evet canım.çünküm arka arkaya yapsak pestilimiz çıkabilirdimesela bugün üztümden kamyon geçmiş gibi
evet cnm ozzynin de dedigi gibi ben de cok unutuyorum ve unuttuysam aklima gelir gelmez iciyorum ilaci ve gece yine iciyorum..Genelde en gec sabah geliyor aklima o yuzden sorun olmuyo..dysser cim unuttuğun an alman gerekiyordu ertsi gün hatırladıysan bile o gün 2 tane içmen gerekiyordu.sen artık dediğin gibi yap ama kesinlikle ek bir korunma yöntemi kullanın.çünkü koruyuculuğu düşmüştür ilacın
benim de dugun curcuna olcak cnm,oh ne guzel kurtuldun cok sukur sira geldi dugune..Ya ben hic heycanli diilim kizlar haftaya degisir miyim bilmiyorum ama..Arkadaslarim gelicek istanbuldan dugunume,onlari bekliyorum 4 gozle...kızlar dünn kınam vardıtam curcuna. kınaya bize geldiler erkek tarafı.onlar salon tuttuydu.biz de buradan 2 araba fln onlara gittik salona.tam costurduk orayı eve döndük.sora evde kendimizden geçtik ayyy ben bile şaşırdım kendime bi oynamışım ben bilmem normalde ama doğuştan geliyormuş bu heheheeeeee yarın da düğün kısmetse.sizi seviyorummmmmm
cnm bizde de pes pese olur,cuma kinam var cts dugunum..akannehir
haklısın canım
bizim burda peşpeşe olur o yüzden sordum
benm yarın kınam var ertesi gün de düğünm
ya bende de öle heyecan yok.işin keyfini çıkarmaya çalışıyorum.kınada ağlamadım bile :) tam ağlayacaktım konsantre oldum kınanın olduğu sepette bişi patladı :S maytap mı çakmak mı neo ara gitti bütün konsantrasyon
darısı başınıza canlarım
kızlar dünn kınam vardıtam curcuna. kınaya bize geldiler erkek tarafı.onlar salon tuttuydu.biz de buradan 2 araba fln onlara gittik salona.tam costurduk orayı eve döndük.sora evde kendimizden geçtik ayyy ben bile şaşırdım kendime bi oynamışım ben bilmem normalde ama doğuştan geliyormuş bu heheheeeeee yarın da düğün kısmetse.sizi seviyorummmmmm
ya bende de öle heyecan yok.işin keyfini çıkarmaya çalışıyorum.kınada ağlamadım bile :) tam ağlayacaktım konsantre oldum kınanın olduğu sepette bişi patladı :S maytap mı çakmak mı neo ara gitti bütün konsantrasyon
darısı başınıza canlarım
sagol cnm insallah..ben de aglamam belki kinada..ayy seninkii cok komikmis..kaydirigubbakcemile3Ya ben ailemden ayrilmiyorum aksine onlarin yanina geldim ve zaten yillardir onlardan ayriyim o yuzden bi burukluk yok icimde..
slm cnm,az kaldi cidden ya,bu hafta hazirliklarla gecer benim nasipse..selam canım naber?
az kaldı evleniyorsunuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?