- 9 Ağustos 2009
- 5.010
- 2.833
- 773
- 40
ne biliyim esim ticaretle ugrasiyo ya,verdigi sozler varmis onlari yapmasi lzmmis falan ..Ben de gunduzleri halletsin o isleri dedim, o da gunduz baska isleri yapiyo,yogun oluyo tam konsantre olamiyo dedi..geceleri çalışmadı diye kızılır mı yaçalışmasın zaten geceleri.annesi iyliğini düşünüyırsa onu söylesin
ne guzel cnm ya,bosch bakicam ben allah nasip ederse..Onda da kampanya vardir insallah..valla canım benim kaynanada iyi kadın bana aşık ağzımın içine bakıyo ailesi ama yinede lafımı esirgemem:))))))))
canım bak beyaz eşyalar bu arada kampanyada bende kampanyadan aldım 250 tl karım oldu
hayirli olsun cnm..ben de bakicam daha beyaz esyaya..
ya sorma ben de cok merak ediyorum onu ya,kotu bi sey olmamistir insallah..
valla iyi niyetli biri cnm ama esime cok duskun..Gecenlerde birileri esi de yardim eder nilufer'e dediler,makina var bi de oglum bulasik mi yikiycak dedi..Kiyamiyo hic..
bundan sonra ben de oyle yapicam cnm, hı hı diyip bildigimi okuycam..Bi de esimle tartismistik o da calisamamisti,konsantrasyonu bozulmus bizimkinin..O da anlamis,kulaklarinizi cekicem ikinizin de oglum hic calismadi ne zamandir dedi geceleri..
opuyorumnanaktansakın kaybolma bi yerlere zuzu istanbula gelirim seni bulmaya
hanne cim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kız daha eşin askere gitmedimi evlenincemi gidicek askere
anemmmmmmmmmmmm asker yolu mu bekleyeceksin :)
evet kizlar bi de o var,agustosta gidicek seneye nasipse..İnsallah kisa donem cikar..
valla bizde bosch bakıyoduk ama bunada çok iyi dediler bakalım
valla daha benimkide gitmedi diyorum git gel öle nişan yapalım o diyo ben askere gitmeden istiyorum diyo dün bide bunun yüzünden atıştık:)))))
hakkaten gri esya denilebilir hanne'mopuyorumnanaktan..Tuttugumuz evde ankastre koymak icin yer var,davlumbaz vardi zaten firin alirim artik die dusundum tatlicim..Miss'im ne marka alacaksın beyaz eşyaları yoksa gri eşya mı demeliyim :)
İnşallah her şey yolundadır, çiğdem adına.
Ya çok çok düşkün kayınvalideleri anlayamıyorum, hele bunu kıskançlık safhasına getirenler de var. Gelinden kıskananlar var oğlunu. Ne kadar saçma ya.
cnm uzak dedigi de yurume mesafesi 15 dk..Konuklar ha bizim eve gelmis,ha kina gecesi mekanina..Bizim eve 5 dk..Ulasim yeri aslinda cok iyi..
cnm evi yakin istiyodu,hani iste bize gelirsiniz yemege cok fazla yorulmazsin,esim askere gidince yalniz kalmiyim diye dusunuyodu..Aslinda niyet iyi ama cok duskun..
ne biliyim esim ticaretle ugrasiyo ya,verdigi sozler varmis onlari yapmasi lzmmis falan ..Ben de gunduzleri halletsin o isleri dedim, o da gunduz baska isleri yapiyo,yogun oluyo tam konsantre olamiyo dedi..
ne guzel cnm ya,bosch bakicam ben allah nasip ederse..Onda da kampanya vardir insallah..
evet kizlar bi de o var,agustosta gidicek seneye nasipse..İnsallah kisa donem cikar..
atışmanıza çok şaşırdımheheeee aynı biz
ya cnmcm biz 3 yildir beraberiz ve bunun daha oncesi de var lise yillari..Uzattikca tadi kaciyo gibi geldi bana,hem biraz kendi evimde bekar hayati yasarim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum napiim..valla bizde bosch bakıyoduk ama bunada çok iyi dediler bakalım
valla daha benimkide gitmedi diyorum git gel öle nişan yapalım o diyo ben askere gitmeden istiyorum diyo dün bide bunun yüzünden atıştık:)))))
kesinlesti mi zuzucum o?canım benimlide kısa dönem yapıcak ama yeni bir durum var artık kısalarda normallerde 9 ay yapıcak
Zuzum barıştınız mı siz?valla bizde bosch bakıyoduk ama bunada çok iyi dediler bakalım
opuyorumnanaktan Ankastre mi alacaksınız yani tüm eşyaları Miss'im? Aman kıskanmasın da.hakkaten gri esya denilebilir hanne'mopuyorumnanaktan..Tuttugumuz evde ankastre koymak icin yer var,davlumbaz vardi zaten firin alirim artik die dusundum tatlicim..
Ya benimki benden kiskanmiyo da,cok duskun iste esime..
görüşürüz canım. Öpüldünnn.bebişler ananemler gelmiş köyden ben çıkıyorummm oraya gideceğim.öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiii
Evet canım haklısın fazla uzatmamak lazım.ya cnmcm biz 3 yildir beraberiz ve bunun daha oncesi de var lise yillari..Uzattikca tadi kaciyo gibi geldi bana,hem biraz kendi evimde bekar hayati yasarim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum napiim..
kesinlesti mi zuzucum o?
günaydınlar missim çok çok sevindimmm opuyorumnanaktan
valla kesin gibi herkes aynı şeyi söylüyo benimkide dedi offfff sinir oluyorum şu askerlik mevzusu açılınca dünkü atıştıdığız aklıma geliyo:)
bebişler ananemler gelmiş köyden ben çıkıyorummm oraya gideceğim.öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiii
umarim oyle olmaz cnmcm ya,yoksa yandik valla..eyvahedigeldismileHımm anladım canım. Askerlik kötüymüş ya. Allah bir an önce yapıp gelmeyi nasip etsin.
Allah allah, kayınvaliden mi söylüyor bunları:). Boschda da var canım indirimler.
Canım inşallah da. gündemde şey var biliyor musun bilmiyoru umarım size vurmaz. 9 ay ya da 12 ay askerlik. Üni. mezunu olsun olmasın.
hadi ya aslinda iyiyms cnm ya set olarak,davlumbazi sonra alirim artik..cok fazla tutmaz o zaman..ben bi arastiriyim su isi iyicene..misss ankastre fırınları sorduk bizde dün annemle 800-900 arası bir tane buldum davlumbaz fırın ocak 1.250 tl kampanyadaymış
aman ne bilim hannem öyle canımlı cicimli değiliz sadece aralarda msj çekiyoruz napıyosun iyimisin falan o kaadar askerlik açıldı bende bu durumda nişanı sağlıklı bulmuyorum dedim askerliğini yap öyle dedim oda sinirlendi.c.tesi aradı bir saate yakın konuştuk
hmm dedigin gibi bi gitsin gelsin cnmcm o da simdi hani seni kaybetmek istemiyodur ondan israr ediyodur hani araya zaman gircek ya..aman ne bilim hannem öyle canımlı cicimli değiliz sadece aralarda msj çekiyoruz napıyosun iyimisin falan o kaadar askerlik açıldı bende bu durumda nişanı sağlıklı bulmuyorum dedim askerliğini yap öyle dedim oda sinirlendi.c.tesi aradı bir saate yakın konuştuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?