2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Kızlar ben geldim. :)) Gerçi bu saate kadar kimler kaldı bilmiyorum. Gelinlikçiye gittim, normalde 1,500'e dikerim bunu dedi. Ama annemin arkadaşı olması dolayısı ile 1.000'e dikerim dedi. Anlaştık, yarın tekrar gidicem kumaş vs. seçmek için.

Bu arada herkes birbirini face'te eklemiş bana da gönderirseniz bende eklerim kızlar. :))

hepsi olur bi şekilde telaşa gerek yokhihoyyyt

inşala sakinim şimdilik

hoşgeldin encıl :)))
biz senle sanırım aynı gün evleniyorduk
listeye bakmadım ama 23 ekim diye kalmış aklımda opuyorumnanaktan

bende bakmadım listeye canım ben allah nasip kısmet ederse 10 /10 /2010 evlenecem kısmet ama her şey zemuszemus

iyi akşamlar bu arada online olan eylül ve ekim gelinleri :dance:

Hoşgeldin kanatsız angel:teytey:10.10.2010 için gün ayarladınmı?Nikah ve düğün için?Normal günlerde bile çok zor bulunuyo o gün sıkıntılı biraz??Canını sıkmak için demedim ha bilgin olsun diekaydirigubbakcemile5

hoşbuldum canım :kedi:

öle kararlaştırdı aileler nişanlımda bulurum dedi bakalım olur inşalla gerçekten bunu hiç düşünmemıştım ben hatırlattın için saol yarın bi nişanlımla görüşem ne olur ne olmaz eyvahedigeldismile

tşkr bilgi verdin için opuyorumnanaktan

canım 1500 de iyi fiyatmış, ama 1000 süper..
İstanbulun hangi semtinde bu gelinlikçi bilmiyorumkismile

faceyle ilgili özel mesaj attım sana tatlım :)))

inşala sakinim şimdilik

bende bakmadım listeye canım ben allah nasip kısmet ederse 10 /10 /2010 evlenecem kısmet ama her şey zemuszemus

iyi akşamlar bu arada online olan eylül ve ekim gelinleri :dance:

benim aklımda öyle kalmış sanırım :kedi:
evet canım, kısmet.. inş hiç birimizin önünde bir pürüz çıkmaz :))))

ne gusel yaa, ben daha bakamadim gelinlige ve aklimda ozel bi model de yok bakalim napcas...sen nerden baktin cnm..

canım 1500 de iyi fiyatmış, ama 1000 süper..
İstanbulun hangi semtinde bu gelinlikçi bilmiyorumkismile

faceyle ilgili özel mesaj attım sana tatlım :)))

Cevapladım canım mesajını. :)) Beyoğlunda canım, hemen bizim eve çok yakın. Şanslıyım bu konuda. Annemlerin çok çok eski arkadaşları bunlar, o yüzden yardımcı oluyolar. :)) :teytey:

iyi geceler kizlar yaaa haftasonu nikahim var ve ucuk cikti agzimda..ohaoldumsmile

ne gusel yaa, ben daha bakamadim gelinlige ve aklimda ozel bi model de yok bakalim napcas...sen nerden baktin cnm..

Canım uçuğu anında geçiren bi ilaç var, onu sorsana eczaneye. Biraz pahalı bişey, minicik bi tüp içinde ama çok iyi geliyo. Ben gelinlikçiye gitmeden netten bakmıştım canım, bide gelinlikçide baktım ama kendi bulduklarımı daha çok beğendim. elizi-poem.com bu sitede çok güzel gelinlik modelleri var canım, herkes gözgezdirsin. :)) hihoyyyt

rica ederim canım konuş mutlaka bir an önce hoş önemli deil aslında 10u olmaz 9u olur maksat gönüller bir olsunopuyorumnanaktan ama madem niyet ettiniz hemen yarın harekete geçin derim ben...hayırlısı olsun canım Allah gönlüne göre versinkaydirigubbakcemile5

iyi geceler kizlar yaaa haftasonu nikahim var ve ucuk cikti agzimda..ohaoldumsmile

ayy kıyamaaaam..Canım benim bi çoğumuzun iple çektiği gün senin için gelmş.Sakin ol,Melissa çayı falan iç rahatlatır.Bol bol dua et..Rabbim mutlu etsin canım bir yastıkta kocatsın.Hayırlı olsuna.s...

ayy şansa bak yaa :s
evet soulmatenin de dediği gibi, uçuk ilacı al canım
minik bi tüp Vectavir diye
hemen kurutuyo
Cevapladım canım mesajını. :)) Beyoğlunda canım, hemen bizim eve çok yakın. Şanslıyım bu konuda. Annemlerin çok çok eski arkadaşları bunlar, o yüzden yardımcı oluyolar. :)) :teytey:
uzakmış bana :çok üzgünüm:
resimlerine baktım, canım sen 84 lümüsün..? çok daha küçük görünüyorsun opuyorumnanaktan

Evet canım 84'lüyüm, herkes küçük gösterdiğimi söylüyo senin gibi. kaydirigubbakcemile3 Sen kaçlıydın canım?

Ben de 84 lüyüm.
Seni 22 felan sandım ben, sonra burdaki nickini düşündüm 84 diye?

Cidden feyste gördüğüm kızların hepsi güzel, Aslı yazmıştı önceki sayfalarda
en güzel gelinler bizim topikte olumunekankayizsmile Maşallah hepinize

Valla bende seni benden küçük sandım canım. Sende küçük gösteriyosun, hatta sen benden bi kaç yaş küçüksün sanırım diye yazıcaktım. kaydirigubbakcemile3

ben de geldim ben de güzelim:kedi:

Hoşgeldin canım, burda güzel olmayan kimse yok zaten. kaydirigubbakcemile3

hosbulduk canım nasıl gidiyo kızlar off ben devmlı takip edemiyorum baktım geldim neler konusulmus diye ekşın yok galiba yakınlardakaydirigubbakcemile3

Valla bende seni benden küçük sandım canım. Sende küçük gösteriyosun, hatta sen benden bi kaç yaş küçüksün sanırım diye yazıcaktım. kaydirigubbakcemile3
yok ben yaşımı gösteriyorum, :kedi: teşekkür ederim canım benim :)))

kızlar, ben gidip uyucam sanırım.. iyi geceler size :1hug:

hosbulduk canım nasıl gidiyo kızlar off ben devmlı takip edemiyorum baktım geldim neler konusulmus diye ekşın yok galiba yakınlardakaydirigubbakcemile3

Bazen bende takip etmekten kimseyi bulamıyorum burda. Sayfaların hepsini okuyana kadar herkes gitmiş oluyo. kaydirigubbakcemile3

yok ben yaşımı gösteriyorum, :kedi: teşekkür ederim canım benim :)))

kızlar, ben gidip uyucam sanırım.. iyi geceler size :1hug:

Bana küçük gibi geldin resimlerinde canım. İyi geceler sana, iyi uykular. Görüşürüz yarın. opuyorumnanaktan

var evde bi tane sanirim bahsettigin ilac cnm onu surdum hemen...:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…