Kız ben onu o şekilde söylemedim. Hani en olumsuzunu düşün, olumlusu olursa na âlâ demek istedim. kaydirigubbakcemile3
klava: klava: Gene karamsarlaşmıssın ben sana dün ne dedim bozma moralini..En azından beni gözünün önüne getir haline şükret ben 1 sene nikahla bekledim düğün yapabilmek için ama bak şimdi bir anda herşey oldu.Sen umutsuzluğa kapılma herşey çok güzel olucak canım benim :1hug:
ayy delirdim yaaaaa... kızlar islim kebabıymış adıonu yapıyorum.. sevgilim bana sormadan balayı için tur firması ile konuşmuş.. kendi gidicek sanırım... gıcık şey...
ne güzel en azından bir şeyler yapmış benimki de hiç bişi yapmıyor balayı ile ilgili o daha kötü inan ben araştırıyorum bir de ekim başı olunca nereye gitsek die düşünüp duruyorum ağvada greenline hosue diye bir otel buldum o kadar sakin o kadar doğayla içiçe ki oraya mı gitsek bilemedim bir bakın bak internetten harika bir yer
ayy delirdim yaaaaa... kızlar islim kebabıymış adıonu yapıyorum.. sevgilim bana sormadan balayı için tur firması ile konuşmuş.. kendi gidicek sanırım... gıcık şey...
ben de geldim ben de güzelim:kedi:
ANLADIM TATLIMDA BENDE MESELA YANI DIYORUM BIDE YAZ OLSA HIC DAYANAMAM YANI HEHE kaydirigubbakcemile3
TAMAM CANIMDA OLMUYO İŞTE BLİYOSN BENİ :bbo:
CANIM HASANPAŞA KÖFTE YPABİLİRSİN? KAŞAR PATATES PÜRESİ KÖFTE KARIŞIMI ÇOK LEZZETLİ BİŞEY...
BİDE PİLAV DEĞİLDE SOSLU MAKARNA GİBİ BİŞEY YAPABİLİRSİN
KADEH BARDAKLAR FALAN AYY :))
ayy şimdi sinir oldum hiç bişe yapasım yok.. otursun peynir ekmek yesin... gıcık şeyyy
ayy kuzucum bende sorunsallı biri gibi oldum ama o kendi istediklerini yapar böle durumlarda.. bana da bi sor ama di mi? neymiş efendim süpriz yapacakmış... neyse yapsın bakalım süprizi...
ya tabi normalde sorması gerekte bak ne güzel sürpriz yapacakmış bayılırım sürprizlerezemuszemus bana sürpriz yapanda yok(
undo aynı benimkii:)
ben bilmiyorum nereye gitceğimizi
dedim süpriz olsun
o da peki dedi aldı şimdi soruyorum demio
çok takma ya ne güzel seçio alıo
aslı sen de çok üzüzlme vardır herşeyde bir hayır
meyve bile olgunlaşmadan dalından düşmez
her zamanki şeyler canım...
ama bütün arkadaşlarımın evlilik haberlerini duyarken ...
evi olmayıp kiraya çıkıp doğru dürüst maddi geliri bile olmayan insanlar bile evlenebilirken...
bizim bi evimiz var allaha şükür durumumuzda orta halde ama hazırlık adına hiç bişey yapmamak beni çıldırıyo..
deliriyorum düşündükçe ... hayırlısı olsun diyip geçiştiremiyorum...
eve gidiyorum akşam herkes illaki iş yorgunluğu stresli oluyo annem bişi diyo babam bişi diyo
dinlenemiyorum uykusuz kalıyorum
yok yemek yapmasını bilmiyosun yok seni alan napsın
bazen şaka bazen ciddi böyle laflar ...
daralıyorum......
hiç iyi hissetmiyorum....
canım 14.000 epey pahalıymıs ama kalıtelı ve rahat seylerdı gordugum kadarıyla
ıns memnun kalırsınız ve gulegule kullanırsınız bı omur boyu
ne guzel dugununede az kalmıs valla
allahım tamamına erdırsın
kızlar buarada dün mobilya işimizi halletdik begendik sadece aileler gidip parasını ödicekler çok şükür inanın üzerimden büyük bi yük kalktı çok rahatladım şimdide sadece halı bakıcaz perdelerede karar verdik eyvahedigeldismile çok heyecanlıyım
ya kızlar size bişi danışacağım yaa şimdi şöyle biz evimizi tuttuk ve diğer odalar büyük olmasına rağmen oturma odasının ölçüleri uzunluk 390 ende 280 böle olunca oturma grubu yerine iki tane spor 3lü koltuk alalım dedik ama koltukların eni 90 cm oluyor genelde ve daha dar bir koltuk bulamadık benneyaptımki 90 cmlik olanı alırsak ortada sadece 100 cm bi boşluk kalıyor çok dar bir alan oluyor offf ben napabilirim bir akıl verin noooluuuurrr:Saruboceq:
ayy kızlar ağlıcam şimdi...:sinifsinif: bence süprizi benim ondan istediğim şeye rezervasyon yaptırması olurdu.. hiç istemediğim yerlerde balayı yapmak diil..alsanaalsanasmile neyse bekliorum.. bu arada hangi oteli istediğimi bile hatırlamıyormirmirmirmir ben buna kızıyor ve üzülüyorum... yoksa bana süpriz yapması elbette güzel bişi...
hayatım gerçekten haklısın o zaman baştan plan yaptısanız sonra kendi kafasına göre deiştirdiyse haklısın benimki de yapar onu bir şeyde karar veririz ben şöle olsun derim tamam der sonra o gün gelir gene zıttını söler bana kızarım ben de gene benim dediğim olur ama kızdırdıı yeter bana ben de sessiz sankin yerleri severim marmariste en güzel hisarönü o kadar sessiz sakin ve o kadar güzel bir plajı sahili var ki yemyeşil doğanın içinde senin bu koyduğun otelde çok hoşmuş canım bir de hayatım şöle düşün zaten turlarda bildiğim kadarıyla tek bir yerde bağlı kalmıyor yine birer günlük şehir şehir gezdiriyor diye biliyorum bence öle düşünerek tura yazılmıştır nişanlın hayatım takma yemeksiz bırakma çocuğu peynir ekmeğe mahkum etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?