2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

tatlım düşününce güzel geliyo bence gri,mor ve beyaz birbirini tamamlar yani..

Tünaydın kıslar nasılsınız?
Pek sık giremiyorum malüm iş başındayım evdede int yok kapandı maleseff görüşemiyoruz pek...Gül canım eşyaların hayırlı olsun ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah..
Dün iş çıkışı B.köye lazere gittim..Gideniniz var mı kıslar??
Güya düğüne kadar tüysüz olacaktım emme bitmiyor bir türlü acısı zaten ayrı. Artık gitmeyim diyorumm yeter bu kadar:sinifsinif:

ayyy askerlik demeyin yaaa benim nişanlım 1 ay önce geldi daha ama kısa dönemdi zaten ama genede çok zor valla asker beklemek uzun dönemlere ALLAHIM BÜYÜK SABIR VERSİN

AMİNN........... :Saruboceq:

he koyu mor değilse iyi canım.... açık renk gri olmasıda iyi olmuş koyu gri göz yoruyor bence.. hehe kırmızı kavgayamı sebebiyet veriyormuş yok daha neler canım morda monotonluk demek ona bakarsan öyleymiş yani sözde.. halbuki ne alaka yani

slm tatlım bende gidiyorum lazere sorma ayrı bi dert oda ben bacaklarada yeni başladım senin gittiğin cihazın adı ne biliyomusun?

amin canım çok teşekkür ederim

Damla renk seçimin gayet güzel beyaz mor birbirini tamamlayıcı renkler bence gride ayrı bir ahenk yaratır diye düğünüyorum...
Benim salonumda köşe takımım fuşya renk yastıkları beyazlı pembeli (hiç aklımda yokken mağazada gördüm işte bu olsun dedim) yemek masası tv ünitesi lake beyaz..
perdelerimde beyaza fuşya lakin halım sade olsun istiyorum ama rengine karar veremedim...gümüş renk nasıl olur acep

slm tatlım bende gidiyorum lazere sorma ayrı bi dert oda ben bacaklarada yeni başladım senin gittiğin cihazın adı ne biliyomusun?

Sormuştum ama aklımda kalmadı unuttum..Ben komple bacak komple bikini için lazere k.altı ve kollarımada yaptırıyorum iğneliye gidiyorum...Çektiğim acıları siz düşünün birde dünyanın parasını veriyorum........Bazen sinirlenip yaptırmıcam diyoeum ama evlendikten sonrada rahat edeyim diyorummm...K.altımda tek tük çıkıyor bacak ve bikinide incelme ve seyrelme var...En dirençli kıllar kollarımda...En son 1,5 ay önce yaptırdım iğneli..Çıktılar uzun uzun çok belli oluyolardı bende dün ağda yaptırdım..Çünkü kız kardeşimin bu h.sonu düğünü var..İğneli yaptırsaydım izleri 1 ayda anca geçiyor zaten...

canım burdan seni yanlış yöneltmek istemem ama resim paylaşırsan güzel bi yorum yapabilirim kaydirigubbakcemile5

canım üzme nolur kendini, her anne takılır böyle kızına.
benim ki de der bazen..Bu odanın hali ne, evlenince de evini ben mi temizliycem.
Sevdiğinden de takılırlar ki, sıkma canını olumunekankayizsmile

gül eşyaların hayırlı olsun tatlım, güle güle kullanın inş
eşya işini de hallettin, epey hafiflemiştir yapılacak listen olumunekankayizsmile

aaa öylemiymişş, ben de kırmızı köşe takımı almayı düşünüyodum.. boshayallersmile
bu arada mor-gri-beyaz bence de çok iyi seçim.. Güle güle kullan canım olumunekankayizsmile

Hepinize selamlar bu arada a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…