ben de cok begendim cnm sarkiyi,guzelmis valla paylastim hemen zaten..missss valla çok hoşuma gitti şarkı yaaaa hep radyoda dinlemek nasip oldu paylaşayım dedim:)))))))))))
jean kız gelemde birlikte bakak şu tupperlere:)))))))
ana jean ben senin sozlu oldugunu bilmiyodum sadece flort ediyonuz saniyodum..Supermis ya..Cok guzel dusunmus sozlun..aaa kızlar benden de mutlu haber alyanslarımızı değiştireceğiz bu alyansları aceleyle aldık sonra aşkım kendi yeni beğenmiş bana göstermişti evlenirken alırız diye aklım onda kalmıştı benim doğum günü hediyesi onu almış ama ağzından kaçırdı :asigim:
bulursam ekliycem
insallah yagmur olmaz tatlim ya aynen bizim de dış cekim olucak..günaydın şekerlerr
uzun zamandır giremiyordum siteye. ben de çok üzüldüm ayrılan arkadaşlar için . hayırlısı ne ise öyle olur inşallah.
benim evimle ilgili tüm hazırlıklarım bitti.son olarak dün koridor halılarımızı aldık. 2 haftadır evimizde yaşıyorum zaten. çok güzel oldu. umarım hepimiz sağlıklı - huzurlu bir şekilde evlerimizde yaşarız.
Ama daha giriş dans müziğimizi bulamadık( 16 günümüz kaldı bakalım nasıl olacak. yarından itibaren de yağmur başlayacakmış. düğün günümde de yağarsa bizim dış çekimler iptal ...
gule gule kullanin insallah tatlicim..Ya benim esek kocam dun beyaz esyalari gorsun die ceyiz linkimi vermistim ordan sana yazdiklarimi da gormus..Ya cok tesekkurler hannem bu hali kesinlikle daha bi guzel olmus..Bu arada esim de bugun girmis ve gormus duzenlenmis halini..Yandik valla artik girer bakar benim topige..hımm, anladım canım.
hımm, anladı canım. Bakın canım, git bayilere. biz halıları aldık canım gümüşsuyu ve pierre cardin tercih ettik. Perde için de bugün bir yerden daha fiyat alacağız.
evet cnm kesinlikle 1. si..
sade ama çok güzel canım.
kesinlikle evet.
günaydın canım. hayırlı olsun ne diyelim.günaydın kızlar nasıslsınız bugün işte son günüm 5 yıldır çalıştıgım yerden ayrılıyorum
günaydın kızlar nasıslsınız bugün işte son günüm 5 yıldır çalıştıgım yerden ayrılıyorum
paylastim bilem zuzummmmmmmmm...........paylaş bitanem misssimmm:)))))))))
missim kocişten nasıl kaçacağız yakalanmışız eyvahedigeldismile
ben de cok begendim cnm sarkiyi,guzelmis valla paylastim hemen zaten..
ana jean ben senin sozlu oldugunu bilmiyodum sadece flort ediyonuz saniyodum..Supermis ya..Cok guzel dusunmus sozlun..
insallah yagmur olmaz tatlim ya aynen bizim de dış cekim olucak..
İnsallah cnm..
gule gule kullanin insallah tatlicim..Ya benim esek kocam dun beyaz esyalari gorsun die ceyiz linkimi vermistim ordan sana yazdiklarimi da gormus..Ya cok tesekkurler hannem bu hali kesinlikle daha bi guzel olmus..Bu arada esim de bugun girmis ve gormus duzenlenmis halini..Yandik valla artik girer bakar benim topige..
günaydın canım.günaydın kızlar :))
teşekkürler kızlar
hannem ve missim ben sizin yüzüklerinizi çok merak ediyorum en çok sizinkileri sonra diğer kızlarınkini de :ecrin_bebek:
hayirlisi olsun cnm,sen neden ayriliyodun karistirdim mi acaba gecen gun patronunla yasadigin tartismadan miydi..
günaydın kızlar nasıslsınız bugün işte son günüm 5 yıldır çalıştıgım yerden ayrılıyorum
valla kirilmamistir umarim,ayyy rahat olamiycam artik yaa..kafamçokkarıştı..Esim guzel seyler yazar ama mudahale gerekiyor zaman zaman bilen birisinden yardim almak onemli neticede davetiyeye yaziilicak..İnşallah canımcım inşallah. Pierre cardinde çok güzel şeyler var bakmanı tavsiye ederim tatlıcım. HA HA HA... kırılmamıştır alınmamıştır değil mi sana. Yazdığım şeyi düzelttiriyrsun gibilerden. Söylediğim gibi pek müdahale etmek istemedim canım çünkü özel bir şey düşünmüş yazmış. Ama biraz daha değişiklikle daha hoş hale geleblirdi. Konuşmalara dikkat edelim aman! artık nickini biliyor kaydirigubbakcemile3Benim nişanlım da soruyor nickin ne diye söylemiyorum:)))
Rica ederiz canımmm.teşekkürler kızlar
hannem ve missim ben sizin yüzüklerinizi çok merak ediyorum en çok sizinkileri sonra diğer kızlarınkini de :ecrin_bebek:
Oval yüzükleri de seviyordum ben ama nişanlım tercih etmedi.cnmcm ben senin aldigin tarz yuzukleri cok seviyodum ama benim parmak yapima uymadi o tarz yuzukler..Mecburen oval tarzda aldik o zaman..
Benimkisi olsa takip eder vallakaydirigubbakcemile3bence aklına geldikçe bakar şöyle bi göz gezdirir erkekler sıkılgan bizim gibi detaycı değil :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?