2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ya cnm yalan olmasın bi indirim bişi yaptı ama 300tane 300 civarıydı sanıırm canım.diyorum ya bence pahalı oldu

teşekkür ederim canım evet seninki çok uygun olmuş bu davetiyelerde en ucuzu en sadesi seçilmeli bence de koza..vs markaya para ödemiş oluyoruz galiba dimi yoksa kağıt aynı kalitede sanırım böyle mi;?

ya orda davetiyerleri görünce elleyince anlıyorsun ucuz olanların gerçeten kağıdı kötüleşiyor.çok da ucuza kaçınca kalitesiz duruyor.ama koza fln gerçekten marka diye o kdr pahalı

teşekkür ederim canım evet seninki çok uygun olmuş bu davetiyelerde en ucuzu en sadesi seçilmeli bence de koza..vs markaya para ödemiş oluyoruz galiba dimi yoksa kağıt aynı kalitede sanırım böyle mi;?

Ksğıtlar değişiyor canım. Dün biz bakarken kozaya çok çok benzeyen başka marka davetiyler de vardı ancak kağıtlarını karşılaştırdığımzda koza kendini belli ediyordu.

kızlar bende kendi yaptığım davetiyeyi gösteriyorumm ve basıldı şuan zarflarını bekliyoruz zemuszemus ve davetiyenin arka tarafında olan çiçekte aşkımın sevgililer gününde aldığı çiçek :kedi: ve kendi yüzüklerimiz onlarda resimde nişan resmimiz nasıl ama beğediniz mi bakem?
[/url][/IMG]

kız okadarda değil yani
hepi topu adetiin kısalıo
en azından ben de öle oldu:)
o da normalmiş evliyken iyidir kısa adet süresi haha:kedi:aklinialirimsmile
Kızlar evinize shagy halı aldınız mı, almayı düşünüyor musunuz?
almadım canım
ama onlar kalite kalite iyisini almazsan başın çok ağrır

Kızlar sağolun. Çok teşekkür ederim. içimi rahatlattınız. Siz beğenince de tamamdır =)))

ben göremedim sayfa numaraları sizinkinden farklı bende:sinifsinif:

damla çoık şeker olmuş
hele o sondaki not...
ben nasıl düşünemedim oınu
tam benlik
çok espirili ve şirin
herşey çok güzel yerini bulmuş
ben beğendim canım

damla kızacaksın ama sizleride yazan kısımdaki de ayrı yazılacaktı yawww :)
olsun nazar boncuğu olsun.benden bigün önce eglin oluyorsun

damla kızacaksın ama sizleride yazan kısımdaki de ayrı yazılacaktı yawww :)
olsun nazar boncuğu olsun.benden bigün önce eglin oluyorsun

o kadarcıktan bişicik olmaz kimse anlamaz yawru :kedi: ayy çok teşekkür ederim valla bende beğenmenize çok sevindim olumunekankayizsmile sağolun :hulya:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…