2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

missss valla çok hoşuma gitti şarkı yaaaa hep radyoda dinlemek nasip oldu paylaşayım dedim:)))))))))))
jean kız gelemde birlikte bakak şu tupperlere:)))))))
ben de cok begendim cnm sarkiyi,guzelmis valla paylastim hemen zaten..

ana jean ben senin sozlu oldugunu bilmiyodum sadece flort ediyonuz saniyodum..Supermis ya..Cok guzel dusunmus sozlun..

insallah yagmur olmaz tatlim ya aynen bizim de dış cekim olucak..
İnsallah cnm..

hımm, anladım canım.

hımm, anladı canım. Bakın canım, git bayilere. biz halıları aldık canım gümüşsuyu ve pierre cardin tercih ettik. Perde için de bugün bir yerden daha fiyat alacağız.
gule gule kullanin insallah tatlicim..Ya benim esek kocam dun beyaz esyalari gorsun die ceyiz linkimi vermistim ordan sana yazdiklarimi da gormus..Ya cok tesekkurler hannem bu hali kesinlikle daha bi guzel olmus..Bu arada esim de bugun girmis ve gormus duzenlenmis halini..Yandik valla artik girer bakar benim topige..

teşekkürler kızlar

hannem ve missim ben sizin yüzüklerinizi çok merak ediyorum en çok sizinkileri sonra diğer kızlarınkini de :ecrin_bebek:

İnşallah canımcım inşallah. Pierre cardinde çok güzel şeyler var bakmanı tavsiye ederim tatlıcım. HA HA HA... kırılmamıştır alınmamıştır değil mi sana. Yazdığım şeyi düzelttiriyrsun gibilerden. Söylediğim gibi pek müdahale etmek istemedim canım çünkü özel bir şey düşünmüş yazmış. Ama biraz daha değişiklikle daha hoş hale geleblirdi. Konuşmalara dikkat edelim aman! artık nickini biliyor kaydirigubbakcemile3Benim nişanlım da soruyor nickin ne diye söylemiyorum:)))

günaydın kızlar :))
günaydın canım.

teşekkürler kızlar

hannem ve missim ben sizin yüzüklerinizi çok merak ediyorum en çok sizinkileri sonra diğer kızlarınkini de :ecrin_bebek:

cnmcm ben senin aldigin tarz yuzukleri cok seviyodum ama benim parmak yapima uymadi o tarz yuzukler..Mecburen oval tarzda aldik o zaman..

hayır miss canım ben ist. yaşıcam o yüzden ayrılıyorum işten nişanlım orda çükü 1.5 ay kaldı düğüne hazırlık filan yapacam o yüüzden şekerim

ay hannem alemsin kız kaydirigubbakcemile3
bende banane banane diyip kıvırıyorum diyo laptopu getir program yükleyeyim
hep kaçıyorum ama ne zaman yakalanacağım bilmiyorum geçmişi silen bişey var mı acaba aklinialirimsmile

valla kirilmamistir umarim,ayyy rahat olamiycam artik yaa..kafamçokkarıştı..Esim guzel seyler yazar ama mudahale gerekiyor zaman zaman bilen birisinden yardim almak onemli neticede davetiyeye yaziilicak..

teşekkürler kızlar

Rica ederiz canımmm.
Tatlıcım bizim yüzükler el yapımı ve kalın. Ben kalın yüzüklerden hoşlanıyorm çünkü. bir ara parmağımda fotosunu çeker koyarım:))

cnmcm ben senin aldigin tarz yuzukleri cok seviyodum ama benim parmak yapima uymadi o tarz yuzukler..Mecburen oval tarzda aldik o zaman..
Oval yüzükleri de seviyordum ben ama nişanlım tercih etmedi.

bence aklına geldikçe bakar şöyle bi göz gezdirir erkekler sıkılgan bizim gibi detaycı değil :kedi:
Benimkisi olsa takip eder vallakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…