kızlar salonum duvarlarını beyaz koltukların kol kısmınıda beyaz, oturma yerlerini orta gri tonlarında düşünüyorum ve aksesuarları halı per vs. şeyleride yardımcı renk olarak mor düşünüyorum sizde nasıl lütfen fikir verin, yani beyaz,gri,mor nasıl sizce, bana ferah geliyo içimi rahatlatıyo gibi?
ayyy askerlik demeyin yaaa benim nişanlım 1 ay önce geldi dahaama kısa dönemdi zaten ama genede çok zor valla asker beklemek uzun dönemlere ALLAHIM BÜYÜK SABIR VERSİN
yok canım çok koyu mor değil zaten nerdeyse hepsi açık renk olucak griside koyu değil açık değil ama açığa yakın gri baktım, duvarlarda beyaz, yani yardımcı rengin biraz koyu olması gerekiyo, ilk önce kırmızıdaydı aklım ama kırmızıda kavgaya sebebiyet veriyomuş, bende dedim nolur nolmaz rengi değiştireyim :roflol: o yüzdende mor hem daha bi ferah geldi bana
slm kızlar nasılsınız? hazırlıklar ne durumda biz daha başlamadık hiç birşeye :bbo:
slm kızlar nasılsınız? hazırlıklar ne durumda biz daha başlamadık hiç birşeye :bbo:
kızlar nedense bugün çoookk canım sıkılıyorr
Tünaydın kıslar nasılsınız?
Pek sık giremiyorum malüm iş başındayım evdede int yok kapandı maleseffgörüşemiyoruz pek...Gül canım eşyaların hayırlı olsun ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah..
Dün iş çıkışı B.köye lazere gittim..Gideniniz var mı kıslar??
Güya düğüne kadar tüysüz olacaktım emme bitmiyor bir türlü acısı zaten ayrı. Artık gitmeyim diyorumm yeter bu kadar:sinifsinif:
Tünaydın kıslar nasılsınız?
Pek sık giremiyorum malüm iş başındayım evdede int yok kapandı maleseffgörüşemiyoruz pek...Gül canım eşyaların hayırlı olsun ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin Allah..
Dün iş çıkışı B.köye lazere gittim..Gideniniz var mı kıslar??
Güya düğüne kadar tüysüz olacaktım emme bitmiyor bir türlü acısı zaten ayrı. Artık gitmeyim diyorumm yeter bu kadar:sinifsinif:
inaşşllh bu taraflara düşer arkerliği bahaneyle misafir ederim sizi kaydirigubbakcemile3
slm tatlım bende gidiyorum lazere sorma ayrı bi dert oda ben bacaklarada yeni başladım senin gittiğin cihazın adı ne biliyomusun?
ashkmelegi , papatya2507 hoşgeldiniz kızlar
Damla renk seçimin gayet güzel beyaz mor birbirini tamamlayıcı renkler bence gride ayrı bir ahenk yaratır diye düğünüyorum...
Benim salonumda köşe takımım fuşya renk yastıkları beyazlı pembeli (hiç aklımda yokken mağazada gördüm işte bu olsun dedim) yemek masası tv ünitesi lake beyaz..
perdelerimde beyaza fuşya lakin halım sade olsun istiyorum ama rengine karar veremedim...gümüş renk nasıl olur acep
eve gidiyorum akşam herkes illaki iş yorgunluğu stresli oluyo annem bişi diyo babam bişi diyo
dinlenemiyorum uykusuz kalıyorum
yok yemek yapmasını bilmiyosun yok seni alan napsın
bazen şaka bazen ciddi böyle laflar ...
daralıyorum......
hiç iyi hissetmiyorum....
yok canım çok koyu mor değil zaten nerdeyse hepsi açık renk olucak griside koyu değil açık değil ama açığa yakın gri baktım, duvarlarda beyaz, yani yardımcı rengin biraz koyu olması gerekiyo, ilk önce kırmızıdaydı aklım ama kırmızıda kavgaya sebebiyet veriyomuş, bende dedim nolur nolmaz rengi değiştireyim :roflol: o yüzdende mor hem daha bi ferah geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?