2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

Hepinize iyi bayramlar arkadaşlarım, bayram boyu Denizlideyim buralarda yokum yani öpüyorum hepiciinizi kendinize iyi bakınzemuszemus bayram dabitsin haftaya nikahım varrr çok heyecanlııı

günaydınlarr iyi bayramlarr.. yarından sora düğünüm var aneeemmmmmmm

iyi bayramlarrr
bu ailelerimizle son bayramımız aynı çatı altında
bak gene son son diye beynim yemeye başladı benii((
TUYA görüşemeyiz belki Allah mutlu mesut etsin gülerek git gülerek dön
tek ağlaman evden çıkışında olsun inşallah

İyi bayramlar arkadaşlar. Sevdiklerimizle, ailelerimizle nice bayramlar görelim inşallah. 11inde düğünü olan arkadaşlar şimdiden Allah mesut bahtiyar etsin.Her şey yolunda gider inşallah.

Ayakkabınızın altına beni yazınnn kaydirigubbakcemile5

jean canım nasılsın, adaşım naber? Bol şans canım ya inşalah her şey yolunda gider.
Ayy heyecan basıyor beni de çok az kaldıeyvahedigeldismile

Ayakkabınızın altına beni yazınnn kaydirigubbakcemile5

Henüz bir ayakkabım bile yok :))). Beğenemedim hiçbir şey yaa, ama artık alacağım bir şey. Dün güya gelinlik ayakkabısı almaya çıktım, saks mavisi bir abiye ayakkabı aldım geldim eve. kaydirigubbakcemile3
Alınca yazacağım canım.

ozzy azıcıkın kalmış kaydirigubbakcemile5
hadi hayırlısı canım zaman geçiyor valla 1 ay bitti

iyiyim hannem sen?adımı yazın he unutmayın en silinen yere bastırmadan size güveniyorum hahaha

ozzy göz açıp kapayıncaya kadar geçecek her şey hep pozitif düşün hiç kötü düşünme canım
ve sen gelinsin unutma hiç suratını asma arkandan neler neler derler sakın hep gülümse aksilik olursa olsun ne olacak önemli olan imzayı atmak sonra tatil bunları düşün canım

yok asık suratlı olmam tabi de artık ban auykular yetmez oldu.ramazanın bedensel yorgunluğu var bi de koşturmacalar.yüzün çöktü diyorlar.ne yapayım ya.tabi aksilk olmasında nasısa geçer yorgunlluk

ya heyecandan ziyade yorgunluk had safhada.çok ama çok yorgunum.beynim de vücudum da

O da var ya haklısın canım.

iyiyim hannem sen?adımı yazın he unutmayın en silinen yere bastırmadan size güveniyorum hahaha
Ben de iyiyim canım sağ olasın. Tamam canım öyle yaparım:).

yok asık suratlı olmam tabi de artık ban auykular yetmez oldu.ramazanın bedensel yorgunluğu var bi de koşturmacalar.yüzün çöktü diyorlar.ne yapayım ya.tabi aksilk olmasında nasısa geçer yorgunlluk
İnşallah hiçbir düğünde aksilik yaşanmaz ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…