iyiyiim hannecim sen ne yapın halı perde işini
canım halı tamamsa, perde mobilya ve halıya uygun olacağı için kolay olur nasılsa.
luxxor cum biz bildiğin gibiyiz :)
evinin fotograflarını bekliyoruz şeker
ben geldiiim.. cnm halıların çok güsel güle güle kullan
ya benim o işler bitti ya nası rahatladım.senin de az kaldı rahatlamana :)
Ben de öyle düşünüyorum, ama burda perde tül çok pahalı ya. Sen ne güzel uygun fiyata yaptırmışsın canımmm.canım halı tamamsa, perde mobilya ve halıya uygun olacağı için kolay olur nasılsa.
olumunekankayizsmilekatılıyorum..
Merhaba arkadaşlar günaydın, tam 6 gün olmuş buraya uğrayamayalı, evin son eksikleriyle uğraşalım derken, hiç bakamadım. Nasılsınız ne var ne yok? Papatyacım 4 günün mü kaldı yaa ne güzelyerimseniben düğün olacak mı senin sadece nikah mı?
Biz de kalan halılarımı hallettik nihayet. Ev eve benzedi artık çok şükür. Bulabilirsem resimlerini paylaşırım. Sizler nasılsınız neler yaptınız? Çok özledim hepiniziiolumunekankayizsmile
bu arada balayı işini de hallettik çok şükür, Antalya Belekte Voyage Oteli ayarladık Deluxe oda, ayy görsen rüya gibi ya fotoğraflarından. Kaporasını gönderdik artık kalanını da düğünde takılan altınlardan aşırcaz vallakaydirigubbakcemile3
Çok güzeller canım, güle güle kullanın.
papatyalı halına bayıldım çok güzel güle güle kullan
Ne kadara ayarladınız canımcım? Yeni ayarladınız herhalde.
luxxor canım hayırlı olsun halıların güle güle güle kullan.
tatiliniz de güzel ayarlanmış bol bol eğlen ömrümüz boyunca hiç bir tatilimiz bu kadar özel ve güzel olmayacak bunu düşünerek tadını çıkaralım :)
Teşekkürler kızlar, daha iyisi sizlerin olsunkaydirigubbakcemile5
Hannecim biraz tuzlu oldu ama 5 gece 2500'e indiler en son pazarlıkla. Ama odayı restaurantları filan bi görseniz süper Voyage Belek Golf & Spa Oda Özellikleri ve Tipleri Deluxe oda. Balayı çiftlerine özel uygulamaları da varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?