2010 Eylül&Ekim Gelinleri Buraya:)

ne güzel en azından bir şeyler yapmış benimki de hiç bişi yapmıyor balayı ile ilgili o daha kötü inan ben araştırıyorum bir de ekim başı olunca nereye gitsek die düşünüp duruyorum ağvada greenline hosue diye bir otel buldum o kadar sakin o kadar doğayla içiçe ki oraya mı gitsek bilemedim bir bakın bak internetten harika bir yer

Kız ben onu o şekilde söylemedim. Hani en olumsuzunu düşün, olumlusu olursa na âlâ demek istedim. kaydirigubbakcemile3

ANLADIM TATLIMDA BENDE MESELA YANI DIYORUM BIDE YAZ OLSA HIC DAYANAMAM YANI HEHE kaydirigubbakcemile3

TAMAM CANIMDA OLMUYO ıŞTE BLıYOSN BENı :bbo:

ayy delirdim yaaaaa... kızlar islim kebabıymış adı onu yapıyorum.. sevgilim bana sormadan balayı için tur firması ile konuşmuş.. kendi gidicek sanırım... gıcık şey...

CANIM HASANPAŞA KÖFTE YPABıLıRSıN? KAŞAR PATATES PÜRESı KÖFTE KARIŞIMI ÇOK LEZZETLı BıŞEY...
BıDE PıLAV DEĞıLDE SOSLU MAKARNA GıBı BıŞEY YAPABıLıRSıN
KADEH BARDAKLAR FALAN AYY :))

Son düzenleyen: Moderatör:

benim sinir olduğum şey şu.. ben bi otel beğenmiştim ve en nefret ettiğim ve hiç gitmek istemediğim yerler ile ilgili şehirlerin araştırmasını yapmış. kıbrıs, antalya, marmaris.. ben kalabalık yerlerde olmak istemiyorum.. sessiz sakin bi balayı yapmak istiyorum.. ayrıca bizim daha önce konuştuğumuz plan kaş kalkan fethiye ölüdeniz birer gün gezmekti ve ben otele tıkılmaktan nefret ederim... bunu bile bile hala bana bunu söylemesi beni delirtiyor. ağva'da mutlaka burayı öneririm kuzucummm

Tranquilla Nehir Evi - Ava Hotel, Ava Otel, Ava Motel, Ava Pansiyon

ayy delirdim yaaaaa... kızlar islim kebabıymış adı onu yapıyorum.. sevgilim bana sormadan balayı için tur firması ile konuşmuş.. kendi gidicek sanırım... gıcık şey...

Bizim balayı araştırmasını da ben yapıyorum. Bende tek başıma yapmayı sevmiyorum, beraber yapalım istiyorum ama daha görüşemediğimiz için fırsat bulamadık. Belki araştırma yapıp seçenekleri sana göstericektir canım. O da kötü yerler seçmez herhalde, üzülme bence. olumunekankayizsmile

Bende birazdan çıkıcam kızlar, gelinlikçiye gidicem. Bugün çağırdı kumaş seçimi falan için. Cevap yazamayabilirim. Öptüm herkesi. opuyorumnanaktan

ayy şimdi sinir oldum hiç bişe yapasım yok.. otursun peynir ekmek yesin... gıcık şeyyy

ayy kuzucum bende sorunsallı biri gibi oldum ama o kendi istediklerini yapar böle durumlarda.. bana da bi sor ama di mi? neymiş efendim süpriz yapacakmış... neyse yapsın bakalım süprizi...

ayy kuzucum bende sorunsallı biri gibi oldum ama o kendi istediklerini yapar böle durumlarda.. bana da bi sor ama di mi? neymiş efendim süpriz yapacakmış... neyse yapsın bakalım süprizi...

ya tabi normalde sorması gerekte bak ne güzel sürpriz yapacakmış bayılırım sürprizlerezemuszemus bana sürpriz yapanda yok(

undo aynı benimkii:)
ben bilmiyorum nereye gitceğimizi
dedim süpriz olsun
o da peki dedi aldı şimdi soruyorum demio
çok takma ya ne güzel seçio alıo

aslı sen de çok üzüzlme vardır herşeyde bir hayır
meyve bile olgunlaşmadan dalından düşmez

ya tabi normalde sorması gerekte bak ne güzel sürpriz yapacakmış bayılırım sürprizlerezemuszemus bana sürpriz yapanda yok(

ayy kızlar ağlıcam şimdi...:sinifsinif: bence süprizi benim ondan istediğim şeye rezervasyon yaptırması olurdu.. hiç istemediğim yerlerde balayı yapmak diil..alsanaalsanasmile neyse bekliorum.. bu arada hangi oteli istediğimi bile hatırlamıyormirmirmirmir ben buna kızıyor ve üzülüyorum... yoksa bana süpriz yapması elbette güzel bişi...

lepimm bebikiimm hoşgeldin... yine günün özlü sözünü söledin yeeeevruumm

Aslıcım tatlım nolur böyle şeylerle hiiiç canını sıkma, bak benim annem de evlendiğinde sadece yumurta kırmayı biliyormuş, şimdi gayet iyi bir aşçı Beni sorarsan eminim ki senden bile kötü durumdayım şu anda ilk çeyizim ne bilio musun? Gönül candaşın resimli yemek kitabıkaydirigubbakcemile3

Gülcüm hayırlı uğurlu olsun mobilyaların. Darısı başımıza inşallah biz de bir an önce ev tutarız da sıra mobilyalara gelir iyi günlerde kulln canım

Canımcım eviniz hayırlı uğurlu olsun, dar olması problemli gerçekten ama köşe takımı önerileri bana da mantıklı geldi. Bi de Maksi koltuk takımları var yani iki 3lü kanepe 2 tek koltuk şeklinde. Uzunlamasına o iki büyüğü de yanlara koyabilirsin belki?

Undomielcim bence ikiniz için bir şeyler yapıyor ve uğraşıyor olması bile güzel bir şey. Yılaaar yıllar sonra bu srprizleri de ararız belki sevgililerimiz birer Erman Kuzu'ya dönüşebilir aman Allah korusun Canını sıkma hiç

hayatım gerçekten haklısın o zaman baştan plan yaptısanız sonra kendi kafasına göre deiştirdiyse haklısın benimki de yapar onu bir şeyde karar veririz ben şöle olsun derim tamam der sonra o gün gelir gene zıttını söler bana kızarım ben de gene benim dediğim olur ama kızdırdıı yeter bana ben de sessiz sankin yerleri severim marmariste en güzel hisarönü o kadar sessiz sakin ve o kadar güzel bir plajı sahili var ki yemyeşil doğanın içinde senin bu koyduğun otelde çok hoşmuş canım bir de hayatım şöle düşün zaten turlarda bildiğim kadarıyla tek bir yerde bağlı kalmıyor yine birer günlük şehir şehir gezdiriyor diye biliyorum bence öle düşünerek tura yazılmıştır nişanlın hayatım takma yemeksiz bırakma çocuğu peynir ekmeğe mahkum etme

Bu arada Msore, fırının hayırlı olsun, tek eşya diye düşünme bi yerden başlamak lazım eninde sonunda:)

Ayrıcı undomiel, beğendiğin takımıçok hoş canım siyah ve sütlü kahve gibi renk sanırım? TV sehpasına gelince, mobilyaların konsolun ile takım alırsan daha şık durabilir. Tek başına da iyi tabi de, uyumlu durması açısından ona tek olarak bakma bence

ayy tatlım çok güldüm buna yaaaa sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…