2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

valla ne bilem çilek çok övüyolar saçımıda ipek gibi yaptı bir de evkura bakıcam bir tane daha denemiştim erdem kramer bile onu kullanıymuş onuda annemin saçına denemiştik oda süperdi ama markasını hatırtlamıyorum bir onada bakam diyorum ama remington süper gibi

TUYA çok güzelmiş
yüz şeklin nsl bilmiyorum ama bikaç örnek götür birlikte kuaföre danışırsın.

bakalım kızlarrrr şimdi yerindenmi alayım diyosunuz netten almimmi....
tuya bakıcaz göster canım

cnmcm ben netten cok alisveris yaptim, ama hepsiburadanin elinde var mi urun bu da onemli bi kere tencere takimi aliyodum 20 gun gecti hala urun ellerinde yoktu sonra iptal ettim.

ben ilk saci tum sekliyle begendim cnm..

di mi o güsel. ya ben gelinliğin duvağını beğendim rahibe modellerden ama düm düz örtmicem iki ye katlayıp yüzümü örtcem sora açınca kafamın üstüne iliştircem o kısmı. nası olur sizce taç yok çiçek var

zuzu beğendiğini al kafanı karıştırma tatlım.

tuya ilk baştaki güzel ama yapabilirmi her kuaför orası tartışılır işte

evet ii bi kuaföre gidicem ama umarım yapar. bu hafta provaya gidicem de karar veremedim daha. onların da kafasına göre yapmasını istemiorum

ben her zaman şunu derim düğünden önce saç provasına mutlaka gidilmeli düğün gününe baırakılmamalı saç işi yani şansa bırakılmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…