2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

kızlar dünn kınam vardı tam curcuna. kınaya bize geldiler erkek tarafı.onlar salon tuttuydu.biz de buradan 2 araba fln onlara gittik salona.tam costurduk orayı eve döndük.sora evde kendimizden geçtik ayyy ben bile şaşırdım kendime bi oynamışım ben bilmem normalde ama doğuştan geliyormuş bu heheheeeeee yarın da düğün kısmetse.sizi seviyorummmmmm

ozzy hayırlı olsun atlattın kınayı darısı başımıza inşallah dün düğünü olan arkadaşların herşey gönüllerince olmuştur inşallah:Saruboceq:

evet cnm ozzynin de dedigi gibi ben de cok unutuyorum ve unuttuysam aklima gelir gelmez iciyorum ilaci ve gece yine iciyorum..Genelde en gec sabah geliyor aklima o yuzden sorun olmuyo..
benim de dugun curcuna olcak cnm,oh ne guzel kurtuldun cok sukur sira geldi dugune..Ya ben hic heycanli diilim kizlar haftaya degisir miyim bilmiyorum ama..Arkadaslarim gelicek istanbuldan dugunume,onlari bekliyorum 4 gozle...
akannehir
haklısın canım
bizim burda peşpeşe olur o yüzden sordum
benm yarın kınam var ertesi gün de düğünm
cnm bizde de pes pese olur,cuma kinam var cts dugunum..

ya bende de öle heyecan yok.işin keyfini çıkarmaya çalışıyorum.kınada ağlamadım bile :) tam ağlayacaktım konsantre oldum kınanın olduğu sepette bişi patladı :S maytap mı çakmak mı ne o ara gitti bütün konsantrasyon

darısı başınıza canlarım

sagol cnm insallah..ben de aglamam belki kinada..ayy seninkii cok komikmis..kaydirigubbakcemile3Ya ben ailemden ayrilmiyorum aksine onlarin yanina geldim ve zaten yillardir onlardan ayriyim o yuzden bi burukluk yok icimde..

ay ozzym sen mi oynadın nasıl oldu kız?bende mi oynuycam yoksam mutluluklar canımcım

ay ilahi ozzym başına gelene bak :)

sagol cnm insallah..ben de aglamam belki kinada..ayy seninkii cok komikmis..kaydirigubbakcemile3Ya ben ailemden ayrilmiyorum aksine onlarin yanina geldim ve zaten yillardir onlardan ayriyim o yuzden bi burukluk yok icimde..

sen daha da mutlu ol canım ailemleyim diyeopuyorumnanaktan

jean cim oynuyosun kuşum merak etme.öle programlanmışız biz :)

soulmate cimmmmmmmm canım benim.teşekkür ederiz.sana çok ama çokkkkkkkkk daha iyileri olsun.senin hep güzel haberlerini alalım inşallahhhhhhhhhh

hadi bakalım ozzym beni yazmayı unutma şekerim kaydirigubbakcemile5
inş çok çok güzel geçer hep merak etmişimdir evlenmeden 1 gün önce ne yaparlar diye ne yaptınız?

hahahaaaaaa evde temizlik yaptım dünden kalan kınadan yani.benimki geldi oturma planını gözden geçirdik.öle yani.gayet boştu. özel olarak oy kullandım :)

kuzenimde koşuşturmaca vardı hep canım :ecrin_bebek:
bende sandıktayım 10 kişi farkla evet çıktı ufff evet olcek kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…