğe çağırdı oraya gittim çektim nişanlımı odasına sarıldım yattım omzuna başladım konuşmaya :) baya etkili oldu pamuk gibi yaptım benmkini :)))))

günaydın kızlar...
gunaydin cnm,meltemcim sen miydin pazartesi dogum kontrol hapini birakan..

insallah cnm ya begenirsek bisiler tutmayi istiyorum...iyi yapmissin cnm seninkine yumusak olmak yaramis o zaman..kaydirigubbakcemile3

miss canım ben d.kontrol hapını bırakmadım da p.tesi 1.kutu bitmiş oldu şimdi 7 günlük aradayım ama hala adet olmadım... ne zaman olacaksa... gerçi 2. kutuya adetliykende başlanıyormuş...

miss canım ben d.kontrol hapını bırakmadım da p.tesi 1.kutu bitmiş oldu şimdi 7 günlük aradayım ama hala adet olmadım... ne zaman olacaksa... gerçi 2. kutuya adetliykende başlanıyormuş...

hah tamam ara verdin dicektim..Ben de pzartesi bitirdim cnm bi kutuyu bugun oldum,4 gun sonra oluyorum ben genelde hep..Simdi dugunu hesapliycam..

gunaydin cnm..

sana da gunaydin tatlicim...Nerelerdesin bakiim,naptin halledebildin mi islerini hannecim..

Canımcım birkaç gündür evde yoktum arkadaşta,ablamda falan kaldım. O yüzden gelemedim pek. Halı ve perde bakıyoruz hala. Halı kolay da perdeye karar veremiyoruz bakalım tatlıcım ne olacak.

ben kactim kizlar,esim gelmek uzere..opuldunuz..

Kolay gelsin canım, öpüldün.

kızlar dün davetiyeciye gittik. Kataloglara baktık. Bikaç tane seçtik . Bir de kendi çizdiğimizi gösterelim dedik. Özel tasarımları basıyor musunuz dedik. Evet ama o biraz uzun sürüyor. Renkli baskılarda CMYK olarak basıldığı için 4 kez baskıya giriyor kurutması filan baya zaman alıyor o yüzden daha pahalıya geliyor dediler. Biz çok fazla yanaşmıyoruz dediler. Sonra resmini gösterdik. Nasıl olduysa basmayı kabul ettiler. Veee pazar gününe de teslim ediyorlar =)) Öne çektiler yani. Çok hoşlarına gitti. Davetiyemizi daha sonra onlar da kullanmak için izin istediler =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…