2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

geceleri çalışmadı diye kızılır mı ya çalışmasın zaten geceleri.annesi iyliğini düşünüyırsa onu söylesin
ne biliyim esim ticaretle ugrasiyo ya,verdigi sozler varmis onlari yapmasi lzmmis falan ..Ben de gunduzleri halletsin o isleri dedim, o da gunduz baska isleri yapiyo,yogun oluyo tam konsantre olamiyo dedi..

valla canım benim kaynanada iyi kadın bana aşık ağzımın içine bakıyo ailesi ama yinede lafımı esirgemem:))))))))
canım bak beyaz eşyalar bu arada kampanyada bende kampanyadan aldım 250 tl karım oldu
ne guzel cnm ya,bosch bakicam ben allah nasip ederse..Onda da kampanya vardir insallah..

Miss'im ne marka alacaksın beyaz eşyaları yoksa gri eşya mı demeliyim :)
İnşallah her şey yolundadır, çiğdem adına.
Ya çok çok düşkün kayınvalideleri anlayamıyorum, hele bunu kıskançlık safhasına getirenler de var. Gelinden kıskananlar var oğlunu. Ne kadar saçma ya.

sakın kaybolma bi yerlere zuzu istanbula gelirim seni bulmaya
hanne cim günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn
opuyorumnanaktan

valla bizde bosch bakıyoduk ama bunada çok iyi dediler bakalım
valla daha benimkide gitmedi diyorum git gel öle nişan yapalım o diyo ben askere gitmeden istiyorum diyo dün bide bunun yüzünden atıştık:)))))

hakkaten gri esya denilebilir hanne'mopuyorumnanaktan..Tuttugumuz evde ankastre koymak icin yer var,davlumbaz vardi zaten firin alirim artik die dusundum tatlicim..
Ya benimki benden kiskanmiyo da,cok duskun iste esime..

Hımm anladım canım. Askerlik kötüymüş ya. Allah bir an önce yapıp gelmeyi nasip etsin.

Allah allah, kayınvaliden mi söylüyor bunları:). Boschda da var canım indirimler.
evet kizlar bi de o var,agustosta gidicek seneye nasipse..İnsallah kisa donem cikar..

Canım inşallah da. gündemde şey var biliyor musun bilmiyoru umarım size vurmaz. 9 ay ya da 12 ay askerlik. Üni. mezunu olsun olmasın.

valla daha benimkide gitmedi diyorum git gel öle nişan yapalım o diyo ben askere gitmeden istiyorum diyo dün bide bunun yüzünden atıştık:)))))
ya cnmcm biz 3 yildir beraberiz ve bunun daha oncesi de var lise yillari..Uzattikca tadi kaciyo gibi geldi bana,hem biraz kendi evimde bekar hayati yasarim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum napiim..

canım benimlide kısa dönem yapıcak ama yeni bir durum var artık kısalarda normallerde 9 ay yapıcak
kesinlesti mi zuzucum o?

valla kesin gibi herkes aynı şeyi söylüyo benimkide dedi offfff sinir oluyorum şu askerlik mevzusu açılınca dünkü atıştıdığız aklıma geliyo:)

Zuzum barıştınız mı siz?

hakkaten gri esya denilebilir hanne'mopuyorumnanaktan..Tuttugumuz evde ankastre koymak icin yer var,davlumbaz vardi zaten firin alirim artik die dusundum tatlicim..
Ya benimki benden kiskanmiyo da,cok duskun iste esime..
opuyorumnanaktan Ankastre mi alacaksınız yani tüm eşyaları Miss'im? Aman kıskanmasın da.

bebişler ananemler gelmiş köyden ben çıkıyorummm oraya gideceğim.öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiii
görüşürüz canım. Öpüldünnn.

ya cnmcm biz 3 yildir beraberiz ve bunun daha oncesi de var lise yillari..Uzattikca tadi kaciyo gibi geldi bana,hem biraz kendi evimde bekar hayati yasarim iyi tarafindan bakmaya calisiyorum napiim..

kesinlesti mi zuzucum o?
Evet canım haklısın fazla uzatmamak lazım.

günaydınlar missim çok çok sevindimmm opuyorumnanaktan

Günaydın canımm.
valla kesin gibi herkes aynı şeyi söylüyo benimkide dedi offfff sinir oluyorum şu askerlik mevzusu açılınca dünkü atıştıdığız aklıma geliyo:)

Evet kesin gibi bir şey. Umarım sizlere vurmaz arkadaşlar.

aman ne bilim hannem öyle canımlı cicimli değiliz sadece aralarda msj çekiyoruz napıyosun iyimisin falan o kaadar askerlik açıldı bende bu durumda nişanı sağlıklı bulmuyorum dedim askerliğini yap öyle dedim oda sinirlendi.c.tesi aradı bir saate yakın konuştuk

bebişler ananemler gelmiş köyden ben çıkıyorummm oraya gideceğim.öpüyorum sizleriiiiiiiiiiiii

gorusurz cnm..opuyorumnanaktan
umarim oyle olmaz cnmcm ya,yoksa yandik valla..eyvahedigeldismile
Bosch'u kulupten bi arastiriyim modelleri falan,sonra aliriz artik tatlicim..Siz hangi modelleri almistiniz peki?
Bunlari kayinvalidem soyluyo cnm iste,diyorum ya kocam iskolik..Yillardir bu boyle olmus ve onlar da alismislar bu duruma..Benden de ayni anlayisi gostermemi bekliyolar simdi..

misss ankastre fırınları sorduk bizde dün annemle 800-900 arası bir tane buldum davlumbaz fırın ocak 1.250 tl kampanyadaymış
hadi ya aslinda iyiyms cnm ya set olarak,davlumbazi sonra alirim artik..cok fazla tutmaz o zaman..ben bi arastiriyim su isi iyicene..

Hayırlısı olsun hakkınızda canım ne diyeyim.

hmm dedigin gibi bi gitsin gelsin cnmcm o da simdi hani seni kaybetmek istemiyodur ondan israr ediyodur hani araya zaman gircek ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…