[/url][/IMG]
ya cnm yalan olmasın bi indirim bişi yaptı ama 300tane 300 civarıydı sanıırm canım.diyorum ya bence pahalı oldu
Bence normal olmuş canım. kozadan seçseydik çoook uçuk oluyordu fiyatlar
jeAn doğum günün kutlu olsun canım. nice mutlu yıllara . 734 te taslağı var orjinalini ekleyemedim. Çünkü numaralarda düzeltme yapmama izin vermiyor proğram. 100 tanesine 75 lira ödüyoruz. 500 taneye 375 lira ödüyoruz. ama kına için de 200 tane kartvizit bastırıyoruz. bir de nikah şekerlerim için teşekkür yazısı da onlardan
teşekkür ederim canım evet seninki çok uygun olmuş bu davetiyelerde en ucuzu en sadesi seçilmeli bence de koza..vs markaya para ödemiş oluyoruz galiba dimi yoksa kağıt aynı kalitede sanırım böyle mi;?
geçmişi okuyordum doğum kontrol hapı konuşulmuş ay nasıl etki ettiğini okuyunca çok tırstım yahu
bravo size valla nasıl cesaret ettiniz tebrikler doğrusu ben zaten düşünmüyordum okuyunca daha fena oldum
o kadar cesaretim yok sanırım use condom :ecrin_bebek: benim sloganım oldu bu :CüvCüv:
almadım canımKızlar evinize shagy halı aldınız mı, almayı düşünüyor musunuz?
Kızlar sağolun. Çok teşekkür ederim. içimi rahatlattınız. Siz beğenince de tamamdır =)))
damla kızacaksın ama sizleride yazan kısımdaki de ayrı yazılacaktı yawww :)
olsun nazar boncuğu olsun.benden bigün önce eglin oluyorsun
edebiyat öğretmeni gibi oldum amaöle ben takılıyrorum bitişik bağlaçlara
nazar boncuğu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?